Milan Nikolic Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Зна ли неко нешто о овим акцијама (НИС-а и Аеродрома Никола Тесла), је ли неко подизао те акције? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Нисам подигао, али имам пријатеља који јесте и који је наплатио нешто око 2,000 динара. Ваљда акција траје до 13. марта. Нисам сигуран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 ја сам за Нисове добила око 2.500 дин, а за аеродром још нисам ни предала , од мојих још нико није добио, као , не продају се још...а ограничење постоји само у пошти до 16. односно 20 марта, а после се може на берзи продавати ( са провизијом ) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 greengrin :cheesy2: Динкићевих "1000 еврића", али мало сутра. Боже, што тај човек уме да лаже! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Realna fatamorgana, to bi komotno mogao postati drugi naziv za ovu zemlju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 :cheesy: http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 :cheesy: 1405_love :cheesy: Динкићевих "1000 еврића", али мало сутра. Боже, што тај човек уме да лаже! ...он је српски "барон Минхаузен". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука