Милица Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 То је то - ко воли да има лап треба да има :-)) И ко може. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 2. ма дај, што идеш у биоскоп ... 3. стави све што ти треба на нет или флеш-два, па ћеш имати и код друга ... 4. уживај у свом сину ... 5. лопов не краде никад цео десктоп, јер не може ни да га изнесе тако, ни да га прода. лопов који краде рачунаре сече каблове, отвара страницу и краде графике, хардове и процесоре. монитори се у изузетним приликама краду јер су компликовани за пренос и раскачивање, пошто такви људи зависе од брзине којом могу да обаве ''посао''. веруј ми на реч, имам негативна искуства са њима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Medo , Medo ... sudjeno nam je da se prepucavamo ... he he ... JA: veličina ekrana ? pa, oči su mi na 25cm od lapkovog (15,4) ekrana , tako da ... isto se vidi TI: ма дај, што идеш у биоскоп ... SAD OPET JA : pa, jel' tolk'o velika razlika ? koliko inča je prosečan monitor za "deska" ? uzgred ... može se "lapko" prikačiti i na plazma-TV ... hoću da kažem ... ta veličina ekrana i nije baš presudna stvar (rekoh - lapkov monitor je bliži očima - pa se time nadohnadjuje razlika ...) JA: nemoj mi reći da nije potrebno da ga nekad poneseš sa sobom ... TI: стави све што ти треба на нет или флеш-два, па ћеш имати и код друга ... SAD OPET JA : citiram se : "nemoj mi reći da nije potrebno da ga nekad poneseš sa sobom" a ? JA: gde nema struje ... pa, odvedem sina na gimnastiku i ,dok on tamo skače , ja ne moram da gubim vreme bezveze nego mogu lepo da pišem za svoju temu o uličnom muziciranju ... svako bi se već dosetio za sebe kad da iskoristi tu mogućnost ... TI: уживај у свом сину ... SAD OPET JA : ne mogu da ga gledam dok "trenira" ... nije moguće ... ali ... nije moj slučaj ovde u pitanju ! obrati pažnju na drugu rečenicu ! (ovu : "svako bi se već dosetio za sebe kad da iskoristi tu mogućnost ...") JA: a , kažeš lopovi ? pa, ja , kada duže odsustvujem ... odnesem ga kod tašte na čuvanje ne samo zbog njegove vrednosti , već i zbog onoga U njemu a desko ostaje na milost i nemilost lopovima TI: лопов не краде никад цео десктоп, јер не може ни да га изнесе тако, ни да га прода. лопов који краде рачунаре сече каблове, отвара страницу и краде графике, хардове и процесоре. монитори се у изузетним приликама краду јер су компликовани за пренос и раскачивање, пошто такви људи зависе од брзине којом могу да обаве ''посао''. веруј ми на реч, имам негативна искуства са њима ... SAD OPET JA : sve kradu ... samo ako ima vrednost !!! i velike plazma televizore ... na primer - umotaju ga u ćebe i tako ga iznesu (slučaj iz stana ispod mog ...) ja , kad duže odsustvujem - sklonim svog "lapka" na sigurno ... (kamera i foto - uvek putuju sa mnom ...) i lopovi mogu samo da mi odnesu neku stvar od (jedva) par stotina evrića ... ili više njih - o.k. (nemam plazma TV ...) al' , šta se može ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 ето видиш, што да качиш лапка на огроман теве, кад је иста жижна даљина tanning 0442_feel никад, зато користим флешиће, много су конструктивнији и далеко мање тешки. t1007 један од 8GB, други од 16GB и све стало што ми треба, чак и оперативни систем који могу да подигнем са једног t4431 прошетај мало брате, седи на кафу/пиће са неким, женом рецимо, мани лудаке на екрану који се дописују са тобом нон-стоп crvenilo grouphug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 ето видиш, што да качиш лапка на огроман теве, кад је иста жижна даљина 0442_feel pa , to ako baš neko voli ... bioskop ! grouphug . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 ето видиш, што да качиш лапка на огроман теве, кад је иста жижна даљина grouphug pa , to ako baš neko voli ... bioskop ! tanningвала баш биоскопска разлика између твојег лаптопа и мојег монитора crvenilo 0442_feelhttp://tvcalculator.com/index.html?3c7bd27c5ba59649de79e6b84572861c клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 прошетај мало брате, седи на кафу/пиће са неким, женом рецимо, мани лудаке на екрану који се дописују са тобом нон-стоп ne bih da nerviram Željka , ali ...ja sam vam jedan čistunac 0205_whistling ne pijem , ne pušim , ne "trošim" kafu , ne volim da sedim po kafićima ... još samo da postanem vernik i ... prestižem vas na drumu za raj ! 0110_hahaha isto sve ovo i moja žena 0110_hahaha (gde se nadjosmo takvi namćori ...) tako da ... daj neki drugi savet , ako imaš ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 прошетај мало брате, седи на кафу/пиће са неким, женом рецимо, мани лудаке на екрану који се дописују са тобом нон-стоп ne bih da nerviram Željka , ali ...ja sam vam jedan čistunac 0110_hahaha ne pijem , ne pušim , ne "trošim" kafu , ne volim da sedim po kafićima ... još samo da postanem vernik i ... prestižem vas na drumu za raj ! 0202_238 0110_hahaha isto sve ovo i moja žena (gde se nadjosmo takvi namćori ...) tako da ... daj neki drugi savet , ako imaš ! исправно, поздрављам, ја пијем само понекад 0409_feel 0205_whistlingради шта год ти прија, то сам мислио, не мораш да блејиш у монитор, ако није неопходно ја волим и другачије да проводим време, него уз монитор, па тако и другима саветујем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 naravno ... al' ima dosta "mrtvih" perioda u toku dana (izmedju dva posla) pa , onda ... "kompjuteru , brate , pomagaj !" . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Брате јер могу бити ја причина због које ми је нет слаб ? Јер пише да плаћам интернет од 200и нешто кб/сек а једва са 20 спушта http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Брате јер могу бити ја причина због које ми је нет слаб ? Јер пише да плаћам интернет од 200и нешто кб/сек а једва са 20 спушта извини, мораш мало да ми олакшаш комуникацију:- шта или ко је причина? - који си тачно капацитет опсега купио? - а који ти је регистровао http://www.speedtest.net/? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Kako mogu da pojačam ton nekog mp3 fajla - može li neko da mi kaže, koji program je najbolji za to? Unaprijed zahvalna svima! klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Добро питање... hvala Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 И мени је хитно потребна помоћ у вези са мп3 фајловима, али у Power Point-у. Путем Insert/Sound from file... убацила сам песму у мп3 формату. Овим путем је запамћена веза између презентације и фајла и ако се пребаци на неко друго место (цд или флеш) неће да подржи. Како да ПП презентацију нарежем на цд, али да ми остану мп3 или било који мултимедионални фајлови? Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Брате јер могу бити ја причина због које ми је нет слаб ? Јер пише да плаћам интернет од 200и нешто кб/сек а једва са 20 спушта извини, мораш мало да ми олакшаш комуникацију:- шта или ко је причина? - који си тачно капацитет опсега купио? - а који ти је регистровао http://www.speedtest.net/? Па мој комп, имам жични интернет. Незнам тачно ал је писало око 100+ на реклами за толко пара Који сам ја баксуз никад нећу имати добар нет http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука