Михајло Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 He...A ja mislio da je Crkva opstala zahvaljujući Bogu. Мислим на овај физички део..Свештенство..које није умрло од глади...јер сам замисли и тада био близак Цркви..за разлику од неких... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 То нема никакве везе са темом - говоримо о фашизму и нацизму, а не о демократији... То што су владе западних земаља после рата помагале усташе у емиграцији не мења чињеницу да су усташе били фашисти, нацисти и националисти који су хтели да остваре управо онај циљ иза којег ти стајеш - сваки народ у својој држави... А што се разлика између фашизма и нацизма тиче - колико ја видим, припадници покрета које Образ препоручује на сликама које сам поставио носе нацистичка обележја, нацистичке заставе, и поздрављају нацистичким поздравом... Уосталом, немам намеру да се више расправљам око крајње очигледних ствари - свако има право на своје мишљење. Ти, ако мислиш да је то у реду, слободно иди па зиг-хајлуј са својим пријатељима наци(онали)стима, и слави заједно с њима Хитлеров рођендан, и веруј да је и Свети Сава био фашиста и да је Обрадовић стварно хтео само да иде у Цркву, а не да се бије... Видиш како настављаш по свом да ми пребацујеш да сам фашиста...Ово је клевета...и за то ћеш пред Богом да одговараш... И после се ти буниш око прозивања....смешан си.. И наравно да све има везе...континуитет светских владара се никада није промену.. САД су помагале нацисте и фашисти новчано докле год су имали финансијску помоћ....ИБМ Оно што ја покушавам да кажем да су сви исти..све идеологије и сви лидери... Данас на политичкој сцени су ти десничари већи социјалисти од социјалиста...док се социјалисти показују као диктатори... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Vidim Skandinavci se ubise od desnicara i totalitarizma. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Pa naravno Harald V i Car XVI Gustaf su cuveni diktatori a ne lepa decica kao nas brat obrazovac. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Видиш како настављаш по свом да ми пребацујеш да сам фашиста... Ово је клевета...и за то ћеш пред Богом да одговараш... С обзиром да сматраш да у фашистичкој идеологији нема ничег лошег, подржаваш концепт етнички чистих држава, и тврдиш да је сасвим у реду носити кукасте крстове и викати зиг-хајл све док си националиста, самог си себе идентификовао као фашисту... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Видиш како настављаш по свом да ми пребацујеш да сам фашиста... Ово је клевета...и за то ћеш пред Богом да одговараш... С обзиром да сматраш да у фашистичкој идеологији нема ничег лошег, подржаваш концепт етнички чистих држава, и тврдиш да је сасвим у реду носити кукасте крстове и викати зиг-хајл све док си националиста, самог си себе идентификовао као фашисту... Идеја националне суверености није фашистичка идеја већ идеја буржоаске епохе,а то је период изузетно важан у историји Европе,и била је Идеја једна држава једна нација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Идеја националне суверености није фашистичка идеја већ идеја буржоаске епохе,а то је период изузетно важан у историји Европе,и била је Идеја једна држава једна нација. Код овог једна држава - једна нација заборавио си само још оно један фирер... А за ту идеју сви знамо на који начин су нацисти покушали да је спроведу у дело, што смо, између осталих, и ми Срби и те како осетили на својим леђима... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Идеја националне суверености није фашистичка идеја већ идеја буржоаске епохе,а то је период изузетно важан у историји Европе,и била је Идеја једна држава једна нација. Код овог једна држава - једна нација заборавио си само још оно један фирер... А за ту идеју сви знамо на који начин су нацисти покушали да је спроведу у дело, што смо, између осталих, и ми Срби и те како осетили на својим леђима... Уби их незнање,опрости им Боже не знају шта чине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Рецимо многи данас узносе Немањићку Србију као идеал националне државе, али се пренебрегава чињеница да је Цар Душан је нпр. био "Цар Срба, Грка и Бугара". Душанова Србија није била држава по принципу један народ, једна држава, као и уопште средњевековне државе. Па и Свети Сава је по мајци Грк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Видиш како настављаш по свом да ми пребацујеш да сам фашиста... Ово је клевета...и за то ћеш пред Богом да одговараш... С обзиром да сматраш да у фашистичкој идеологији нема ничег лошег, подржаваш концепт етнички чистих држава, и тврдиш да је сасвим у реду носити кукасте крстове и викати зиг-хајл све док си националиста, самог си себе идентификовао као фашисту... Идеја националне суверености није фашистичка идеја већ идеја буржоаске епохе,а то је период изузетно важан у историји Европе,и била је Идеја једна држава једна нација. Ваш национализам иде преко сваке границе која је нормална! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Рецимо многи данас узносе Немањићку Србију као идеал националне државе, али се пренебрегава чињеница да је Цар Душан је нпр. био "Цар Срба, Грка и Арбанаса". Душанова Србија није била држава по принципу један народ, једна држава, као и уопште средњевековне државе. Па и Свети Сава је по мајци Грк. Немој да нам помињеш Немањиће stadaradim .Веља Илић њих сад узима у уста,да смо их "издали" и да их не следимо 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Рецимо многи данас узносе Немањићку Србију као идеал националне државе, али се пренебрегава чињеница да је Цар Душан је нпр. био "Цар Срба, Грка и Арбанаса". Душанова Србија није била држава по принципу један народ, једна држава, као и уопште средњевековне државе. Па и Свети Сава је по мајци Грк. Немој да нам помињеш Немањиће .Веља Илић њих сад узима у уста,да смо их "издали" и да их не следимо confused Tишина да те не чујем!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Tишина да те не чујем!!! Probaj sa ovim http://images.cabelas.com/is/image/cabelas/s7_227872_999_01?rgn=0,0,1307,2000&scl=3.8095238095238093&fmt=jpeg&id=0C_2UQvsQqdcoqNsGT_fw1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Više nisam pametan, može li neko da mi kaže: "ko će da brani Srbiju i Srbe u slučaju agresije"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Više nisam pametan, može li neko da mi kaže: "ko će da brani Srbiju i Srbe u slučaju agresije"? Albanci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука