Jump to content

Младен Обрадовић: Нисам ја крив за насиље, него власт

Оцени ову тему

Препоручена порука

То ја и причам већ месецима - реакција Образа и екипе је била управо оно што су организатори параде и желели да испровоцирају. Добили су доказ да су им права у Србији угрожена, медијску пажњу каква се само пожелети може, и обезбедили финансирање за наредних неколико година...

Управо тако. Ко не види ову директну и најочигледнију везу између деловања и једне и друге стране је стварно слеп. Стога ме уопште не би чудило да су људи из врха и једне и друге екипе на овај или онај начин буквално договорили целу причу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

То ја и причам већ месецима - реакција Образа и екипе је била управо оно што су организатори параде и желели да испровоцирају. Добили су доказ да су им права у Србији угрожена, медијску пажњу каква се само пожелети може, и обезбедили финансирање за наредних неколико година...

Управо тако. Ко не види ову директну и најочигледнију везу између деловања и једне и друге стране је стварно слеп. Стога ме уопште не би чудило да су људи из врха и једне и друге екипе на овај или онај начин буквално договорили целу причу.

prstgore

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...