Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ritualni napad Cionisticko-masonsko-satanisticke alijanse.Na danasnji dan pre 8 godina su napali Irak!

Cisto da se zna. 0110_hahaha

LOL Gle stvarno...sad nađoh na Vikipediji, 19.3.2003. Kakva..khm, jeziva koincidencija  algabacaju

Подели на овим сајтовима

Ritualni napad Cionisticko-masonsko-satanisticke alijanse.Na danasnji dan pre 8 godina su napali Irak!

Cisto da se zna. dada

:229229229: :229229229: :229229229:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

У старом Риму је година почињала 24.марта и тада су уз разне церемоније и обреде призивали ларе и мане и где је понтифекс максимус приносио жртву Марсу и тада се кретало у војне походе! (ако пронађем ,избацићу етаљније овога се присећам) !

Ако мало боље погледате када заседа сенат у Америци видећете са стране говорнице ФАСЦИЕ, они су  прилично оптерећени Римском републиком и империјом!  

Подели на овим сајтовима

.... СЕБИЧАН БАХАТ И МАЛОУМАН ПО СВИЈЕТУ ПРАВИ РУСВАЈ ГРДАН СОТОНА ТВРДИ ДА ЈЕ ХУМАН И ДА ЈЕ АНЂЕО МИЛОСРДАН!!!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ho6K8uA3FeE

Подели на овим сајтовима

У старом Риму је година почињала 24.марта и тада су уз разне церемоније и обреде призивали ларе и мане и где је понтифекс максимус приносио жртву Марсу и тада се кретало у војне походе! (ако пронађем ,избацићу етаљније овога се присећам) !

Ако мало боље погледате када заседа сенат у Америци видећете са стране говорнице ФАСЦИЕ, они су  прилично оптерећени Римском републиком и империјом!  

A, pa da. Ali ne vide se uvek, zaklonjene su zavesama. Ne znam po kom pravilu ih otkrivaju i pokrivaju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cisto da se zna. dada

LOL Gle stvarno...sad nađoh na Vikipediji, 19.3.2003. Kakva..khm, jeziva koincidencija   :229229229:

Nije koincidencija.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cisto da se zna. dada

:229229229: :229229229: :229229229:

Nocas je i mesec najblizi Zemlji,povezanost,mozda je ima,mozda nema,al neka okultna drustva su upravo vezana za Mesec i sunce.  .mislise.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

A, pa da. Ali ne vide se uvek, zaklonjene su zavesama. Ne znam po kom pravilu ih otkrivaju i pokrivaju.

Е то јесте, стварно не знам! Потржићу негде! Иначе нама је професор Римског права држа тако предавања да је буквално све поредио са Америком и ЕУ и била су јако занимљива и поучна! Ја на САД посматрам као на Рим данашњице а на Либију као Картагину! И бојим се да ће се говори завршавати као Сцеволини (чиними се) : У осталом сматрам да Картагину треба сравнити''!
Подели на овим сајтовима

Е то јесте, стварно не знам! Потржићу негде! Иначе нама је професор Римског права држа тако предавања да је буквално све поредио са Америком и ЕУ и била су јако занимљива и поучна! Ја на САД посматрам као на Рим данашњице а на Либију као Картагину! И бојим се да ће се говори завршавати као Сцеволини (чиними се) : У осталом сматрам да Картагину треба сравнити''!

Обратно. САД, Британија, и Француска данас су дух Картагине, Либија и они који је подржавају, или су макар уздржани по питању интервенције, дух Рима.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Имам утисак да поједина браћа са форума подржавају НАТО интервенцију у Либији. Па зар сте заборавили милосрдног анђела 1999?Не могу да вјерујем да Србин може подржати овај злочиначки напад на једну суверену и независну државу...шокиран сам.

Конкретно стичем утисак да брат Јустинијан и брат Аквилио (мада није Србин, али је свакако претрпио заједно са нашим народом НАТО агресију) подржавају НАТО интервенцију у Либији...

:(

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Нато акција противу Либије,названа је "Одисејева зора", тако да поред римског,има ту и античких мотива... :(

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Нато акција противу Либије,названа је "Одисејева зора", тако да поред римског,има ту и античких мотива... :(

Мислио сам да ће се звати - милосрдни мелек.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...