Jump to content

И "бранитељи" монаха Артемија ВОЛЕ митрополита Јована Зизијуласа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ђакон се баш уживео у улогу ревнитеља eheeeej.Сваки дан ће му "бити  све горе и горе" 0442_feel.Дијагноза-ПРЕЛЕСТ.

"Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 150
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

Ноу комент...

0442_feel

šta da se radi - bolest , nije mu lako  whackado-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />
eheeeejКако  ја могу бити против "епископа" Артемија кад такав у православљу НЕПОСТОЈИ? greengrin

"Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

0442_feel

ЕКУМЕНИСТИ ЋЕ ГОРЕ ТИ У ПАКЛУ greengrin greengrin whackado 4chsmu1 eheeeej

Подели на овим сајтовима

• Гости

A evo oglasio se i samozvani "djakon" drugobracnik poznat kao tvorac i distibuter mirotocivih ikona 0110_hahaha 0102_laugh 1414_feel

greengrin dada trening :) :) :) 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Ово је трагикомично. Човек који је одавно радио на расколу сада хоће да тужи Цркву. Па нека изволи, ако му је толико стало.

Иначе:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

"Не можете замислити каква туга и срџба обузимају душу када велику

идеју, коју одавно поштујете као светињу, дохвате невешти људи и

извуку је на улицу пред глупаке какви су и сами, и наједанпут је

нађете на тржници старежи, у прљавштини, наопако намештену, без

пропорција, без хармоније - као играчку код неразумног детета, и не

можете је више препознати... Не!"

(Зли Дуси,Достојевски)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

"Не можете замислити каква туга и срџба обузимају душу када велику

идеју, коју одавно поштујете као светињу, дохвате невешти људи и

извуку је на улицу пред глупаке какви су и сами, и наједанпут је

нађете на тржници старежи, у прљавштини, наопако намештену, без

пропорција, без хармоније - као играчку код неразумног детета, и не

можете је више препознати... Не!"

(Зли Дуси,Достојевски)

bliss jeeee sv-maksim :group111:

Подели на овим сајтовима

A evo oglasio se i samozvani "djakon" drugobracnik poznat kao tvorac i distibuter mirotocivih ikona bliss jeeee :group111: sv-maksim

:sherif: sokiran nasznak kolo2 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Ово је трагикомично. Човек који је одавно радио на расколу сада хоће да тужи Цркву. Па нека изволи, ако му је толико стало.

Иначе:

Постављена слика

И онда се ми чудимо што обичан верни народ делује изгубљено.Па погледајте Ви то "верско " ФЛЕРТОВАЊЕ.То пас смаслом неби појео.Да се човеку прврне утроба од оваквих духовних и људских деликвената! :mad:

Подели на овим сајтовима

A evo oglasio se i samozvani "djakon" drugobracnik poznat kao tvorac i distibuter mirotocivih ikona :) :) :drugarstvo:

Ђакон Александар Знам да није лепо тужакати било кога,није чак није ни хришћански али некада и то треба урадити да би на одређене особе деловали едукативно. Данас сам уредницима ЖРУ најавио тужбу и Јовану шумадијском са чијим благословом раде поводом клевета и лажи које износе на њиховим страницама. Сву оштету која се добије мораће да уплате као помоћ монаштву прогнаном са Косова. Па нека изволе писати и даље.

Gospodine Zeebedee Djakon je jos djakon, i on jeste drugobracnik,bar po onome sto sam ja procitao ovde na forumu, ali on je samo Djakon, nje svestenik, i ne sluzi liturgiju.

A kada bi ja ovde poceo da nabrajam sve drugobracnike, i one koji su bili drugobracnici pre svestenstva, onda oni koji su isli sa jednom sestrom 10 godina pa ozenili drugu mladju, a sa prvom bio veren, itd, bio bi banovan toga sekunda, jer su jako poznati svestenici.

Zato vas molim da se uzdrzite od vredjanja na tom nivou.

Подели на овим сајтовима

Djakon je djakon kao sto je Marko Vladika i kao sto su marsovci navijaci Barselone.

:cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...