Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 ма ти си римокатолик, вас ђаво чува greengrin ekstra confused извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета greengrin Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu. то је била шала на наше ревнитеље које за све живо оптужују папу, римокатолике и метеоролошке услове ...ако сам претерао слободно реци, ја баш нисам у фазону да римокатолике дрндам за такве глупости bendoff greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Негде у Америци (не могу да нађем ту емисију) пречишћавају отпадну воду и то неком врстом бактерија и после тог процеса опет враћају у систем! Хлор и није тако лош, шта мало више додамо и преко воде да боље варимо а то што се перута кожа и то што излазе флеке (па то ти је сине од лоше хране и пијеш брате .mislise. ) а и навиквамо се за не дај Боже ако нас задеси неки бојни отрови! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Данас сам чуо од другара који студира екологију да му је професор рекао да није проблем само флуор него и хлор, и да је питање колико је адекватно чишћење олова. Он му је још и рекао да постоје много боље методе за убијање организама у водоводним инсталацијама, а то је озонизација воде, повећање квалитета са UV зрацима, то јест постоје методе које су скроз безопасне. Ja sam cuo da je problem i voda. Ima kamenca i da nije dobro uopste da se pije. Da je najbolje kako rade na zapadu da se kupuje u prodavnici. I em sto placas kao budala nesto sto je potpuno besplatno , jos i vuces k'o konj svaki dan litre i litre vode kuci umesto da odvrnes slavinu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Постојe једноставнијa и јефтинијa решења: „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Mi ovde u Mitrovici imamo izvor ispred zgrade i ispred crkve u kojoj mm sluzi.Inace to je voda iz dubinskih bunara,cista i dobra za pice,ova iz vodovoda je super tvrda,ja nisam videla vodu sa vise kamenca nego ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 ма ти си римокатолик, вас ђаво чува 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha извињавам се ако је шала превише либерална, радо ћу је обрисати ако смета 4chsmu1 Privikavam se, slični su elementi i jedinjenja i u paklu. то је била шала на наше ревнитеље које за све живо оптужују папу, римокатолике и метеоролошке услове ...ако сам претерао слободно реци, ја баш нисам у фазону да римокатолике дрндам за такве глупости bendoff ;D Kasno Medo, pročitao je poruku, sad su medvedi na redu: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Једите свеже воће и поврће...избегавајте MSG = E621, али и E620-625 Месо динстано... и нема бриге.. п.с Узимајте пуно воде... по могућности са бунара! Флуор јесте штетан...и треба га избегавати... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука