Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Libijski vođa Moamer Gadafi izjavio je noćas da će njegova vojska gađati putničke avione koji budu leteli iznad Sredozemnog mora ukoliko međunarodne snage napadnu Libiju, prenosi britanski "Telegraf". "Bilo koji vojni akt međunarodnih snaga ugrozio bi vazdušni i pomorski saobraćaj u Sredozemnom moru", poručio je on nakon odluke američkih vlasti da podrže inicijativu Francuske i Velike Britanije.

СВАКА ЧАСТ ПУКОВНИЧЕ. НЕ ДАЈ СВОЈУ ЗЕМЉУ ОКУПАТОРУ. САТРИ НЕПРИЈАТЕЉЕ ОТАЏБИНЕ.

И значи одобраваш да Гадафи гађа путничке авионе, и то називаш одбраном своје земље?

Гадафи није нормалан човјек.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па добро, ниси ни ови окупатори здрави у мозгу :cheesy:

Па нису, дабоме. Зато је у овој ситуацији, НАТО или Гадафи најбоље бити неутралан, тј неподржавати ниједне ни друге. Гадафи је исти као и НАТО, што доказује са овим својим изјавама, и са тим што је пријетио сопственом народу да ће потећи ријеке крви.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Знате ли како су људи у Сомалији протјерали америчке окупационе војнике?

Па лијепо, заровили неки дивљаци америчког војник и пред камером су га живог распорили као прасе...није прошло дуго, Америка се повукло из Сомалије...

Пазите окупатори да вас неки дивљак живог не распори као прасе... 0203_cool

7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Samo se pitam kako se Vijetnamci pa danas Avganistanci i Iracani nisu dosetili ovakvog magicnog

poteza o veliki ahristrateze???! Pa da rese onu svoju nesrecu jednim raspraranjem?!

Подели на овим сајтовима

Чак су му и Руси увели санкције, потписао Међед лично.  7896634

Ово ти је веома јадна изјава...

Шта чини америка од људи..  0203_cool

Медведев се каже...

покушај

Pravoslavni foruma a gomila komunista likuje da Titov junior pobije svoj . Nije ni cudo sto nam je stanje u Crkvi kakvo jeste; kada su se ovakvi neofiti namnozili cim im se ukinuo KPJ.  7896634

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да неки који себе зову Хришћанима подржавају ал каиду и НАТО у сукобу са Либијом...

Египат и Тунис су "ослобођени"..али су и ослобођени и од Хришћана...

Баш ме интересује шта ће бити и у Либији..

Вероватно ће наше демократе да ћуте као и око вакцина...као да нису ништа говорили...

Zanimljivo je da neko ko sebe smatra Hriscaninom podrzava ljude koji besomucno ubijaju svoj narod i sporovode najgoru komunisticku torturu. Da li si ti ikada u zivotu upoznao i jednog Hriscanina iz Egipta da ih pitas sta misle o Mubaraku> Sta misle o revoluciji?

Istina s obzirom da tvrdis da si iz Crne Gore, Kosova, Sarajeva, Beograda, Banjaluke; ne bi me cudilo da samo dodas i babu iz Kaira.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ова тема је загађенија од јапанске нуклеарне електране. Ужас над ужасима да такве бљувотине уопште могу да се роде у нечијој глави.  0203_cool

P.S.

И не, не пишем ово због било чијег противљења НАТО бомбардовањима, него због подршке чудовиштима (хинт: Гадафи је чудовиште независно од тога какав је НАТО), величања огавних ратних злочинаца, а истовремено повраћање по једином нашем државнику у двадесетом веку који је радио добро за ову земљу. Може ли противљење НАТО-у да остане само то - противљење НАТО-у, без да пређе у величање свих могућих и немогућих гнусоба?  7896634

Svi komunisti, anarhisti i anarhosocijalisti se sjate na sve politicke teme kao muva da ne kazem na sta. Covek se zapita da li su oni u Crkvi kao deo polkitickog programa ili sta.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Непријатељ Америке је мој пријатељ, осим пар изузетака.

Нисам љубитељ Гадафија, али осјећам да га је иста судбина задесила као Србију 1999 и наравно да исказујем солидарност са слододарским либијским народом.

МРЗИМ АМЕРИКУ ОРГАНСКИ...АКО БИ ИМАО МОЋ ДА ЈЕ ЗБРИШЕМ СА ЗЕМЉЕ ЈА БИ ТО УРАДИО.

FUCK USRAEL

Hoce neko da zauvek banuje ovog fasistu sa foruma? Hej bre post je ljudi a mi dopustamo balavcu da psuje i kune na forumu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Питам Зеебеедее-а и остале продане душе: Дал сте се тако радовали и када је НАТО 1999 "ослободио" јадне Албанце од "великосрбског" агресора???

СРАМ ВАС БИЛО.

"Бог вас клео погани изроди", Његош.

опомена
Подели на овим сајтовима

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/124478/Napad-na-Libiju-za-nekoliko-sati

Ускоро почиње окупација Либије. Господе Исусе Христе, спаси слободарски народ Либије од међународних злочинаца. Амин.

И Руси су разочарали што нису ветом спречили масакар либијског народа од стране "супермилосрдног анђеља". Али вјероватно Руси гурају неки свој интерес...рецимо стварање евроазијске уније 0203_cool

Још један доказ како се демоНократија успоставља...НАСИЉЕМ, ТЕРОРОМ, ГЕНОЦИДОМ.

FUCK USRAEL AND NATO.

опомена
Подели на овим сајтовима

Непријатељ Америке је мој пријатељ, осим пар изузетака.

Нисам љубитељ Гадафија, али осјећам да га је иста судбина задесила као Србију 1999 и наравно да исказујем солидарност са слододарским либијским народом.

МРЗИМ АМЕРИКУ ОРГАНСКИ...АКО БИ ИМАО МОЋ ДА ЈЕ ЗБРИШЕМ СА ЗЕМЉЕ ЈА БИ ТО УРАДИО.

FUCK USRAEL

Hoce neko da zauvek banuje ovog fasistu sa foruma? Hej bre post je ljudi a mi dopustamo balavcu da psuje i kune na forumu.

Ти ниси продана душа али ни Семберац није фашиста тако да и теби следи једна опомена
Подели на овим сајтовима

Сила Бога не моли. По мени, тек настаје оно право крвопролиће. Нека им је Бог упомоћ.  0203_cool

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Савет безбедности рече своје!!! Нападоше је пред ослобођење! аууууууууууууууууууууууууууууу kriminalac

Oslobodjenje od cega? od zdrave pameti? Od Libijskog Tita?

Ослобођења од квази ,,отпора'', ослобођења од плаћеника! Не руше Либију због Гадафија ,него Гадафија због Либије! Данас сам испред амбасаде Либије разговарао са дечком који такође жели ,,слободну'' Либију!! Питам га шта би желео он у том ново демократском систем ,у тој слободно Либији, и он ми каже: ,, I want party"! Жели човек изласке , жели алкохол и провод!
Подели на овим сајтовима

А суштински антиљудске, антицивилизацијске, антихришћанске, антиморалне бљувотине бивају овлаш опоменуте, а ако су изнете финим језиком и у политичи коректном маниру, неретко се дешава да чак и опомена изостане.

Ma idi. To je sve izmislio nato da bi imao opravdanja za svoje intervencije. Ne postije tamo nek civilizacijske

vrednosti sve je to relativno. Zato diktatura rulz bato. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...