Juanito Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Хтео сам да се нашалим са Кенобијем, па сам поставио његов будући цитат у коме пита за такав софтвер (након изјаве да је партиционисање мачији кашаљ). Али је форум нешто забаговао и избрисао цитат, оставивши само моју реченицу, као да ја питам. који ми је био украден и преинсталиран Ако није тајна (и нешто сувише лично), како су ти га украли, одакле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Хтео сам да се нашалим са Кенобијем, па сам поставио његов будући цитат у коме пита за такав софтвер (након изјаве да је партиционисање мачији кашаљ). Али је форум нешто забаговао и избрисао цитат, оставивши само моју реченицу, као да ја питам. Тако ми се појавило и тако сам га скапирао док сам писао пост, ал’ онда почех да се шамарам да видим да л’ сам чист. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ако није тајна (и нешто сувише лично), како су ти га украли, одакле? Ма није. У једном великом европском граду кретен ми провалио у апартман и покупио све што је могао да понесе. После недељу дана сам га нашао на неком сајту како продаје моје ствари и позвао полицију. Сад има пар година да размисли о томе... Crveni Baron, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Pa zar neko i koristi IE. E na sta je spao ovaj jadni browser kada i iz vlade SAD upozoravaju: IE- Od velike slave do tragicnog pada verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Može li neko da mi kaže gde da nadjem eset nod smart offline update.... noviji Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Može li neko da mi kaže gde da nadjem eset nod smart offline update.... noviji http://www.nod32adria.com/srbija/tabid/2951/Default.aspx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Мени ИЕ никада није лежао, увек сам га избегавао у широком луку. А и увек сам се чудио да мајкрософт не може да направи људски браузер, а и претраживач. Moze nego ih boli uvo, sto bi pravili troskove da prave nesto na cemu ne mogu zaraditi novac? To ti je ono... pekar moze da napravi sva peciva savrsheno, ali pravi dobro samo ona koja idu... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 И ти га сада претера. Како не могу да зараде? Па браузери и претраживачи доносе огроман профит. Видим гугл, модзила, јаху и остали се угасили због непрофитабилности. Mislim da cim ne ulazu - znaci da im se ne isplati. Jednostavno su procenili da nije vredno truda, u suprotnom bi ulozili i napravili. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 http://www.nod32adria.com/srbija/tabid/2951/Default.aspx vidiš, za svoj komp sam platio ali mi treba za komp koji nema pristup internetu a povremeno radim na njemu - tačnije, jednom nedeljno Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Држава дуради нешто са експлорером и бингом. Пар милиона субвенција и има да престигну гуглета. verum est in beer and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Neka mi neko objasni zašto mi je drugar složio facu kao da je na amfetaminima doživeo poraz Partizana u finalu ABA lige trojkom Nelsona u zadnjoj sekundi meča kada sam mu rekla da je komp počeo da mi se "prekida" u sred rada sa onim plavim ekranom posle kojeg se sam restartuje? Mislim, objasnio mi je i on da može biti do nečeg najbezazlenijeg do nečeg dosta ozbiljnog, ali neće moći da pogleda dok se ne završi školska godina. Zbog toga me do tada ova druga opcija malo plaši. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Neka mi neko objasni zašto mi je drugar složio facu kao da je na amfetaminima doživeo poraz Partizana u finalu ABA lige trojkom Nelsona u zadnjoj sekundi meča kada sam mu rekla da je komp počeo da mi se "prekida" u sred rada sa onim plavim ekranom posle kojeg se sam restartuje? Mislim, objasnio mi je i on da može biti do nečeg najbezazlenijeg do nečeg dosta ozbiljnog, ali neće moći da pogleda dok se ne završi školska godina. Zbog toga me do tada ova druga opcija malo plaši. Вероватно га многи зову да помаже око компјутера па губи доста времена на то. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ne vodim se tom misli jer to nije slučaj, nego htedoh da mi neko objasni taj pojam "plavog ekrana" i koliko bezazleno odnosno, koliko opasno može biti. Najviše me je strah da ne izgubim podatke i svoje stvari koje imam na kompjuteru a imam ih baš dosta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Обично се дешава кад постоји неки проблем са RAM меморијом, рецимо не лежи добро у слоту или се покварила. Може бити и због вируса и због лоших фајлова на хард диску (ако су плоче почеле да се прљају) или неки проблем са оперативним системом. Најбоље да снимиш најбитније ствари на флеш за сваки случај. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 komp počeo da mi se "prekida" u sred rada sa onim plavim ekranom posle kojeg se sam restartuje? moguće problem sa nekim lošim drajverom Ne vodim se tom misli jer to nije slučaj, nego htedoh da mi neko objasni taj pojam "plavog ekrana" i koliko bezazleno odnosno, koliko opasno može biti. To se desi kada windows toliko pobrljavi da ne može da radi dalje nego mora da se resetuje. Obično je u pitanju softver. Opasno je utoliko što fajlovi sa kojima trenutno radiš mogu da postanu oštećeni i samim tim neupotrebljivi, i još gore, fajl sistem tabela može da se ošteti (pristupna tačka sa koje se na disku pronalaze svi fajlovi koje imaš). Prema tome: Najviše me je strah da ne izgubim podatke i svoje stvari koje imam na kompjuteru a imam ih baš dosta. podatke treba da bekapuješ, da ih sačuvaš na poseban disk, tako ako ti se računar i pokvari, nećeš izgubiti ništa. Kupi flash, ili ekterni hard disk, ili nareži podatke na DVD. Uradi to odmah i mirna si. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука