Aquilius Cratus Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 To sto ti nameravas da glasas za Dveri samo potvrdjuje da izmedju njih i fasista iz Obraza nema razlike. A inace prvi put sam dosao u kontakt sa OPbrazom jos 1995 i jos tada su me celnnici "nafilovali" pricama o velikom Hitleru. Smesno je reci o podvali UDBE da su oni fasisti; kada Obraz i jeste produkt UDBE. Moras biti tezak muflom pa nas ubedjivati da je njima fasizam podmetnut; jer ako posetis site odmah se uveris sta ta bagra zastupa; a ako ih upoznas onda ti je tek posebno jasno. A na svakom je da brani Hriscanstvo od takvih. I potpuno se slazem sa Nishizawom; ako neko u Srbiji pravi stetu Pravoslavnoj crkvi ; onda su to likovi poput Obrazovaca koji ubedjen sam to rade namerno i svesno. I ne samo Crkvi vec i i srpskoj naciji. Pomaze Bog Zee brate-druze. Opet si lose spavao? Uvece treba piti Jagodinsko pivo, od Jelena boli glava. Ja sam mislio Zee da si ti covek modernih shvatanja a ti si sav u nekakvim zaverama, nekakve UDBE neston formiraju, organizuju ... Mani se toga Zee, komunizam je 'davno propao kod nas. Jos pre Milosevica. Nema vise Kominterne. Ustvari nema one iz Moskve ali ima one iz Briela i Srbija je puna novih aparatcika. Briselskih. facenew22222222 A sto volim kad ovakve stvari procitam od likova koje ti aparatciki helbom hrane. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 To sto ti nameravas da glasas za Dveri samo potvrdjuje da izmedju njih i fasista iz Obraza nema razlike. A inace prvi put sam dosao u kontakt sa OPbrazom jos 1995 i jos tada su me celnnici "nafilovali" pricama o velikom Hitleru. Smesno je reci o podvali UDBE da su oni fasisti; kada Obraz i jeste produkt UDBE. Moras biti tezak muflom pa nas ubedjivati da je njima fasizam podmetnut; jer ako posetis site odmah se uveris sta ta bagra zastupa; a ako ih upoznas onda ti je tek posebno jasno. A na svakom je da brani Hriscanstvo od takvih. I potpuno se slazem sa Nishizawom; ako neko u Srbiji pravi stetu Pravoslavnoj crkvi ; onda su to likovi poput Obrazovaca koji ubedjen sam to rade namerno i svesno. I ne samo Crkvi vec i i srpskoj naciji. Mani se toga Zee, komunizam je 'davno propao kod nas. kod nas je sve propalo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Лео свој политички став није потурао под хришћанске врлине. Треба бити поштен када се напада супарник. Хвала..али некима џаба причати.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Прво су дошли по комунисте. Ја се нисам бунио зато што нисам комуниста. Онда су дошли по синдикалце. Ја се нисам бунио зато што нисам синдикалац. Онда су дошли по Јевреје. Ја се нисам бунио зато што нисам Јеврејин. Када су на крају дошли по мене, више није било никога ко би се побунио. - Pastor Martin Niemöller - http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came%E2%80%A6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Прво су дошли по комунисте. Ја се нисам бунио зато што нисам комуниста. Онда су дошли по синдикалце. Ја се нисам бунио зато што нисам синдикалац. Онда су дошли по Јевреје. Ја се нисам бунио зато што нисам Јеврејин. Када су на крају дошли по мене, више није било никога ко би се побунио. - Pastor Martin Niemöller - http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came%E2%80%A6 Bravo nishizawa. Eto zbog cega sam reagovao na ovaj post koji je kasnije bio obrisan. Zbog ovog gore. ... Мишљења сам да би овај човек, уколико је заиста студент Бф, морао под хитно бити са истог избачен због понашања које не доликује једном хришћанину, и да би Црква морала што пре да се огради од оваквих покрета, будући да исти наносе несагледиву штету њеном угледу и њеној мисији у друштву... Sloboda je skupa stvar i svi je zasluzuju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Bas tako; dopustili smo da u nase ime seire po Gazimestanu, da prave Srebrenice i sramote nasu vojnicku istoriju; da pale, pljackaju i srBuju a cutali smo. E sad nam se desio Artemije i njegova sekta. I sad nas tek boli. Прво су дошли по комунисте. Ја се нисам бунио зато што нисам комуниста. Онда су дошли по синдикалце. Ја се нисам бунио зато што нисам синдикалац. Онда су дошли по Јевреје. Ја се нисам бунио зато што нисам Јеврејин. Када су на крају дошли по мене, више није било никога ко би се побунио. - Pastor Martin Niemöller - Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 To sto ti nameravas da glasas za Dveri samo potvrdjuje da izmedju njih i fasista iz Obraza nema razlike. A inace prvi put sam dosao u kontakt sa OPbrazom jos 1995 i jos tada su me celnnici "nafilovali" pricama o velikom Hitleru. Smesno je reci o podvali UDBE da su oni fasisti; kada Obraz i jeste produkt UDBE. Moras biti tezak muflom pa nas ubedjivati da je njima fasizam podmetnut; jer ako posetis site odmah se uveris sta ta bagra zastupa; a ako ih upoznas onda ti je tek posebno jasno. A na svakom je da brani Hriscanstvo od takvih. I potpuno se slazem sa Nishizawom; ako neko u Srbiji pravi stetu Pravoslavnoj crkvi ; onda su to likovi poput Obrazovaca koji ubedjen sam to rade namerno i svesno. I ne samo Crkvi vec i i srpskoj naciji. Pomaze Bog Zee brate-druze. Opet si lose spavao? Uvece treba piti Jagodinsko 0110_hahaha, od Jelena boli glava. Ja sam mislio Zee da si ti covek modernih shvatanja a ti si sav u nekakvim zaverama, nekakve UDBE neston formiraju, organizuju ... Mani se toga Zee, komunizam je 'davno propao kod nas. Jos pre Milosevica. Nema vise Kominterne. Ustvari nema one iz Moskve ali ima one iz Briela i Srbija je puna novih aparatcika. Briselskih. 0110_hahaha Kostunica i njegova udbaska partija su ti najbolji dokaz da bivsi DB jos uvek postoji kod nas i povlaci konce.A kad se vec toliko boris protiv Brisela i njegove politike; zasto zivis u Evropskoj Uniji? Zar nije malo dvolicno druze-druze? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Прво су дошли по комунисте. Ја се нисам бунио зато што нисам комуниста. Онда су дошли по синдикалце. Ја се нисам бунио зато што нисам синдикалац. Онда су дошли по Јевреје. Ја се нисам бунио зато што нисам Јеврејин. Када су на крају дошли по мене, више није било никога ко би се побунио. - Pastor Martin Niemöller - http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came%E2%80%A6 Не знам какве ово везе има али лепо звучи. Заслужује ноте и гитару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Kostunica i njegova udbaska partija su ti najbolji dokaz da bivsi DB jos uvek postoji kod nas i povlaci konce.A kad se vec toliko boris protiv Brisela i njegove politike; zasto zivis u Evropskoj Uniji? Zar nije malo dvolicno druze-druze? Тај Коштуница је баш моћан. И опасан. Нека виси Педро!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Kostunica i njegova udbaska partija su ti najbolji dokaz da bivsi DB jos uvek postoji kod nas i povlaci konce.A kad se vec toliko boris protiv Brisela i njegove politike; zasto zivis u Evropskoj Uniji? Zar nije malo dvolicno druze-druze? Pa moram da se borim za slobodu evropskih naroda Zee. 0110_hahaha Ali vec kada si me pitao da ti odgovorim. Kada sam bio mlad 18-20-25 god i ziveo u ondasnjoj Jugi mnogo mi je smetalo sto nemamo visepartijski sistem, slobodu da lajemo na sve i svasta itd. A sada, posle 17-18 god u Italiji kao stranac jos uvek nemam pravo glasa ali mi to uopste vise ne smeta. Smetalo bi mi da ne mogu da platim stanarinu, hranu,odecu ili kada bih ostao bez posla. A to sto ne mogu da glasam za Berluskonija ili Krkobabica ili Vucica mnogo me zabole uvo. Ukapirao sam Zee da su price o pravu glasa i visepartijski sistem obicna magla kojoj se pridaje preveliki znacaj. Ima stvari koje su mnogo vaznije u zivotu. Demokratija je OK, bolja je od socijalizma koji smo mi imali ali nije TOLIKO bolja. Ali polako, ukapiraces, mudrost dolazi sa godinama. Zee popi , iskuliraj .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Pokusaj ismevanja ti nije uspeo; jer nisi ni ukapirala sta pisem. I Kostunica i Klempavi i slicni njima su samo piuni u rukama DB i milosevicevskih tajkuna. I smesno je da ne kapiras zasto je nishizawa stavio pesmu i ne vidis paralele. Smesno kao crtani film je sto je Leo juce pisao o spaljivanju dokumentacije da se ne otkriju saradnici DB kada svi znamo da je 5 oktobra Kostunjicavi uspanko uz pomoc Ace Tomica zabranio Lustraciju i spalio sve bitne dokumente. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Kostunica i njegova udbaska partija su ti najbolji dokaz da bivsi DB jos uvek postoji kod nas i povlaci konce.A kad se vec toliko boris protiv Brisela i njegove politike; zasto zivis u Evropskoj Uniji? Zar nije malo dvolicno druze-druze? Pa moram da se borim za slobodu evropskih naroda Zee. 0110_hahaha Ali vec kada si me pitao da ti odgovorim. Kada sam bio mlad 18-20-25 god i ziveo u ondasnjoj Jugi mnogo mi je smetalo sto nemamo visepartijski sistem, slobodu da lajemo na sve i svasta itd. A sada, posle 17-18 god u Italiji kao stranac jos uvek nemam pravo glasa ali mi to uopste vise ne smeta. Smetalo bi mi da ne mogu da platim stanarinu, hranu,odecu ili kada bih ostao bez posla. A to sto ne mogu da glasam za Berluskonija ili Krkobabica ili Vucica mnogo me zabole uvo. Ukapirao sam Zee da su price o pravu glasa i visepartijski sistem obicna magla kojoj se pridaje preveliki znacaj. Ima stvari koje su mnogo vaznije u zivotu. Demokratija je OK, bolja je od socijalizma koji smo mi imali ali nije TOLIKO bolja. Ali polako, ukapiraces, mudrost dolazi sa godinama. Zee popi , iskuliraj .... Ali ti ne smeta da se boris za komunizam u Srbiji. Znaci bitno je da sam "ja u Italiji i imam za hranu i stanarinu a vi u Srbiji srbujte i ni za zivu glavu ne ulazite u EU". Imacete para ali ce vam uzeti dusu. Koliko moras biti dvolican da ovako pises? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ali ti ne smeta da se boris za komunizam u Srbiji. Znaci bitno je da sam "ja u Italiji i imam za hranu i stanarinu a vi u Srbiji srbujte i ni za zivu glavu ne ulazite u EU". Imacete para ali ce vam uzeti dusu. Koliko moras biti dvolican da ovako pises? Problem je Zee u tome sto ti ne pravis razliku izmedju komunizma, komunisticke revolucije, socijalizma sa jedne strane , sa druge strane prirodnu ljudsku potrebu za solidarnoscu i zelju da se nekome pomogne ili da se primi pomoc, a ono sto narocito otezava je to sto ti ne znas da danasnja zapadna evropa ukljucujuci i Italiju ima sistem koji je vrlo slican Jugoslovenskom socijalizmu. Problem nije Zee u EU i ulasku u istu vec u vama koji ste za ulazak u EU, vajne demokrate , anacionalni, antikomunisti a ne kapirate da nista od toga nije ni EU a ni zemlje pojedinacno. Ni jedna zemlja niti narod u evropi nije anacionalan. Naprotiv vrlo puno vode racuna o naciji i ocuvanju nacionalnog. Odece, hrane, muzike, svega. Po Italiji ajde da ne preteram ali bar 15 % italijana ima na odevnim predmetima ili natpis Italija ili italijansku zastavu. Isto vazi i za nemacku. A ti bi garant krstio ljude koji se setaju sa nacionalnim simbolima srbije kao fasiste. E u tome je problem Zee a ne u Evropi. U italiji oko 30 % biraca glasa za DP koji su bivsi komunisti. Po italijanskim gradovima ces naci ulice Karla Marksa, Lenjina itd. Oni kapiraju drugacije komuniste i socijalizam. Ta vrsta klasifikacije ljudi koju ti koristis fasisti, komunisti itd samo pokazuje tvoju autoritarnost i netolerantnost. A to je odlika onih istih protiv kojih si (Obraz). Moras da radis na tolerantnosti Zee. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Pokusaj ismevanja ti nije uspeo; jer nisi ni ukapirala sta pisem. Мало шале без зле намере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ali ti ne smeta da se boris za komunizam u Srbiji. Znaci bitno je da sam "ja u Italiji i imam za hranu i stanarinu a vi u Srbiji srbujte i ni za zivu glavu ne ulazite u EU". Imacete para ali ce vam uzeti dusu. Koliko moras biti dvolican da ovako pises? Problem nije Zee u EU i ulasku u istu vec u vama koji ste za ulazak u EU, vajne demokrate , anacionalni, antikomunisti a ne kapirate da nista od toga nije ni EU a ni zemlje pojedinacno. Ni jedna zemlja niti narod u evropi nije anacionalan. Naprotiv vrlo puno vode racuna o naciji i ocuvanju nacionalnog. Odece, hrane, muzike, svega. Po Italiji ajde da ne preteram ali bar 15 % italijana ima na odevnim predmetima ili natpis Italija ili italijansku zastavu. Isto vazi i za nemacku. A ti bi garant krstio ljude koji se setaju sa nacionalnim simbolima srbije kao fasiste. E u tome je problem Zee a ne u Evropi. To ti samo govori koliko ne poznajes stvariu. Nije dovoljno reci da si srBBBBBski patriota i automatski biti to. Ne bih ja krstio nekoga ko ima srpsku zastavu na sebi kao fasistu ne daj Boze; ali one koji nose kukaste krstove, baljezgare o velikom Hitleru i zanose se germanskim rasizmom hocu. A dobro ja poznajem razlike izmedju socijalizma i komunizma. Smesno je reci da nje Italijanski sozijalizam slican jugoswlovenskom jer to monda implicirta da Berloskonu negde ima Goli otok a da svoje politicke protivnike hapsi. Ili ste bili deca pa ne snate kako komunizam izgleda. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука