Jump to content

Истина о флуору

Препоручена порука

ма ти си римокатолик, вас ђаво чува  greengrin ekstra confused :(

извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета  greengrin

Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu.

то је била шала на наше ревнитеље које за све живо оптужују папу, римокатолике и метеоролошке услове ...

ако сам претерао слободно реци, ја баш нисам у фазону да римокатолике дрндам за такве глупости  bendoff greengrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Негде у Америци (не могу да нађем ту емисију) пречишћавају отпадну воду и то неком врстом бактерија и после тог процеса опет враћају у систем!

Хлор и није тако лош, шта мало више додамо и преко воде да боље варимо а то што се перута кожа и то што излазе флеке (па то ти је сине од лоше хране и пијеш брате  .mislise. ) а и навиквамо се за не дај Боже ако нас задеси неки бојни отрови! 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Данас сам чуо од другара који студира екологију да му је професор рекао да није проблем само флуор него и хлор, и да је питање колико је адекватно чишћење олова.

Он му је још и рекао да постоје много боље методе за убијање организама у водоводним инсталацијама, а то је озонизација воде, повећање квалитета са UV зрацима, то јест постоје методе које су скроз безопасне.

Ja sam cuo da je problem i voda. Ima kamenca i da nije dobro uopste da se pije. Da je najbolje kako rade na zapadu da se kupuje u prodavnici. I em sto placas kao budala nesto sto je potpuno besplatno , jos i vuces k'o konj svaki dan litre i litre vode kuci umesto da odvrnes slavinu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ма ти си римокатолик, вас ђаво чува  ;) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета  4chsmu1

Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu.

то је била шала на наше ревнитеље које за све живо оптужују папу, римокатолике и метеоролошке услове ...

ако сам претерао слободно реци, ја баш нисам у фазону да римокатолике дрндам за такве глупости  bendoff ;D

Kasno Medo, pročitao je poruku, sad su medvedi na redu:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Једите свеже воће и поврће...избегавајте MSG = E621, али и E620-625

Месо динстано... и нема бриге..

п.с

Узимајте пуно воде... по могућности са бунара!

Флуор јесте штетан...и треба га избегавати...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...