Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Libya: the West and al-Qaeda on the same side

Statements of support for Libya's revolution by al-Qaeda and leading Islamists have led to fears that military action by the West might be playing into the hands of its ideological enemies.

WikiLeaks cables, independent analysts and reporters have all identified supporters of Islamist causes among the opposition to Col Gaddafi's regime, particularly in the towns of Benghazi and Dernah.

An al-Qaeda leader of Libyan origin, Abu Yahya al-Libi, released a statement backing the insurrection a week ago, while Yusuf Qaradawi, the Qatar-based, Muslim Brotherhood-linked theologian issued a fatwa authorising Col Gaddafi's military entourage to assassinate him.

...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8391632/Libya-the-West-and-al-Qaeda-on-the-same-side.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

"Иако је и Триполи током ноћи у више наврата био мета напада, чини се да Гадафијева одбрана није реаговала, мада је портпарол либијске војске саопштио да је у околини престонице оборен француски авион, што је Париз касније демантовао."

Слава Богу. Напред пуковниче, не дај своју земљу банди империјалистичкој.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

КАИРО, 19. март - РИА Новости, Надим Зуауи.

Болница Бир-Иста-Милад на периферији Триполија је бомбардована од стране Војно-ваздушних снага Запада, пренео је либијски сателитски канал Ал-Џамахирија позивајући се на представника оружаних снага Либије.

http://rian.ru/arab_ly/20110319/355784939.html

БАНДА ЗЛОЧИНАЧКА.

ЛИБИЈА ЛИБИЈЦИМА

Подели на овим сајтовима

А он је као бољи од њих?

Човјек брани територијални интегритет своје земље. Тако ради сваки државотворно одговорни вођа народа.

Подели на овим сајтовима

Бојим се да поред свега ова војна интервенција није нека врста тренинга за Иран...а можда и за Србију кад будемо покушали да вратимо Косово под нашу контролу bighugbighug

АМЕРИКО ИДИ БРАНИ ЦИВИЛЕ У ГАЗИ ОД ИЗРАЕЛСКОГ ЗЛОЧИНА

Подели на овим сајтовима

Bolje da su te avione odvezli u Japan da zalivaju onu radijaciju sa vodom.

Nije mi svejedno od te radijacije, prošli put kad je kod nas bilo bombardovanje čini mi se da mi je radijacija pogoršala moje zdravstveno stanje.

Подели на овим сајтовима

Да сам у могућности пријавио би се као добровољац у либијској војци да ратујем против наших вјековних непријатеља.  bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Više hiljada Libijaca formiralo je danas ljudski štit u kompleksu Gadafijevih objekata u Tripoliju, u pokušaju da spreče moguće vazdušne napade.

Libijci iz svih društvenih slojeva požurili su u kompleks Bab Al Azizijah uzvikujući parole i noseći portrete Gadafija, a na razglasu se čuju pesme u slavu njihovog lidera.

Хммм...ја сам мислио да је цјели народ Либије против Гадафија .mense.

Ма да, мора да их је диктатор потплатио да дођу тамо... bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Имам утисак да поједина браћа са форума подржавају НАТО интервенцију у Либији. Па зар сте заборавили милосрдног анђела 1999?Не могу да вјерујем да Србин може подржати овај злочиначки напад на једну суверену и независну државу...шокиран сам.

Конкретно стичем утисак да брат Јустинијан и брат Аквилио (мада није Србин, али је свакако претрпио заједно са нашим народом НАТО агресију) подржавају НАТО интервенцију у Либији...

bighugbighug

Ti si bas debelo naseo na UDBASKU propagandu. http://www.nato.int/kosovo/all-frce.htm

Imam samo jedno pitanje za tebe jesi ti bio u Srbiji 99. ili u Svici?

Подели на овим сајтовима

А он је као бољи од њих?

Nije on bolji ali ovde vidimo svo licemerje koje su pre 10 god primenili na nas i kasnije su nas licemerno sudili i osudjivali potpuno nevine.

Amerikanci, Francuzi itd mogu da brane civile u Bengaziju ali kada Srbija brani Srbe u Kninu ili Sarajevu onda smo zlocinci. Ne bi bilo lose da Srbi malo prekontrolisu koji su Srbi u novijoj Srpskoj istoriji bili ljudi na mestu a koji su bili izdajnici. Da ne ostavimo pogresne orijentire buducim generacijama pa umesto da se vaspitavaju u slobodarskom duhu da nam decu vaspitavaju polupismeni partijski aktivisti sa citatima izdajnika.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Био сам у Швајцарској...тад сам имао 9 години и тад сам први пут ишао са мојим оцем на демонстрацију. Имаш ли још питања?

Питам те Аквилио: Дал подржаваш НАТО агресију над Либијом?Ако да, дал си подржаво и НАТО агресију у Србији?Неби ме чудило да кажеш да је НАТО праведно бомбардово Србију...

Подели на овим сајтовима

А он је као бољи од њих?

Nije on bolji ali ovde vidimo svo licemerje koje su pre 10 god primenili na nas i kasnije su nas licemerno sudili i osudjivali potpuno nevine.

Amerikanci, Francuzi itd mogu da brane civile u Bengaziju ali kada Srbija brani Srbe u Kninu ili Sarajevu onda smo zlocinci. Ne bi bilo lose da Srbi malo prekontrolisu koji su Srbi u novijoj Srpskoj istoriji bili ljudi na mestu a koji su bili izdajnici. Da ne ostavimo pogresne orijentire buducim generacijama pa umesto da se vaspitavaju u slobodarskom duhu da nam decu vaspitavaju polupismeni partijski aktivisti sa citatima izdajnika.

Слажем се потпуно у оцени лидера Запада - не само да су лицемери, него су и идиоти. Али не можемо зато да вичемо "слава Богу" (Семберац) једном зликовцу као што је Гадафи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...