Jump to content

Младен Обрадовић: Нисам ја крив за насиље, него власт

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наравно да ни у идеологији није све црно-бело, али црно не може бити бело, па ма колико с ти упињао да то докажеш...

Иначе - усташе, које си поменуо, нису били демократе, него фашисти, нацисти и националисти...

И још једном - одакле теби то да сам ја на страни ЕУ и НАТО? Већ други или трећи пут ми подмећеш такве ствари...

Говорим у различитом временском контексту...од 41 до данас..

Јер су усташе нашле после уточиште и заштиту од стране амриканаца...а после распада СФРЈ усташки покрет и имиграција су финансијски подржани да смање утицај Срба на балкану од стране демократских европских пријатеља демократске Србије..

Видиш како то није лепо...окусиш свој лек..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Говорим у различитом временском контексту...од 41 до данас..

Јер су усташе нашле после уточиште и заштиту од стране амриканаца...а после распада СФРЈ усташки покрет и имиграција су финансијски подржани да смање утицај Срба на балкану од стране демократских европских пријатеља демократске Србије..

Видиш како то није лепо...окусиш свој лек..

То нема никакве везе са темом - говоримо о фашизму и нацизму, а не о демократији...

То што су владе западних земаља после рата помагале усташе у емиграцији не мења чињеницу да су усташе били фашисти, нацисти и националисти који су хтели да остваре управо онај циљ иза којег ти стајеш - сваки народ у својој држави...

А што се разлика између фашизма и нацизма тиче - колико ја видим, припадници покрета које Образ препоручује на сликама које сам поставио носе нацистичка обележја, нацистичке заставе, и поздрављају нацистичким поздравом...

Уосталом, немам намеру да се више расправљам око крајње очигледних ствари - свако има право на своје мишљење. Ти, ако мислиш да је то у реду, слободно иди па зиг-хајлуј са својим пријатељима наци(онали)стима, и слави заједно с њима Хитлеров рођендан, и веруј да је и Свети Сава био фашиста и да је Обрадовић стварно хтео само да иде у Цркву, а не да се бије...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Докле год  у срцу човековом допире национализам,до тог места Христос не може да уђе у срце,запамти то.

О томе говори и старац Софроније у својим посланицама,он је добро знао колико је за људску душу и срце погубан нездрав национализам,етнофилитизам.

Волети своју земљу,значи,волети сваки њен камен,чувати своју веру и предање,преносити љубав на своју децу,али то не значи,палити,рушити,ширити мржњу,јер код таквих осећања мала је граница од национализма до фашизма.

Ако мене сећање добро служи,једно време је Образ имао на свом званичном сајту линкове до разних фашистичких организација?Да ли је тако било пре неку годину?Не знам сада,нисам одавно ни била на њиховом сајту.

Није то брате чича-мича и готова прича,него је чича-мича и крвопролиће.

Лично,жао ми је што је наша омладина завршила иза решетака и што се све оно десило да би једва пар стотина болесника и блудника прошетало Београдом.То ником није на понос,на силу су изгурали ове године ту параду,брука једна.

Ма немој...

Реци то Св.Сави...и Св.Немањићима..и многим Св.Србима националистима...

..ја сам добро свестан Хришћанства и Богу Божије..Цару Царево...

Патриотизам и Национализам нису ништа лоше...и понављам.. Црква је опстала захваљујући НАЦИОНАЛИСТИМА...у свим комунистичким земљама...а данас пере руке од истих...

А тако је било и пред 2 св.рат...

He...A ja mislio da je Crkva opstala zahvaljujući Bogu.  0212_rolleyes

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Докле год  у срцу човековом допире национализам,до тог места Христос не може да уђе у срце,запамти то.

О томе говори и старац Софроније у својим посланицама,он је добро знао колико је за људску душу и срце погубан нездрав национализам,етнофилитизам.

Волети своју земљу,значи,волети сваки њен камен,чувати своју веру и предање,преносити љубав на своју децу,али то не значи,палити,рушити,ширити мржњу,јер код таквих осећања мала је граница од национализма до фашизма.

Ако мене сећање добро служи,једно време је Образ имао на свом званичном сајту линкове до разних фашистичких организација?Да ли је тако било пре неку годину?Не знам сада,нисам одавно ни била на њиховом сајту.

Није то брате чича-мича и готова прича,него је чича-мича и крвопролиће.

Лично,жао ми је што је наша омладина завршила иза решетака и што се све оно десило да би једва пар стотина болесника и блудника прошетало Београдом.То ником није на понос,на силу су изгурали ове године ту параду,брука једна.

Ма немој...

Реци то Св.Сави...и Св.Немањићима..и многим Св.Србима националистима...

..ја сам добро свестан Хришћанства и Богу Божије..Цару Царево...

Патриотизам и Национализам нису ништа лоше...и понављам.. Црква је опстала захваљујући НАЦИОНАЛИСТИМА...у свим комунистичким земљама...а данас пере руке од истих...

А тако је било и пред 2 св.рат...

He...A ja mislio da je Crkva opstala zahvaljujući Bogu.  amen

I on je Srbin ,po nekima  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

и да је Обрадовић стварно хтео само да иде у Цркву, а не да се бије...

Ovde je problem. Ne sme se suditi zbog namera vec zbog dela.

Није. Једна је ствар судски процес који се против њега води - за шта га терете и за шта му суде нити ме занима нити је битно.

Оно што је битно јесте да је Обрадовић месецима отворено претио насиљем, покренуо, смислио, и организовао насиље на улицама Београда, а сада лаже како нема ништа с тим, и крије се иза Цркве. Не само да позивање на ансиље против било кога није хришћански, већ је и крајње јадно и патетично на тај начин изигравати јуначину када треба да се премлаћују слабији, а када се суочи са јачим све порицати и изигравати невинашце...

Подели на овим сајтовима

и да је Обрадовић стварно хтео само да иде у Цркву, а не да се бије...

Ovde je problem. Ne sme se suditi zbog namera vec zbog dela.

Није. Једна је ствар судски процес који се против њега води - за шта га терете и за шта му суде нити ме занима нити је битно.

Оно што је битно јесте да је Обрадовић месецима отворено претио насиљем, покренуо, смислио, и организовао насиље на улицама Београда, а сада лаже како нема ништа с тим, и крије се иза Цркве. Не само да позивање на ансиље против било кога није хришћански, већ је и крајње јадно и патетично на тај начин изигравати јуначину када треба да се премлаћују слабији, а када се суочи са јачим све порицати и изигравати невинашце...

брате бојим се да је његова једина пријетња била парола "чекамо их", баш сам једном  гледао када га питају шта то значи, јел то позив на линч, насиље  итд он се само рекао " значи чекамо их".. може се тумачити свакако, у сваком случају лакше ће њему бити да се одбрани него Тужиоцу и Суду да га осуде...

Подели на овим сајтовима

покренуо, смислио, и организовао насиље на улицама Београда,

A odakle drzavi dokazi za ovo?

Још једном - не знам да ли држава има доказа или нема, нисам читао оптужницу и не знам за шта га терете. Да ли ће држава успети да докаже наводе оптужнице или не - видећемо. Оно што ја хоћу да истакнем је да:

1. Обрадовић лаже када тврди да није планирао насиље

2. Обрадовић се крије иза Цркве.

3. Методе којима се служи Обрадовић су све само не хришћанске.

4. Образ је фашистичка организација.

Реци ми искрено - верујеш ли ти у то да је Обрадовић са својим присталицама заиста кренуо у Цркву да се моли, а не да се бије?

брате бојим се да је његова једина пријетња била парола "чекамо их", баш сам једном  гледао када га питају шта то значи, јел то позив на линч, насиље  итд он се само рекао " значи чекамо их".. може се тумачити свакако, у сваком случају лакше ће њему бити да се одбрани него Тужиоцу и Суду да га осуде...

Не знам, мени се ипак чини да основа за оптужницу и те како има - ширење верске мржње, подстрекивање насиља, организовање кршења јавног реда и мира... Нисам правник, па о томе и не могу да дискутујем. А изјава у којима Обрадовић отворено прети је било и те како:

Naglašavamo da ni po koju cenu nećemo dozvoliti održavanje parade srama. Organizatori će snositi isključivu odgovornost za sve što se tamo bude dogodilo. Oni misle da mogu nekažnjeno da guraju prst u oko našem narodu. Srpski narod i "Obraz" to neće dozvoliti. Mi ih pozivamo da još jednom dobro razmisle o svemu i poručujemo im: "Čekamo vas!" –

Подели на овим сајтовима

Реци ми искрено - верујеш ли ти у то да је Обрадовић са својим присталицама заиста кренуо у Цркву да се моли, а не да се бије?

Ne verujem uopste, odlicno znam sta je i sta je zeleo. Ali mene brine drugo. Srbija treba da bude slobodna. I da Srpska drzava stiti slobode gradjana. I na bih nikako zeleo da drzava sakuplja dokaze prisluskujuci telefonske razgovore ili otvarajuci postu. To mene zanima. A ovaj tip me uopste ne interesuje.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Upravo tako; Srbija treba da bude slobodna. I to se odnosi na sve gradjane: i one mentalno bolesne i sakate i muslimane i homoseksualce i strance... A ne da klempavi saradnik DB sa isfrustriranim pogledom na svet preti nekome da ce ga ubiti/proterati/promeniti. Sta je on umislio; da je bitniji od svega u ovoj zemlji?

A sada kada mu preti corka ( na ja se nadam makar deset godina) ; onda kao najveci jadnik krije se iza Crkve govoreci "ja sam vernik, znate oni su me naucili da mrzim".

Kako vi zamisljate te slobode; da svaka golobrada gomila nesretnika ima pravo da odlucuje ko sta sme u ovoj zemlji. Vracamo se opet na to da su Obraz i Dveri ucinili vise za promociju Parade nego same homoseksulane organizacije.

A od pacenika iz Obraza sam hiljadu puta cuo price o velikom Hitleru; o tome kako ce oni obnoviti Srbiju i proterati strance, postaviti srBBBBBskog patrijarha i druge retardirane floskule od neobrazovane i zaostale omladine.Srbin a fasista; kakva je to sramota za srpsko bice.

Ovaj prica o divnim italijanskim vojnicima koji su spasavali srbe od arbanasa; a da se njegov mozak ne napregne i ne seti da su ti italijani fasisti i arabansi fasisti zajedno napali njegovu zemlju na prvom mestu i tako se i stvorili tu.

@ Nishizava; kazes ne vredi Leu objasnjavati  amen 4chsmu1 0110_hahaha ; ja sam se to uverio vec hiljadu puta. Covek se krstio sa 25; vec sa 26 je spoznao sve tajne pravoslavlja; ukljucujuci i tu da je Sv Sava bio nacionalista; zivo me interesuje odakle mu ta ideja; kad je Sv Sava bio sve samo ne ono sto mu oni zele objasniti da je bio.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Upravo tako; Srbija treba da bude slobodna. I to se odnosi na sve gradjane: i one mentalno bolesne i sakate i muslimane i homoseksualce i strance... A ne da klempavi saradnik DB sa isfrustriranim pogledom na svet preti nekome da ce ga ubiti/proterati/promeniti. Sta je on umislio; da je bitniji od svega u ovoj zemlji?

Pomaze Bog druze Zee.

Vidim ustao si na levu nogu jutros?

amen

Sve je to OK Zee ali ima i taj klempavi nekakva prava. Svidjalo se to nama ili ne. A ako pocnemo da sudimo ljudima zbog price onda mozemo u Kumrovec na kurs a posle na  Goli Otok na praksu. I da vratimo petokraku na zastavu.

Подели на овим сајтовима

Naravno da ima prava. Dok god nikoga ne zlostavja/preti/ucenjuje. kada predje tu crtu ; onda kao i svaki drugi amen ide u zatvor.

Nego imaju li homoseksulaci neka prava i slobode u ovoj zemlji ili su slobode ekskluzivno pravo klempavih fasista?

I po milioniti put; njemu se ne sudi zbog price ; vec jasnih dokaza koje sud ima da je isti organizovao nerede na ulicama.Ili ti mkislis da se Hitleru ne moze suditi za Ausvic jer tamo licno nije bio?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Nego imaju li homoseksulaci neka prava i slobode u ovoj zemlji ili su slobode ekskluzivno pravo klempavih fasista?

Naravno da imaju i ne bi trebalo da bude tu problema. Ali kao sto zagovaranje nasilja nije pozeljno ni zdravo za drustvo ni zagovaranje pederastije nije pozeljno ni zdravo. I trebali bi imati isti tretman od strane drzave. A ne protezirati jednu stranu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...