Jump to content

Верујете ли у глобалну заверу ?

Оцени ову тему

Мислите ли да постоји глобална завера ?  

44 члановâ је гласало

1. 1. Мислите ли да постоји глобална завера ?

• да
      23
    • не
      17
    • можда
      4

Препоручена порука

Globalizacija najveca pljacka u istoriji svih mrakova u covecanstvu.

Globalizacija je kad sjednes u avion i za 24 casa budes na drugom kraju planete. Globalizacija je takodjer kad se upoznajes sa ljudima sa drugih meridijana relativno lako i brzo, kad mozes preko multimedije da lako i jeftino razgovaras sa rodbinom i prijateljima koji su na drugom kraju planete. Globalizacija su i mobilni telefoni, globalizacija je internet i povezivanje ljudi i resursa na njemu. Ne znam onda, posto koristis internet, zbog cega ucestvujes u toj najvecoj "pljacki" ikada. 

Ok ne znam za putovanje ili upoznavanje drugih ljudi, ali sasvim sam siguran da koristis internet i mobilni telefon, i to te ne sprecava da tvrdis da je globalizacija nesto djavolski negativno. E sad znas kako, ima jedna rijec u recniku koja to opisuje, potrazi je sam da je ne navodim. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Obratiti paznju na sponzora restorana, pa ne verujte ni dalje ako mozete

http://www.kurir-info.rs/otvorena-prva-prodavnica-u-beogradu-sa-sertifikatom-halal-clanak-894915

mnogo su se zaleteli, izgleda da im se zuri, sace da vidis kad nam globa-liziraju* drzavu po EU pravilima...

____________________________________________________________________________________________

"liziranje - razgradnja, sto se desava pomocu enzima (supstance bitne u organizmu, proizvode ih i neke bakterije, sa kojima recimo razgradjuju tkivo, kako bi napredovala infekcija kroz neko tkivo)"

http://arhiva.elitesecurity.org/t390627-Znacenje-medicinskih-izraza

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Obratiti paznju na sponzora restorana, pa ne verujte ni dalje ako mozete

http://www.kurir-info.rs/otvorena-prva-prodavnica-u-beogradu-sa-sertifikatom-halal-clanak-894915

mnogo su se zaleteli, izgleda da im se zuri, sace da vidis kad nam globa-liziraju* drzavu po EU pravilima...

____________________________________________________________________________________________

"liziranje - razgradnja, sto se desava pomocu enzima (supstance bitne u organizmu, proizvode ih i neke bakterije, sa kojima recimo razgradjuju tkivo, kako bi napredovala infekcija kroz neko tkivo)"

http://arhiva.elitesecurity.org/t390627-Znacenje-medicinskih-izraza

Sta hoces da kazes sa ovim? Stvarno ne kontam poentu. Da neko porobljuje Srbiju otvaranjem halal prodavnice? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A imas pravo, nije to porobljavanje, to je pre ruganje...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A imas pravo, nije to porobljavanje, to je pre ruganje...

Sta otvaranje halal prodavnice? 

Подели на овим сајтовима

Globalizacija je kad sjednes u avion i za 24 casa budes na drugom kraju planete. Globalizacija je takodjer kad se upoznajes sa ljudima sa drugih meridijana relativno lako i brzo, kad mozes preko multimedije da lako i jeftino razgovaras sa rodbinom i prijateljima koji su na drugom kraju planete. Globalizacija su i mobilni telefoni, globalizacija je internet i povezivanje ljudi i resursa na njemu. Ne znam onda, posto koristis internet, zbog cega ucestvujes u toj najvecoj "pljacki" ikada. 

Ok ne znam za putovanje ili upoznavanje drugih ljudi, ali sasvim sam siguran da koristis internet i mobilni telefon, i to te ne sprecava da tvrdis da je globalizacija nesto djavolski negativno. E sad znas kako, ima jedna rijec u recniku koja to opisuje, potrazi je sam da je ne navodim.

Kako losa projekcija ovo jos od tebe nisam video....

Ne pricam ovde o obicnim ljudima ni naukom nikole tesle za koju svaki covek na planeti moze smatrati za svojom.

Pricam o sili koja ce zavladati svetom.

Ko koga sprecava da uzme pasos u ruke i obidje svet , ko moze da tvrdi da je internet globalno dobro a ne i da je dobro i onima koju su protiv globalizacije.(ne smatram da je internet projekat globalizacije vec nesto univerzalno i lepo koje se koristi iz svoje kuce (ZAHVALJUJUCI CIVILIZACIJI koja verovao ti ili ne nema nista zajednicko sa globalizacijom osim u smutnjavanja ljudi)

Ako sad treba da potegnem kulu vavilonsku ne znam sta da ti kazem...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Kako losa projekcija ovo jos od tebe nisam video....

Ne pricam ovde o obicnim ljudima ni naukom nikole tesle za koju svaki covek na planeti moze smatrati za svojom.

Pricam o sili koja ce zavladati svetom.

Ko koga sprecava da uzme pasos u ruke i obidje svet , ko moze da tvrdi da je internet globalno dobro a ne i da je dobro i onima koju su protiv globalizacije.(ne smatram da je internet projekat globalizacije vec nesto univerzalno i lepo koje se koristi iz svoje kuce (ZAHVALJUJUCI CIVILIZACIJI koja verovao ti ili ne nema nista zajednicko sa globalizacijom osim u smutnjavanja ljudi)

Ako sad treba da potegnem kulu vavilonsku ne znam sta da ti kazem...

To uopste nije tacno. Civilizacije je jedno, i civilizacija moze biti lokalnog karatera, a globalizacija je uvijek dinamickog karaktera, i siri se na citavu planetu. Americki indijanci su bili civilizacija, nesumnjivo velika medju njima Asteci i Maje, ali njihova globalizacija se zavrsila onog momenta kada su dosli na americko tlo i tu su ostali. 

Globalizacija je povezivanje ljudi na internacionalnom nivou koje je noseno tehnoloskim razvojem i savremenim dostignucima. Dakle Tesla, koji je osmislio radio je bio jedan od pionira globalizacije kao i mnogi drugi izumitelji, naucnici i kreativni ljudi, jer je omogucio povezivanje ljudi i razmjenu ideja i misljenja na daljinu vrlo brzo i efikasno. Savremena dostignuca u oblasti tehnolgije su svakako glavni motor globalizacije, a nju ujedno prati i politicka, ekonomska i kulturna globalizacija. Udruzivanje ljudi u vece politicke pokrete koje prevazilaze nacionalne granice, razmjena ekonomskih dobara putem slobodne trgovine, povezivanje na kulturnom planu to je sve globalizacija. Globalizacija svakako nije proces koji je poceo sa industrijskom revolucijom, on je samo drasticno intenziviran, a proces globalizacije prakticki traje od on momenta kada je homo sapiens napustio Afriku. Globalizacija je ujedno i covjekovo ovladavanje planetom. 

Подели на овим сајтовима

I da li znas da ce globalizacija da ukine veru i da stvori novu univerzalnu religiju jer bez nje nema ni vladanja svetom. Ako sam bio jasan!

Naprimer ja svoju veru ne dam a ne bi je prihvatili ni drugi....

Vjeru nece niko ukinuti, po recima Hrista iz Jevandjelja. Ako bi je ukinuo onda bi Crkva bila pobjedjena, a to se nece desiti. 

Подели на овим сајтовима

Samo ako bi hteo oblak da se malo zamislis sta je to covek koja mu je misija, koja mu je sushtina ,odmah ces mi reci da globalizaciju osecas kao udarce po bubregu ledjima i telesni i dushevni bich.

To ocigledno ne razumijes onda sta je globalizacija. 

Ok, da cujem tvoju definiciju, sta je globalizacija? 

Подели на овим сајтовима

To ocigledno ne razumijes onda sta je globalizacija. 

Ok, da cujem tvoju definiciju, sta je globalizacija?

Vidi brate ono sto ti navodis je savrsenstvo ali je pomalo i utopija....

Nismo mi vazni koji smo protiv globalizacije vec su vazni najjaci igraci koji potenciraju globalizaciju jer ce svet staviti u svoj dzep sto im omogucava nacrt da se napravi jedna skupstina jedna vlada i neprikosnoveni vladar svima. E da i jedna religija koja bi bila naravno nametnuta jaka neprikosnovena veca od svih dosadasnjih religija koju ce vladar drzati.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...