Jump to content

Верујете ли у глобалну заверу ?

Оцени ову тему

Мислите ли да постоји глобална завера ?  

44 члановâ је гласало

1. 1. Мислите ли да постоји глобална завера ?

• да
      23
    • не
      17
    • можда
      4

Препоручена порука

Vidi brate ono sto ti navodis je savrsenstvo ali je pomalo i utopija....

Nismo mi vazni koji smo protiv globalizacije vec su vazni najjaci igraci koji potenciraju globalizaciju jer ce svet staviti u svoj dzep sto im omogucava nacrt da se napravi jedna skupstina jedna vlada i neprikosnoveni vladar svima. E da i jedna religija koja bi bila naravno nametnuta jaka neprikosnovena veca od svih dosadasnjih religija koju ce vladar drzati.

Kakva utopija bre, pa naveo sam ti realne stvari. Internet i svi fenomeni koje nosi, telekomunikacije, mreza auto-puteva, pomorstvo, satelitski sistemi, slobodna trgovina, upravljanje prirodnim resursima, povezivanje ljudi na planetarnom nivou povodm kulture itd... sve je ovo realno, ili ti zivis u nekom svijetu u kome ne opazas ove stvari, ne znam moguce je.  

Ti pricas o nekim bajkama, jedna svjetska vlada, jedna relgijia, masovno upravljanje....zato te molim da mi malo razjasnih sta je globalizacija u tvom primjeru. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Да. Завера луцифера против човечанства. Обзиром да свој план на Земљи не може да оставари без утицаја на људе који имају власт, а то нам исто говори и Свето Откровење, глобална завера мора постојати. Питање је да ли постоји сада или ће тек доћи. Али постојаће. 

Само Откровење каже и да огромна већина неће препознати заверу, да ће се исмејавати, хулити на Бога... али њено постојање је сигурно.

Подели на овим сајтовима

Tra lala lala tra..

Pa sve sto si naveo i povezuje covecanstvo i bez globalizacije!!!

Vavilonska kula nije opstala u covecanstvu.

Haha, pa to i JESTE globalizacija, jedan njen aspekt.  Sasvim sam siguran da to sto ti smatras globalizacijom nije ono sto jeste globalizacija. Uvrteo si u glavu da se to "nesto" zove globalizacija a dovoljno si zatvoren da neces ni da pretpostavis da mozda, sasvim mozda koristis pogresan termin i time izazivas zabunu u raspravi.

Meni je nerazumljivo koliko ti ne razumes Jusitinijana.

Il trolujes ili imas jako ogranicene kognitivne sposobnoti... a skoro 100% sam siguran da ne trolujes.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Да. Завера луцифера против човечанства. Обзиром да свој план на Земљи не може да оставари без утицаја на људе који имају власт, а то нам исто говори и Свето Откровење, глобална завера мора постојати. Питање је да ли постоји сада или ће тек доћи. Али постојаће. 

Само Откровење каже и да огромна већина неће препознати заверу, да ће се исмејавати, хулити на Бога... али њено постојање је сигурно.

Meni je uvek bilo cudno da pravoslavci veruju u Lucifera... a ne veruju u pakao. Ako verujes  u Lucifera zar to ne znaci da si satanista? A ako verujes da postoji i da je gresan da li se molis za njega? Zar se vi ne molite za svacije spasenje? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...