Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Иначе предлажем да посјетите сајт РТС-а и да погледате коментаре...

90% коментара су подршка Гадафију. Наш народ није заборавио НАТО бомбардовање у Србији и  исказује солидарност са Гадафијем...

Иначе 100% ће будућа проамеричка власт у Либији признати Косово а ви се и даље радујте смјени власти...

Иначе овдје се идеално види како се демократија намеће свим народима овога свјета. То је већи злочиначки пројекат од Хитлера и Стаљина заједно...они су бар само у Европи убијали, данашње демократе убијају све људе у цјелом свјету кроз своје "хумане" војне акције...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Али не можемо зато да вичемо "слава Богу" (Семберац) једном зликовцу као што је Гадафи.

Реко сам слава Богу што је либијска војска оборила франуски авион. Знам да Гадафи нема никаквих шанси, али желим да им што више штете нанесе...ако мора да страда, нека страда часно да га потомци памте као хероја свога народа.

НАПРЕД ПУКОВНИЧЕ И БУДИ НЕМИЛОСРДАН СА ОКУПАТОРИМА КАО ШТО СУ ОНИ НЕМИЛОСРДНИ СА ТВОЈИМ НАРОДОМ.

Подели на овим сајтовима

Био сам у Швајцарској...тад сам имао 9 години и тад сам први пут ишао са мојим оцем на демонстрацију. Имаш ли још питања?

Питам те Аквилио: Дал подржаваш НАТО агресију над Либијом?Ако да, дал си подржаво и НАТО агресију у Србији?Неби ме чудило да кажеш да је НАТО праведно бомбардово Србију...

Vidim da su najgralatiji po pitanju bombardovanja 99. oni koji su tada bili van zemlje. Nekako mi cudno da

bude slucajnost.

Da si pazljivo citao moje postove na prethodne 2-3 stranice video bi da sam jasno napisao da sam protiv

SVIH NATO kampanja. Ali sam jos vise protiv "suverenih" diktatorosa ala pukovnik Gadafi. Sto se za tebe i

za jos par njih na ovoj temi ne bi moglo reci. Prosto se usecerite kad se pomeni neki diktatoros.

Подели на овим сајтовима

A evo pitanje za forumase. Mozda nisam dobro razumeo pa vam evo link da procitate. Nije samo izvrsen napad istog datuma na Irak i Libiju vec i istog minuta.

http://portalanalitika.me/region-svijet/svijet/22499-al-dazira-prije-tano-8-godina-poeo-napad-na-irak.html

P:S:

Greska, ovde pominje dva puta Bagdad a ne Libiju i Bagdad.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

То је већи злочиначки пројекат од Хитлера и Стаљина заједно...

Јесте, томе у прилог нарочито говори број жртава. Дај људи мало трезвености, доле се сукобе 2 стране од којих су и једна и друга тоталитаристичка багра и силеџије а једини који заиста испашта је народ. Каква бре "подршка пуковнику"?

Подели на овим сајтовима

Иначе предлажем да посјетите сајт РТС-а и да погледате коментаре...

90% коментара су подршка Гадафију. Наш народ није заборавио НАТО бомбардовање у Србији и  исказује солидарност са Гадафијем...

Иначе 100% ће будућа проамеричка власт у Либији признати Косово а ви се и даље радујте смјени власти...

Иначе овдје се идеално види како се демократија намеће свим народима овога свјета. То је већи злочиначки пројекат од Хитлера и Стаљина заједно...они су бар само у Европи убијали, данашње демократе убијају све људе у цјелом свјету кроз своје "хумане" војне акције...

Al je argument. Pa 90% naseg naroda je hipntoisano islo za pozarevackim zlikovcem pa sta? Isto toliko

njih se skrivalo ispod kreveta 11.08.1999. kad je Zloba hteo da proveri koliko je uspeo da ispere mozgove

ljudi pa proturio onu budalastinu na RTS da je pomracenje sunca opasno. Uuu dobar nam je narod sve u 16.

Poslednju stvar koju treba uzeti kao merilo bilo cega suvislog je "misljenje naroda" narocito u tako velikim

procentima.

Подели на овим сајтовима

ако мора да страда, нека страда часно да га потомци памте као хероја свога народа.

Као што ми Слобу памтимо као хероја свог народа...

Па боље њега памтим кад га упоредим са Ђинђићем и осталим ДОС-овцима...

Свакако да је Гадафи диктатор, свакако да није мед и млијеко, али ми је криво што НАТО интервенише у сувереној и независној држави. Чак сам и против НАТО-агресије кад су у питању талибани у Афганистану, и ако их никако не готивим...

МРЗИМ НАТО.

Подели на овим сајтовима

Poslednju stvar koju treba uzeti kao merilo bilo cega suvislog je "misljenje naroda" narocito u tako velikim

procentima.

Ово су ријечи једног демократе ;)

Па у суштини си управу, увјек је мањина одлучивала о свему.

"Судбину народа не одлучује већина", Корнелије Кодреану.

Иначе Хришћани су увјек у мањини...

Подели на овим сајтовима

ако мора да страда, нека страда часно да га потомци памте као хероја свога народа.

Као што ми Слобу памтимо као хероја свог народа...

Па боље њега памтим кад га упоредим са Ђинђићем и осталим ДОС-овцима...

Свакако да је Гадафи диктатор, свакако да није мед и млијеко, али ми је криво што НАТО интервенише у сувереној и независној држави. Чак сам и против НАТО-агресије кад су у питању талибани у Афганистану, и ако их никако не готивим...

МРЗИМ НАТО.

Smrni greh za hriscanina! Kome je Hristos merilo svega ne sme da dozvoli da ga prozima mrznja!

Подели на овим сајтовима

Јесте, томе у прилог нарочито говори број жртава. Дај људи мало трезвености, доле се сукобе 2 стране од којих су и једна и друга тоталитаристичка багра и силеџије а једини који заиста испашта је народ. Каква бре "подршка пуковнику"?

Колко ја знам, једино је демократска Америка бацила атомску бомбу на Јапан...нажалост то официјална историја оправдава...лијепа је та демократија... ;)

Подели на овим сајтовима

Аквилио, и ти ваљда мрзиш гријех, зар не?Не мрзим људе који живе у тим државама, али мрзим ту злочиначку војну алијансу.

И на крају не могу ја лагати и говорити како волим НАТО...

Подели на овим сајтовима

Овдје имате лијепу расправу о Трећем Риму, ипак ја мислим да тим Трећим Римом није нико од уведених у тој расправи већ US и Washington. Па и сами видите каква им је иконографија, какви су им симболи, тај двоглави орао (уствари је то лешинар), како им изгледају зграде Сената и Бијела Кућа White House. А сад ми је и јасно шта су ту тражили и радили масони из француске Велике ложе оријента по Београду, наравно да се тамо све то припремало "на терену" и обавјештавала масонска братија из источне Јевропе шта ће да бидне и куд ће да "пукне" за пар дана!

;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Rome

http://www.ask.com/wiki/Third_Rome

Подели на овим сајтовима

procentima.

Ово су ријечи једног демократе ;)

Па у суштини си управу, увјек је мањина одлучивала о свему.

"Судбину народа не одлучује већина", Корнелије Кодреану.

Иначе Хришћани су увјек у мањини...

Nice try.

Naravno da kad jedan narod ima ovako visok stepen funkcionalno nepismenih, kad ima jedva 7% visokoobrazovanih da "misljenje" takvog naroda ne vredi ni za suvu sljivu. Demokratija podrazumava

da se ima intelektualna i eticka samosvest i odgovornost za ono sto se bira. A to je ovde na nasim

prostorima misaona imenica.

Подели на овим сајтовима

Колко ја знам, једино је демократска Америка бацила атомску бомбу на Јапан...нажалост то официјална историја оправдава...лијепа је та демократија... ;)

Брате, мојне да ми уваљујеш стро мен-а. Рекао сам да су и једна и друга страна доле у сукобу - тоталитарна багра. Ако је једна страна Гадафи, на кога сам мислио да је "друга страна" шта мислиш?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...