Jump to content

И "бранитељи" монаха Артемија ВОЛЕ митрополита Јована Зизијуласа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дуплирање профила нисам до пре некако могао да верујем да може, јер како, а онда схватиш да само направиш фб и копираш слику од тога кога хоћеш да направиш будалом, и онда то ставиш у профил, и крај приче.

То се може средити ако ФБ убаци рецимо бројеве поред истих имена и презимена, као када не можеш напрвити исти имејл са истим именоми презименом, него ти понуде размак, тачка, црта, два броја и шта ја знам.

До тада правите благоглагољиве велике грешнике и изигравајте ПРВОСЛАВА.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 150
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Наравно да ћу ја да верујем у оно што мислим да је исправно, али то никако нису дечије балавурдије дуплирања налога и коментарисања у туђе име, неаводних великих грешника који се никада не појаве, а онда од једном распале ко Родољуб Лазић.

Па "такнула" човека "авина еклисиологија", шта ту има чудно?  319.gif :bla: 319.gif

Немој брата Родољуба да помињеш, кад те човек ничим није изазвао. "Он с тем нема ништа..."

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Qmkd59luo8A

Подели на овим сајтовима

Цитат

Наравно да ћу ја да верујем у оно што мислим да је исправно, али то никако нису дечије балавурдије дуплирања налога и коментарисања у туђе име, неаводних великих грешника који се никада не појаве, а онда од једном распале ко Родољуб Лазић.

А за Пајсија сам тамо прочитао и видео да су на накој планини са дрвеним крстом, или на Златибору, или на Тари и сам сам се чудио што нису у Љуљацима.

А шта ће фб профил монасима, е то је питање за многе, јер када сам направио ово чудо, биломе срамота у почетку, а први који су ме салетали су неки Макарије и још пар монаха, да сам у почетку мислио да је то нека играрија.

Па одакле монасима компјутер и профил.

Пајсије јесте био на Тари са Доситејем и то у викендици Ивана Филиповића из Ужица.Сад је Пајсије са црноречанима а Доситеј је сам на Тари.Више нећемо о томе.Што се тиче копирања и лајковања, КОПИРАН је само профил Боре, а Данило Донале,Ксенија А. и Небојша Мирковић су заиста лајковали.Иначе би Авијевци већ на сва звона објавили а овако ћуте ко заливени.Свако од нас на ФБ има неколико шпијуна и добро знају сваки наш корак.ИОскрен да ти будем нисмо очекивали лајкове од ових људи јер они су ипак "јастребови" међу Авијевцима!ТХЕ ЕНД

"Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих)

Подели на овим сајтовима

Ниси поменуо великог грешника, а такав таленат за теологију..тај је тек јастреб..

Ма не верујем ти ништа.

НАПРАВИО си од својих колега и браће спрдњу на овој теми.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Када неко овакве клипове прави, није ни чудо да прихватају све што им сервира Симеон-Дејан Виловски

Заправо, ове параноје могу да шире само људи који су потпуно неутврђени у вери.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Када неко овакве клипове прави, није ни чудо да прихватају све што им сервира Симеон-Дејан Виловски

:cheesy2:

“А ја кажем: ако би требало да се одржи Велика Србија злочином, ја на то пристао не бих никада; нека нестане Велике Србије, али злочином да се одржава – не! Ако би било потребно и нужно, једино да се одржи Мала Србија злочином, ја и на то не бих пристао! Нека нестане и Мале Србије али злочином да се одржи – не! И кад би требало да се одржи и последњи Србин, ја да сам тај последњи Србин, а да се одржи злочином – не пристајем, нека нас нестане али да нестанемо као људи, јер нећемо онда нестати, живи ћемо отићи у руке Бога Живога.” — Патријарх Павле.

Подели на овим сајтовима

Ширем кругу људи позната је чињеница-не знам да ли је неко о томе писао на форуму да је Главе о љубави св. Максима које су објављене на српском као превод Артемија Радосављевића са грчког у ствари превод са руског.

Ко је превео са руског да ли Артемије или неки његов човек не знамо али је евидентно ако се упореди руски превод са грчког проф.Алексија Сидорова да је Артемије преписао фусноте или коментаре које постоје у Сидоровљевом преводу и онда то потписао својим именом.

Дакле ради се о свесном фалсификату.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ovo je odvratno,ljigavo...ma fuj!

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

:) хаотично ,,,,, добро рече Александар чист гуруизам и идолопоклонство, појма они јадни немају шта читају  а поготово шта пишу и кога цитирају... иначе баћишка Бора је један "истински" чудак.. који важи за "ветерана рата" у борби против екумениста.. појави се с времена на вријеме тако се излупета они га као сконају затим му   метанишу  и онда опет "ајмо Јово на ново"....  :bla:
Подели на овим сајтовима

ма није ништа Бора крив само је необразован и неписмен а глуми да све зна и петља се гдје мирјанину није мјестоооо  :) :bla: :) greengrin

Цитат

Бора Србиновић Праштај те шта год да је данас урађено у моје име, настављамо где смо стали ... Позивам све који су заинтересовани за Љуљаке да ми се јаве имамо још 2-3 слободна места ...

ОБАВЕШТЕЊЕ !!! Света Архијерејска Литургија у Храму зачећа Светог Јована Крститеља у Љуљацима у недељу 27.02.2011. Полазак из БГ у 05.30 цена 780 дин. Контакт телефони 063212403 и 0621583928.

Подели на овим сајтовима

Фора је феноменална, али, будући дасе ради о екипи која без проблема прогута то да је могуће бити у јединству са Црквом без да се на литургији помиње иједан други епископ или патријарх, ни мало ме не изнемађује да су се на ово примили...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Фора је феноменална, али, будући дасе ради о екипи која без проблема прогута то да је могуће бити у јединству са Црквом без да се на литургији помиње иједан други епископ или патријарх, ни мало ме не изнемађује да су се на ово примили...

Немој тако. Видиш како су се обрадовали "авиној" интерпретацији Максимове екили...си..ли..ли..си..логије.  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Počeli sa anatemama ka ovi starokalendarci  dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='ne_shvata' />
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...