Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Ево Гадфијев син лепо зове Саркозија да врати паре које је узео за преизборну кампању. Док је делио паре и требао западу није био зликовац а сада одједном највећи:D

Ако је Гадафи зликовац шта је онда Олбрајт или Клинтон или Тони Блер?

Ma ајд баш запад треба Гадафија да их финансира...Шта су Олбрајт, Клинтон и Блер, па зли ковачи, као и Гадафи.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па запленили су му само у САД 30 милијарди долара.

На основу чега нека  земља може запленити туђе паре,поготово у оваквим државама где је владавина права , закона и приватне својине ,неприкосновена ?

И откуд неком идеја,да би та иста држава извршила војну интервенцију... :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Најновије вести:

Нато креће на Либију!

Авиони би требало да полете у наредних неколико сати!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

NATO u blato! joooj

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ха,  а у Србији ће се носити фирмирано 0205_whistling

Пре него што су напали Ирак под ћалетом Бушом,  Американци су у Конгрес довели неку младу Кувајчанку да слаже за ЦНН и светске медије како су је Ирачани силовали. После десет, година када су све опљачкали из Ирака за шта су и ушли, тј mission acomplish  :bla: су признали да је то била лаж као и да Садам нема неко нуклеарно оружје. У Хаг не могу послати Буша јер Хаг за американце не важи, само за Србе и осталу боранију.

Американци шиптарима не дају ни пола евра за базу на Косову а толико их воле.

U vezi Iraka i oruzja za masovno unistenje. Americka vlada je znala da Iracani nemaju oruzje za masovno unistenje jer da su sumnjali da ga ima ne bi skoncentrisali 200 000 vojnika na malom prostoru u Kuvajtu. To bi uzgred bilo u suprotnosti sa zdravim razumom a da ne pominjem sa razumom oficira koji odlicno znaju mogucnosti recimo Antraksa kojim su u ono vreme strasili amerikance i svet. Ovo je ocigledan dokaz da lazu kada kazu da su "verovali" da Sadam ima oruzje za masovno unistenje.

Zato oni sada salju svoje placenike da masovno unistavaju, ubijaju, siluju Iracke civile. Potpuno neduzan narod i drzava. Raskomadali su Irak kao besni psi (americka vlada, kongres i pentagon a ne Americki narod) .

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Ево Гадфијев син лепо зове Саркозија да врати паре које је узео за преизборну кампању. Док је делио паре и требао западу није био зликовац а сада одједном највећи:bla:

Ако је Гадафи зликовац шта је онда Олбрајт или Клинтон или Тони Блер?

Ma ајд баш запад треба Гадафија да их финансира...Шта су Олбрајт, Клинтон и Блер, па зли ковачи, као и Гадафи.

Kad je dzabe i sirce je slatko.

Niko ne odbija baksis.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pravoslavni foruma a gomila komunista likuje da Titov junior pobije svoj . Nije ni cudo sto nam je stanje u Crkvi kakvo jeste; kada su se ovakvi neofiti namnozili cim im se ukinuo KPJ.  :bla:

Пуна су ти уста критике комунизма а не схваташ да си у најмању руку исти као комунисти- ти си индивидуалиста. Твоји капиталисти и либерали су браћа комуњарама. Ако желиш да се бориш против црвеног фронта прикључи се национално-револуционарној борби против комунистичке и капиталистичке заблуде.

РЕВОЛУЦИЈА ПОЧИЊЕ ДАНАС.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Одговорам на Ивицине оптужбе и клевете

Драги ми брате у Христу, стварно не разумем зашто се толко срдиш на мене?Што ме оптужујеш да сам фашиста и нациста?Написао си неке клевете на мој рачун и због тога би те ја могао тужити, али нећу. Опростићу ти. Али осјећам потребу да ти коректно одговорим. Наиме, ти си следеће ствари измислио против мене:

1. Да сам фашиста

2. Да мрзим јевреје

3. Да се залажем за расну чисту Европу и да мрзим црнце

А ево да ти коректно одговорим:

1. Нисам ни фашиста ни нациста већ србски светосавски националиста

2. Не мрзим никога, па тако ни јевреје. Ја када пишем о негативном дјеловању ПОЈЕДИНИХ јевреја никада не мислим на цјелу нацију. Имам право да разликујем пријатеље од непријатеља. Наравно да ћу признати да је јевреј Арчибалд Рајс један од највећих пријатеља србскога народа, готивим га више од многих Срба. Али такође имам право да именујем наше јеврејске непријатеље попут Ричарда Холбрука, Мејдлин Олбрајт, Џејм Рабин, Весли Кларк и скоро цјела америчка админстрација....

3. Не залажем се за једнорасну Европа али ни за једнонационалну Србију. Али се залажем да Европа припадне Европљанима и Србија да припадне Србима. Зато волим да користим паролу "Србија Србима-Европа Европљанима". То није позивање на геноцид неаријевских нација, већ то је жеља да нам поверена њива буде у нашим рукама. Живот би дао за србску Србију и за европску Европу. Нисам расиста али се залажем за расни идентитет...односно не бих оженио црнкињу, али је не мрзим нити би је убио.

Могу ти гарантовати да су ми православни цигани ближи него теби...

И за крај цитирам ти неколко мојих омиљених парола с надом да их правилно разумеш:

СРБИЈА СРБИМА

ЕВРОПА ЕВРОПЉАНИМА

АФРИКА АФРИКАНЦИМА

АЗИЈА АЗИЈАТИМА

ЗА НАЦИОНАЛНУ СЛОБОДУ И СОЦИЈАЛНУ ПРАВДУ

РЕВОЛУЦИЈА ПОЧИЊЕ ДАНАС

С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ

С надом да ме схватиш, твој брат у Христу Семберац.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

ма ниси ти фашиста ти само читаш и упијаш  искривљене ствари, мислим да не мрзиш ни Јевреје само те можда "затровао" Дигиталац, о Образ васпитању нећемо ни причати.. нема вајде...

СРБИЈА СРБИМА

ЕВРОПА ЕВРОПЉАНИМА

АФРИКА АФРИКАНЦИМА

АЗИЈА АЗИЈАТИМА

и јел треба ударити "кинески зид" границама континената, е да те питам а коме ли би Америку дао?! 4chsmu1

С надом да ме схватиш, твој брат у Христу Семберац.

како си крштен Бог те ко Семберца не познаје?

воли те у Христу брат

Владан

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...