Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 @@Плутон, Pa naravno da rade za profit, moraju nešto da jedu, i ti radiš za profit. Oni, da, jure profit, ali na taj način što se utrkuju ko će bolje da ti ugodi da bi kupio njihov proizvod kako bi uopšte mogli da nastave da rade. Ali što kažeš monopol, kad nemaju dobru konkurenciju onda se opuste i ponašaju kako 'oće, ali to je teško danas kad startup-i niču ko pečurke - barem u americi. A to sa kopiranjem i kopirajtom je malo nezgodna priča Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ma to mi je malo čudno, geforce 710m, iako je entry level kategorija. trebalo bi da lako vari običan video, jer arhitektura je ista kao kod jačih modela. Ko zna da li ga uopšte i koristi... Da li secka kad pustiš, ne iz browser-a, nego iz desktop aplikacije? Takođe, probaj u browser-u da taj 1080p pustiš kroz html5 plejer (a ne kroz flash, ima to na jutjubu da se uključi) ako znaš kako da uključim da po difoltu koristi geforce a ne integrisanu - kaži... nisam čačkao - mrzi me jer sam na desktopu uglavnom - a i sad. pogledao sam za ovo što kažeš za hd i sa hard diska izgleda bolje radi - u opcijama grafike pod video piše input range i štiklirano - aplikacije a nudi još i driver settings Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 skinuo sam bs player i on mi prijavio da nemam flv, ac3 i još neke kodekse pa kad instaliram videću Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 šta divelopuješ? Неко ситно програмче за плате за једну фирму. Поред тога ништа посебно нисам радио за Win, само сам се мало играо (и још се играм). Волео бих да развијам за Windows Phone и Windows 8, ако заживе. Засад се не исплати. И да, одушевљен сам MS-овим алатима, врхунски су професионални. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ako znaš kako da uključim da po difoltu koristi geforce a ne integrisanu - kaži... nisam čačkao - mrzi me jer sam na desktopu uglavnom - a i sad. pogledao sam za ovo što kažeš za hd i sa hard diska izgleda bolje radi - u opcijama grafike pod video piše input range i štiklirano - aplikacije a nudi još i driver settings sigurno je uključeno po difoltu, ali verovatno flash player ne koristi hardversku gpu akceleraciju, zato sam rekao da probaš sa html5 ps: sad gledam ove Fonlihtene u tvom potpisu, pa interesantno baš sad služam nolitus posle dužeg vremena, kako mi je lepo legla, mnogo fina muzika w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Неко ситно програмче за плате за једну фирму. Поред тога ништа посебно нисам радио за Win, само сам се мало играо (и још се играм). Волео бих да развијам за Windows Phone и Windows 8, ако заживе. Засад се не исплати. И да, одушевљен сам MS-овим алатима, врхунски су професионални. U, lepo! nego, taj visual studio, jel ima profajler? :) i koliko košta da se isti ubaci? :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Шта желиш да инсталираш? 1) Na osnovni XPSP3 neku od linux distribucija (po mogucstvu da sam izaberem koju). 2) Na osnovni Win7 (druga masina) isto neku od linux distribucija (po mogucstvu da sam izaberem koju), i/ili XPSP3. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 sigurno je uključeno po difoltu, ali verovatno flash player ne koristi hardversku gpu akceleraciju, zato sam rekao da probaš sa html5 ps: sad gledam ove Fonlihtene u tvom potpisu, pa interesantno baš sad služam nolitus posle dužeg vremena, kako mi je lepo legla, mnogo fina muzika hd 1080 nakon skidanja kodeksa bez ikakvog seckanja sa harda preko vlc plejera Što se tiče posthumusa, riknuo mi cd u kolima i već dugo ne radi a na kompu ih slabo pustim i danas naletim slučajno na neki hd klip prirode i ovu pesmu, ... i oduševim se Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 btw kako si mislio da probam sa html5? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 btw kako si mislio da probam sa html5? http://www.youtube.com/html5 ali prvo probaj desni klik na video pa ako piše ,,About the HTML5 player", onda jeste html5 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 cool, nisam ovo znao. HVALA :bendoff: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 jao, koliko je bezobrazan ovaj majkrosoft pa to je neverovatno, dok svi nude normalne alate i to uglavnom za DŽ oni i dalje teraju po svome 20. veku: http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Visual_Studio#Editions_feature_grid tj. u prevodu na srpski: treba ti ovaj najskuplji: Visual Studio 2012 Professional: $499 Visual Studio 2012 Professional with MSDN: $799 Visual Studio 2012 Premium with MSDN: $2,569 Visual Studio 2012 Ultimate with MSDN: $4,249 (http://visualstudiomagazine.com/articles/2013/09/30/microsoft-announces-vs-2013-pricing.aspx) tj. moraćeš ovako: VisualStudio Ultimate with MSDN - $13,299.00 (http://www.visualstudio.com/en-us/products/how-to-buy-vs) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 http://www.youtube.com/html5 ali prvo probaj desni klik na video pa ako piše ,,About the HTML5 player", onda jeste html5 ima jedan problem - svi video snimci za koje piše da su 1080 nude maksimum 720 u html5 modu...probao sam na 3-4 i svuda je 720 maksimum Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ima jedan problem - svi video snimci za koje piše da su 1080 nude maksimum 720 u html5 modu...probao sam na 3-4 i svuda je 720 maksimum viša sila, šta ćeš... biće da zavisi od browser-a: http://googlesystem.blogspot.com/2013/10/youtube-drops-support-for-1080p-streams.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 da, koristim firefox al imam i hrom... sad sam spakovao mrzi me da ga vadim ponovo ( s oproštenjem) pa ću sutra pogledati Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука