Jump to content

Истина о флуору

Препоручена порука

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Kако нема везе? Ови што се несвесно боре за депопулацију и уништење човечанства о себи мисле да су нове Тесле (баш као и креационисти и ИДијевци), само несхваћени. Врло су скромни, нема шта.

Подели на овим сајтовима

Kако нема везе? Ови што се несвесно боре за депопулацију и уништење човечанства о себи мисле да су нове Тесле (баш као и креационисти и ИДијевци), само несхваћени. Врло су скромни, нема шта.

није ни чудо што ти је до гуше религиозних.
Подели на овим сајтовима

јел сам ја нешто важно пропустио, или ово нема амм баш никакве везе са темом?

Како нема везе, када се спочитава, као да је наступио неки крај историје, када је све познато и откривено и нема се шта ни мислити, а некмоли преиспитивати и критиковати.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Stanite ljudi malo!

Pa ja odavno treba da sam umro od fluora.

Godinama sam radio na sinterovanju politetrafluoretilena. Bila ogromna fabrika, krekovali smo gas, izlagali se direktno isparenjima, ja i danas po nešto uradim koristeći teflonsku emulziju a pri njenom sinterovanju uvek se oslobodi fluor.

Jednom sam se zaboravio i ostavio u uključenoj peći neke uzorke što sam sinterovao a trebala je da služi kao zaštita od amonijaka.

Umalo nisam udavio pola komšiluka.

Činjenica je da je fluor opasan, ali šta nije?

Meni je hlor, iskreno, noćna mora. Radio sam sa piralenskim uljem i ono sadrži hlor. Svaki pokušaj da nešto uradim ta mala količina hlora prisutna  u njemu mi upropašćavala muku.

A šta sam tek formaldehida, azbesta, grafita, sumpora, silicijum, trihloretilena, benzina, toluola, kojekakvih monomera... se nagutao?

Подели на овим сајтовима

ма ти си римокатолик, вас ђаво чува  4chsmu1 ekstra 0110_hahaha 0110_hahaha

извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета  pivo

Подели на овим сајтовима

fluor jeste agresivan, i posto imam par zuba za opravku nije mi prijala pasta sa fluorom jer me peklo i zubi me boleli, tako da sad furam blagu pastu bez fluora 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ма ти си римокатолик, вас ђаво чува  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета  0110_hahaha

Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu.

Подели на овим сајтовима

ма ти си римокатолик, вас ђаво чува  ne_shvata 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета  stadaradim

Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu.

Drzi se, brate Zavisha. Ako pocnu da te previse razvlace ovde, javi, stizem u pomoc.
Подели на овим сајтовима

Данас сам чуо од другара који студира екологију да му је професор рекао да није проблем само флуор него и хлор, и да је питање колико је адекватно чишћење олова.

Он му је још и рекао да постоје много боље методе за убијање организама у водоводним инсталацијама, а то је озонизација воде, повећање квалитета са UV зрацима, то јест постоје методе које су скроз безопасне.

Подели на овим сајтовима

Данас сам чуо од другара који студира екологију да му је професор рекао да није проблем само флуор него и хлор, и да је питање колико је адекватно чишћење олова.

Он му је још и рекао да постоје много боље методе за убијање организама у водоводним инсталацијама, а то је озонизација воде, повећање квалитет са UV зрацима, то јест постоје методе које су скроз безопасне.

Postoje, postoje al to košta.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...