Jump to content

Верујете ли у глобалну заверу ?

Оцени ову тему

Мислите ли да постоји глобална завера ?  

44 члановâ је гласало

1. 1. Мислите ли да постоји глобална завера ?

• да
      23
    • не
      17
    • можда
      4

Препоручена порука

Torija zavere ja malo izvikana. Obicno misle da onaj ko se poziva na nju nije bas cist. Medjutim postoji druga teorija. Teorija interesa. E kada se prica o toj teoriji onda nisi paranoican. A rezultati su identicni. I ciljevi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Torija zavere ja malo izvikana. Obicno misle da onaj ko se poziva na nju nije bas cist. Medjutim postoji druga teorija. Teorija interesa. E kada se prica o toj teoriji onda nisi paranoican. A rezultati su identicni. I ciljevi.

Сад ни мени термин завера није баш најподеснији али је најчешће употребљаван па сам га због тога узео, а ко разуме схватиће.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Постоји само једна глобална завјера, а то је демонска. Сатана ја пао када је помислио да може сјести на престо Свевишњег и од тог нума није ни до данас одустао и даље мисли да може да побједи Бога.

Глобална теорија завјере у коме једно или више тајних друштава међусобно повезано егазктно влада постепено до те мјере да поробљава читаву планету и да је толико моћно да може да ради шта хоће, такво нешто не постоји.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Глобална теорија завјере у коме једно или више тајних друштава међусобно повезано егазктно влада постепено до те мјере да поробљава читаву планету и да је толико моћно да може да ради шта хоће, такво нешто не постоји.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Постоји само једна глобална завјера, а то је демонска. Сатана ја пао када је помислио да може сјести на престо Свевишњег и од тог нума није ни до данас одустао и даље мисли да може да побједи Бога.

Христос нам каже да је сатана кнез овог света. Дакле он влада преко својих следбеника који су добили "моћ" да извршавају тај наум.  Ко је у ствари у тим друштвима ? То су људи који управљају; банкама, компанијама, политиком ... дакле они који имају "моћ" а немају морал...

Подели на овим сајтовима

Vidis zbog toga nije dobro pricati o Teoriji zavere vec o Teoriji interesa. Terminologija je tu jako bitna. Jer ljudi sasvim jasno i bez problema shvataju da neko moze imati neki interes i ciniti stvari radi ispunjenja tog interesa.

A kada kazes zavera, pih ne mlatri molim te sada ce tu neki da se zaveravaju protiv necega. Glupost.

Подели на овим сајтовима

Vidis zbog toga nije dobro pricati o Teoriji zavere vec o Teoriji interesa. Terminologija je tu jako bitna. Jer ljudi sasvim jasno i bez problema shvataju da neko moze imati neki interes i ciniti stvari radi ispunjenja tog interesa.

A kada kazes zavera, pih ne mlatri molim te sada ce tu neki da se zaveravaju protiv necega. Glupost.

Тај термин су мислим и лансирали у употребу они који су хтели да оспоре или релативизују то. У свеком случају радови се финализирају на самом врху пирамиде.

Подели на овим сајтовима

Христос нам каже да је сатана кнез овог света. Дакле он влада преко својих следбеника који су добили "моћ" да извршавају тај наум.  Ко је у ствари у тим друштвима ? То су људи који управљају; банкама, компанијама, политиком ... дакле они који имају "моћ" а немају морал...

Онда банке никад не би пропадале, нити би компаније икад пропадале, све би били све већи и већи џинови имали све већу и већу моћ коју добијају од сатане. Али није тако. Постоје разне ИНТЕРЕСНЕ групе које се међусобно итекако крљају. Дакле као што рече Жељко, постоји разне теорије интереса.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Христос нам каже да је сатана кнез овог света. Дакле он влада преко својих следбеника који су добили "моћ" да извршавају тај наум.  Ко је у ствари у тим друштвима ? То су људи који управљају; банкама, компанијама, политиком ... дакле они који имају "моћ" а немају морал...

Онда банке никад не би пропадале, нити би компаније икад пропадале, све би били све већи и већи џинови имали све већу и већу моћ коју добијају од сатане. Али није тако. Постоје разне ИНТЕРЕСНЕ групе које се међусобно итекако крљају. Дакле као што рече Жељко, постоји разне теорије интереса.

Али ко су стварни губитници пропасти банака ?

Подели на овим сајтовима

Онда банке никад не би пропадале, нити би компаније икад пропадале, све би били све већи и већи џинови имали све већу и већу моћ коју добијају од сатане.

Pa zar ovo nije tacno Justinijan?

Али није тако. Постоје разне ИНТЕРЕСНЕ групе које се међусобно итекако крљају. Дакле као што рече Жељко, постоји разне теорије интереса.

Ali postoji i koncentracija kapitala na primer. Pa se razne interesne grupe udruzuju i prave jos mocnije interesne grupe.

Подели на овим сајтовима

Ili kada Volkswagen ode i pokupuje Audi, General Motors, Skodu,Seat itd?

Ko je tu propao?

Да и када се неки радници нађу на улици, кажу да је пропала компанија, или по тој логици пропала је Дафина када је пропала њена банка, у ствари су пропали клијенти који су јој дали новац ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...