PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да пробамо нешто друго. Неће!Има 50 МБ простора. На колико да променим? Показује ову слику кад кликнем на ЈОШ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да пробамо нешто друго. Неће!Има 50 МБ простора. На колико да променим? Показује ову слику кад кликнем на ЈОШ стави слободно до 250 мегабајта, мислим да је 50 мало.мада, јел користиш неки блокатор искачућих прозора? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 :cheesy: algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 crveniloјоооој, не знам како да ти помогнем ...који антивирус користиш, и јел знаш јел има firewall или неко подешавање за интернет? ајде ми само увеличај шта ти пише на горњој плавој линији и у адресном пољу? препиши или усликај, како ти лакше ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Горе пише МОЗИЛИН ФАЈЕРФОКС (MOZILLA FIREFOX), а испод ПРЕТРАЖИВАЊЕ ЗАБЕЛЕШКИ И ИСТОРИЈАТА. Од заштите користим само АВАСТ,а за те firewall-ове не знам. Знам само да ме увек упозори кад има неки вирус, тројанац, црв...на сајту,флешу... Сваки дан се upadate-ује! Тол"ко знам да Ти кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Горе пише МОЗИЛИН ФАЈЕРФОКС (MOZILLA FIREFOX), а испод ПРЕТРАЖИВАЊЕ ЗАБЕЛЕШКИ И ИСТОРИЈАТА. ок, ово ми је чудно ...ја мислим да ти се уопште не отвара прозор са смајлијима и да су ти искачући прозори блокирани. чиме и како, моја претпоставка је да је или аваст у питању или ти је подешено тако у фајерфоксу. кад у менију кликнеш на Tools Options па онда на Content, требала би да буде трећа иконица здесна у том прозору, јел штиклирано нешто типа ''блокирај искакање прозора'' или ''блокирај искачуће прозоре'' на енглеском је то опција ''block pop-up window'' дакле, та опција НЕ треба да буде штиклирана. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Нећу више да те давим, само још ово: кад кликнем у ПРЕТРАЖИВАЊЕ ЗАБЕЛЕШКИ И ИСТОРИЈАТА појави се прозорчић који каже ОВАЈ ВЕБ САЈТ НЕ ДАЈЕ ПОДАТКЕ О ИДЕНТИТЕТУ ВАША ВЕЗА СА ОВИМ САЈТОМ НИЈЕ ШИФРОВАНА и ово [/img] Не разумем.Рouke.org ми је поред igoogle- home page,увек се отвара кад отворим мозилу, лепо, уредно, пријављена за стално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 samo da dodam da je meni opcija ''block pop-up window'' čekirana a vidim sve smajlije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 прозорчић који каже greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 samo da dodam da je meni opcija ''block pop-up window'' čekirana a vidim sve smajlijeали сам сигуран да је намештена и опција да ти тај искачући прозор отвара у новом табу greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Нећу више да те давим, само још ово: кад кликнем у ПРЕТРАЖИВАЊЕ ЗАБЕЛЕШКИ И ИСТОРИЈАТА појави се прозорчић који каже ОВАЈ ВЕБ САЈТ НЕ ДАЈЕ ПОДАТКЕ О ИДЕНТИТЕТУ ВАША ВЕЗА СА ОВИМ САЈТОМ НИЈЕ ШИФРОВАНА и ово [img]http://i56.tinypic.com/jkkht5.jpg[/img] [img]http://i56.tinypic.com/330xqiv.jpg[/img] [img]http://i51.tinypic.com/15ydhts.jpg[/img] [img]http://[IMG=http://i51.tinypic.com/2j0gmzb.jpg][/img] Не разумем.Рouke.org ми је поред igoogle- home page,увек се отвара кад отворим мозилу, лепо, уредно, пријављена за стално. ма не давиш ме, ал не капирам и даље у чему је проблем ...жао ми је што не могу боље да ти помогнем. сигуран сам да неко кад би сео за твој комп, могао би за 5 минута да ти реши проблем, али овако и одавде тешко да могу другачије да ти помогнем више ... иначе, то где си ушла је историјат и информације о страници коју тренутно гледаш. а има и моменат буквалног превођења што се тиче овог дела. ОВАЈ ВЕБ САЈТ НЕ ДАЈЕ ПОДАТКЕ О ИДЕНТИТЕТУ ВАША ВЕЗА СА ОВИМ САЈТОМ НИЈЕ ШИФРОВАНА то само значи да поуке.орг не користи cookie за идентификацију и да је приступ кроз некриптовани сервер.мислим да је безвезе да те оптерећујем шта то значи уствари, само би се избуњивала беспотребно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Medo,hvala na odgovoru! 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Хвала Ти,Медо на помоћи и на стрпљењу! Ја сам пре неког времена избрисала све додатке за Фајерфокс. Одох сад да надоградим све што се може надоградити, 0304_smile4 па ће можда да успе. Ако не успе, опет ћу да обришем! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 samo da dodam da je meni opcija ''block pop-up window'' čekirana a vidim sve smajlijeали сам сигуран да је намештена и опција да ти тај искачући прозор отвара у новом табу 0304_smile4 jeste 0304_smile4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука