Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Аквилио, и ти ваљда мрзиш гријех, зар не?Не мрзим људе који живе у тим државама, али мрзим ту злочиначку војну алијансу.

И на крају не могу ја лагати и говорити како волим НАТО...

A sto si onda napisao da kad bi imao moc zbrisao bi Ameriku? Valjda od nemrznje prema tim ljudima koji tamo zive.

Pa eto ne mogu ni ja lagati da ne volim ni NATO ni Gadafia.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

То је већи злочиначки пројекат од Хитлера и Стаљина заједно...

Јесте, томе у прилог нарочито говори број жртава. Дај људи мало трезвености, доле се сукобе 2 стране од којих су и једна и друга тоталитаристичка багра и силеџије а једини који заиста испашта је народ. Каква бре "подршка пуковнику"?

Колко ја знам, једино је демократска Америка бацила атомску бомбу на Јапан...нажалост то официјална историја оправдава...лијепа је та демократија... ;)

"Opravdava" koliko i bombardovanje Drezdena. Eto bas tako ga "opravdava".

Подели на овим сајтовима

Па бомбардовање Дрездена је злочин. И то је у име демократије учињено...

Највећа је трагедија што данашњи Немци не смију да одрже марш у Дрездену и да се сјете палих бораца своје државе...туга и жалост ;)

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Семберац брате, морамо да гледамо реално - Запад јесте правио катастрофалне грешке (а ко па није...), али не можемо због тога да окренемо све наглавачке. Не можемо да подржавамо сваког мајмуна само зато што је против њих. Посебно зато што је у основи Запад ипак друштво засновано на слободи појединца за разлику од исламских џамахирија и разних "пуковника" зликоваца. Морамо да узмемо оно што је добро, а одбацимо лоше.

Осуђујем и потпуно сам против напада на Либију, али ми не пада на памет да подржавам Гадафија и њему сличне.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Амерички естаблишмент и америчке транснационалне корпорације, заједно са својим европско-азијским политичко-финасијским трабантима, су таква врста зла,и поред свих историји познатих сличних дешавања и сила које су својевремено политички доминирале појединим деловима света, да је то речима немогуће описати нити минимално дочарати уму здравог човека.Количина њихове похлепе,њихова бесомучна спремност и застрашујућа лакоћа покрета ка глобалном и свеукупном насилном остварењу плана трансформације свих људи у обичну стоку,као и патолошка жеља ка масовном чак и колективном уништењу свега и свакога зарад зараде и више него лагодног живота пар десетина планетарних финасијски моћних личности и њихових породица,а све се у ствари своди на то и само на то,јесте нешто што би се приближно могло мерити метафизичким лудилом самих палих анђела највишег ранга...не знам шта бих више рекао о тим "створењима"...надам се да их чека пакао демонима непознатих,изобилно преболних и бескрајних дубина.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Брате Звонко проблем је што ја слабо шта доброг видим у западу ;)

Једино што су имали добро то је православна вјера до 1054...

Подели на овим сајтовима

Амерички естаблишмент и америчке транснационалне корпорације, заједно са својим европско-азијским политичко-финасијским трабантима, су таква врста зла, да је то речима немогуће описати нити минимално дочарати уму здравог човека.Количина њихове похлепе,њихова бесомучна спремност и застрашујућа лакоћа покрета ка глобалном и свеукупном насилном остварењу плана трансформације свих људи у обичну стоку,као и патолошка жеља ка масовном чак и колективном уништењу свега и свакога зарад зараде и више него лагодног живота пар десетина планетарних финасијски моћних личности и њихових породица,а све се у ствари своди на то и само на то,јесте нешто што би се приближно могло мерити метафизичким лудилом самих палих анђела највишег ранга...не знам шта бих више рекао о тим "створењима"...надам се да их чека пакао демонима непознатих,изобилно преболних и бескрајних дубина.

Брате увјек се дивим твојим постовима...свака част. Прст горе ;)

Подели на овим сајтовима

Амерички естаблишмент и америчке транснационалне корпорације, заједно са својим европско-азијским политичко-финасијским трабантима, су таква врста зла,и поред свих историји познатих сличних дешавања и сила које су својевремено политички доминирале појединим деловима света, да је то речима немогуће описати нити минимално дочарати уму здравог човека.Количина њихове похлепе,њихова бесомучна спремност и застрашујућа лакоћа покрета ка глобалном и свеукупном насилном остварењу плана трансформације свих људи у обичну стоку,као и патолошка жеља ка масовном чак и колективном уништењу свега и свакога зарад зараде и више него лагодног живота пар десетина планетарних финасијски моћних личности и њихових породица,а све се у ствари своди на то и само на то,јесте нешто што би се приближно могло мерити метафизичким лудилом самих палих анђела највишег ранга...не знам шта бих више рекао о тим "створењима"...надам се да их чека пакао демонима непознатих,изобилно преболних и бескрајних дубина.

Потпис.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Prekid saradnje sa Evropom na polju imigracije

Libijske vlasti odlučile su da prekinu saradnju sa evropskim zemljama u borbi protiv ilegalne imigracije, saopštila je državna televizija pozivajući se na bezbednosne izvore.

Odluka je usledila posle vazdušnih napada koalicionih snaga na tu zemlju, u kojoj pobunjenici pokušavaju sa svrgnu sa vlasti predsednika Moamera Gadafija.

Па мудро су то антинационалне снаге смислиле...на крају ће још више имиграната да дође у Европу- на штету европског човјека. И на крају се чуде што се национализам шири у цјелој Европи као одговор на ширење миграције;)

Доће и вама крај злочинци једни.

Подели на овим сајтовима

Пражњење семене течности и здравље...

...апсолутно одсуствују код познатих иностраних евнуха који,на нашу жалост,повремено гостују на овом форуму.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Да ли ће демократи користити осиромашћени уранијум и гађати болнице само када има дежурни лекар, како би рекао Срећко Шојић.

Па надамо се да ће бити хумани и да ће користити ОСИРОМАШЕНИ уранијум ;)

Подели на овим сајтовима

Да су ови Либијци паметни па да једног заробљеног пилота живог пред камером распоре као што су Сомалијци урадили када их је Америка окупирала, брзо би се Либија ослободила окупатора...

Наравно није то коректно према војнику, али мораш нешто учинити како би показао да си спреман на све да одбраниш суверинитет своје земље...

Подели на овим сајтовима

Да су ови Либијци паметни па да једног заробљеног пилота живог пред камером распоре као што су Сомалијци урадили када их је Америка окупирала, брзо би се Либија ослободила окупатора...

Наравно није то коректно према војнику, али мораш нешто учинити како би показао да си спреман на све да одбраниш суверинитет своје земље...

Semberac, ajd ne preteruj, nemoj da pišeš ovakve stvari...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...