Бартендаз Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Цитат А ко је тебе то лагао?Onaj koji te je pitao :group111:Vidim nisi skapirao iz prve, odgovor je: syd Па како да сконтам из прве кад сам био у вц bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Ja koliko znam u Srbiji postoje katolici i oni imaju pravo da dozive da ih njihov verski poglavar poseti. Bas kao sto je nas patrijarh bio u Chicagu ( pa nisu svi amerikanci postali pravoslavni) tako se nista specijalno nece desiti ni u Srbiji. Sem u glavama laznih pravoslavaca, artemita i drugih slicnih likova.СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ ekstra "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Ja koliko znam u Srbiji postoje katolici i oni imaju pravo da dozive da ih njihov verski poglavar poseti. Bas kao sto je nas patrijarh bio u Chicagu ( pa nisu svi amerikanci postali pravoslavni) tako se nista specijalno nece desiti ni u Srbiji. Sem u glavama laznih pravoslavaca, artemita i drugih slicnih likova.СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ ekstra A sto mene neko ne pohvali, vec jedared? Puna mi je tastatura ekumenizma, pozivam papu da dodje, dogovaram se sa Zavishom da zajedno, pod zuto-belim kisobranom, docekamo papu _ ... I nista? Da nije to zbog toga sto sam napisao da je ava Justin oznacio papizam kao jeres? Pa i jeretici su ljudi. I sta bi nam falilo da nas jedan tako istaknuti jeretik poseti? Mada bi se mi, braco, priznajte (ne mislim na tebe pater Chianti), ipak vise obradovali da papa dodje kao POKAJANI jeretik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Ja koliko znam u Srbiji postoje katolici i oni imaju pravo da dozive da ih njihov verski poglavar poseti. Bas kao sto je nas patrijarh bio u Chicagu ( pa nisu svi amerikanci postali pravoslavni) tako se nista specijalno nece desiti ni u Srbiji. Sem u glavama laznih pravoslavaca, artemita i drugih slicnih likova.СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ ekstraЦените да папа долази у Србију због католика? Нешто их нема пуно у Нишу bendoff А ни у Грчкој, а тамо је исто ишао, једва чекао да дође као и код нас. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Цитат Ja koliko znam u Srbiji postoje katolici i oni imaju pravo da dozive da ih njihov verski poglavar poseti. Bas kao sto je nas patrijarh bio u Chicagu ( pa nisu svi amerikanci postali pravoslavni) tako se nista specijalno nece desiti ni u Srbiji. Sem u glavama laznih pravoslavaca, artemita i drugih slicnih likova.СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ ekstraЦените да папа долази у Србију због католика? Нешто их нема пуно у Нишу bendoff А ни у Грчкој, а тамо је исто ишао, једва чекао да дође као и код нас. Šta se brineš za kvantitet, ima autobusa, vozova, aerodrom, autoput... koliko treba katolika? 200 000, 300 000, 1 000 000... šta je to za nas da se skupimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Бринем се за ове моје Србе, много смо наивни, или се правимо наивни ekstra Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ma naravno da se nista nece desiti. Svako cudo za tri dana. To ce biti poslednja tvrdjava pre Moskve koja ce pasti, ali najverovatnije posle famoznog sabora, pa ce to u stvari biti promocija Pape kao prvog medju jednakima. Na saboru ce se odraditi krucijalne stvari, i onda ce ravenske i druge komisije reci, ''eto sta mozemo, sabor je ipak vrhovno telo,i usvojio je to sto je usvojio''. Sve ce biti pacifizovano, nece biti ni mitinga ni talasanja. To ce biti hepening u nasem izvodjenju,a mi volimo da smo kao nesto glavni u svetu, ta sklonost prema nesvrstanima, glavnoj ulozi, internacionali, nas nije nikada napustala(otuda i takva eksplozija ljubavi prema ekumenizmu medj srbima)..prenosice sve stanice, doci ce vece, dnevnik ce to staviti u prvi plan, snimice par osisanih i reci ce, protiv pomirenja i suzivota su samo nacisti i ekstremisti, pravoslavni talibani, i sve ce pasti u vodu vec sledeceg dana. Posle ce globalizacija da gazi svojim tokom, broj ateista ce se povecavati, agnostika takodje, nove ideje ce sve vise ulaziti u Crkvu, dok to ne preraste u formu anglikasnkih liberala. Vladike ce se birati iz svestenstva, zbog velikih potreba, a malog broja KVALITETNOG monastva. Kada osinu u zid, onda cemo se sresti u katakombama, sa vladikama koje su najurene, kao ksenofobi, zastareli, ili sa onima koje su oni rukopolagali. To je cela prica. P.S. u ovoj prici nisam zaboravio glavni faktor ''srpski narod'' koji je umrtvljen i zombiran, ali nikada se ne zna. p.s.Zeebedee, rimokatolika najvise ima u Subotici, Senti i Kanjizi, gde su nadpolovinca vecina, pa ne razumem potrebu dolaska u Nis. Vise sam za to da je nasa drzava obezbedila bespaltnih 500 autobusa, za svakog ko hoce da ide u Osijek da vidi papu, jer im je to 2 sata voznje, a do Nisa 6-7 sati. Kada bude dolazio u Hrvatsku,svrati do Osijeka, do katedrale, do hipodroma, drzava Srbija obezbedi 500 do 1000 autobusa, besplatnih(cudo ako bi napunili i 10 ali ajde lepo zvuci) i svi zadovoljni,nema ga u Srbiji, ni je prvi episkop, narod se ne guzva do Nisa da ga vidi, Hrvati se raduju svojoj braci,i sveopsta ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Ma naravno da se nista nece desiti. Svako cudo za tri dana. To ce biti poslednja tvrdjava pre Moskve koja ce pasti, ali najverovatnije posle famoznog sabora, pa ce to u stvari biti promocija Pape kao prvog medju jednakima. Na saboru ce se odraditi krucijalne stvari, i onda ce ravenske i druge komisije reci, ''eto sta mozemo, sabor je ipak vrhovno telo,i usvojio je to sto je usvojio''. Sve ce biti pacifizovano, nece biti ni mitinga ni talasanja. To ce biti hepening u nasem izvodjenju,a mi volimo da smo kao nesto glavni u svetu, ta sklonost prema nesvrstanima, glavnoj ulozi, internacionali, nas nije nikada napustala(otuda i takva eksplozija ljubavi prema ekumenizmu medj srbima)..prenosice sve stanice, doci ce vece, dnevnik ce to staviti u prvi plan, snimice par osisanih i reci ce, protiv pomirenja i suzivota su samo nacisti i ekstremisti, pravoslavni talibani, i sve ce pasti u vodu vec sledeceg dana. Posle ce globalizacija da gazi svojim tokom, broj ateista ce se povecavati, agnostika takodje, nove ideje ce sve vise ulaziti u Crkvu, dok to ne preraste u formu anglikasnkih liberala. Vladike ce se birati iz svestenstva, zbog velikih potreba, a malog broja KVALITETNOG monastva. Kada osinu u zid, onda cemo se sresti u katakombama, sa vladikama koje su najurene, kao ksenofobi, zastareli, ili sa onima koje su oni rukopolagali. To je cela prica. P.S. u ovoj prici nisam zaboravio glavni faktor ''srpski narod'' koji je umrtvljen i zombiran, ali nikada se ne zna. p.s.Zeebedee, rimokatolika najvise ima u Subotici, Senti i Kanjizi, gde su nadpolovinca vecina, pa ne razumem potrebu dolaska u Nis. Vise sam za to da je nasa drzava obezbedila bespaltnih 500 autobusa, za svakog ko hoce da ide u Osijek da vidi papu, jer im je to 2 sata voznje, a do Nisa 6-7 sati. Kada bude dolazio u Hrvatsku,svrati do Osijeka, do katedrale, do hipodroma, drzava Srbija obezbedi 500 do 1000 autobusa, besplatnih(cudo ako bi napunili i 10 ali ajde lepo zvuci) i svi zadovoljni,nema ga u Srbiji, ni je prvi episkop, narod se ne guzva do Nisa da ga vidi, Hrvati se raduju svojoj braci,i sveopsta ljubav. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Ja koliko znam u Srbiji postoje katolici i oni imaju pravo da dozive da ih njihov verski poglavar poseti. Bas kao sto je nas patrijarh bio u Chicagu ( pa nisu svi amerikanci postali pravoslavni) tako se nista specijalno nece desiti ni u Srbiji. Sem u glavama laznih pravoslavaca, artemita i drugih slicnih likova.СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ Цените да папа долази у Србију због католика? Нешто их нема пуно у Нишу А ни у Грчкој, а тамо је исто ишао, једва чекао да дође као и код нас. Šta se brineš za kvantitet, ima autobusa, vozova, aerodrom, autoput... koliko treba katolika? 200 000, 300 000, 1 000 000... šta je to za nas da se skupimo. Jedva cekam. Ali da ponesete sve one vase navijacke rekvizite, salove, kape, zuto bele podvezice, da vristite kao da je Elvis vaskrsnuo, da budete obuceni u zuto belo, da casne sestre padaju u nesvest u hipu religioznog uzbudjenja, da u posle neko od vas u suzama u kameru govori kako nije video papu, bila je guzva, ali je, hvala svetom Stepincu, video papomobil, da se pre papinog dolaska molite Bogu da bude lepo vreme kako bi se papa provozao u otvorenom autu. Mnogo bih voleo da to dozivim i da vidim. Iz dubine moje ekumenisticke duse. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Ma naravno da se nista nece desiti. Svako cudo za tri dana. To ce biti poslednja tvrdjava pre Moskve koja ce pasti, ali najverovatnije posle famoznog sabora, pa ce to u stvari biti promocija Pape kao prvog medju jednakima. Na saboru ce se odraditi krucijalne stvari, i onda ce ravenske i druge komisije reci, ''eto sta mozemo, sabor je ipak vrhovno telo,i usvojio je to sto je usvojio''. Sve ce biti pacifizovano, nece biti ni mitinga ni talasanja. To ce biti hepening u nasem izvodjenju,a mi volimo da smo kao nesto glavni u svetu, ta sklonost prema nesvrstanima, glavnoj ulozi, internacionali, nas nije nikada napustala(otuda i takva eksplozija ljubavi prema ekumenizmu medj srbima)..prenosice sve stanice, doci ce vece, dnevnik ce to staviti u prvi plan, snimice par osisanih i reci ce, protiv pomirenja i suzivota su samo nacisti i ekstremisti, pravoslavni talibani, i sve ce pasti u vodu vec sledeceg dana. Posle ce globalizacija da gazi svojim tokom, broj ateista ce se povecavati, agnostika takodje, nove ideje ce sve vise ulaziti u Crkvu, dok to ne preraste u formu anglikasnkih liberala. Vladike ce se birati iz svestenstva, zbog velikih potreba, a malog broja KVALITETNOG monastva. Kada osinu u zid, onda cemo se sresti u katakombama, sa vladikama koje su najurene, kao ksenofobi, zastareli, ili sa onima koje su oni rukopolagali. To je cela prica. P.S. u ovoj prici nisam zaboravio glavni faktor ''srpski narod'' koji je umrtvljen i zombiran, ali nikada se ne zna. p.s.Zeebedee, rimokatolika najvise ima u Subotici, Senti i Kanjizi, gde su nadpolovinca vecina, pa ne razumem potrebu dolaska u Nis. Vise sam za to da je nasa drzava obezbedila bespaltnih 500 autobusa, za svakog ko hoce da ide u Osijek da vidi papu, jer im je to 2 sata voznje, a do Nisa 6-7 sati. Kada bude dolazio u Hrvatsku,svrati do Osijeka, do katedrale, do hipodroma, drzava Srbija obezbedi 500 do 1000 autobusa, besplatnih(cudo ako bi napunili i 10 ali ajde lepo zvuci) i svi zadovoljni,nema ga u Srbiji, ni je prvi episkop, narod se ne guzva do Nisa da ga vidi, Hrvati se raduju svojoj braci,i sveopsta ljubav. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Zavisha, viteski si se prenemagao ovde posle onog bana kaka ti je zao, kako se stidis, kako neces vise, eto bio si isprovociran a sad ovo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Ma naravno da se nista nece desiti. Svako cudo za tri dana. To ce biti poslednja tvrdjava pre Moskve koja ce pasti, ali najverovatnije posle famoznog sabora, pa ce to u stvari biti promocija Pape kao prvog medju jednakima. Na saboru ce se odraditi krucijalne stvari, i onda ce ravenske i druge komisije reci, ''eto sta mozemo, sabor je ipak vrhovno telo,i usvojio je to sto je usvojio''. Sve ce biti pacifizovano, nece biti ni mitinga ni talasanja. To ce biti hepening u nasem izvodjenju,a mi volimo da smo kao nesto glavni u svetu, ta sklonost prema nesvrstanima, glavnoj ulozi, internacionali, nas nije nikada napustala(otuda i takva eksplozija ljubavi prema ekumenizmu medj srbima)..prenosice sve stanice, doci ce vece, dnevnik ce to staviti u prvi plan, snimice par osisanih i reci ce, protiv pomirenja i suzivota su samo nacisti i ekstremisti, pravoslavni talibani, i sve ce pasti u vodu vec sledeceg dana. Posle ce globalizacija da gazi svojim tokom, broj ateista ce se povecavati, agnostika takodje, nove ideje ce sve vise ulaziti u Crkvu, dok to ne preraste u formu anglikasnkih liberala. Vladike ce se birati iz svestenstva, zbog velikih potreba, a malog broja KVALITETNOG monastva. Kada osinu u zid, onda cemo se sresti u katakombama, sa vladikama koje su najurene, kao ksenofobi, zastareli, ili sa onima koje su oni rukopolagali. To je cela prica. P.S. u ovoj prici nisam zaboravio glavni faktor ''srpski narod'' koji je umrtvljen i zombiran, ali nikada se ne zna. p.s.Zeebedee, rimokatolika najvise ima u Subotici, Senti i Kanjizi, gde su nadpolovinca vecina, pa ne razumem potrebu dolaska u Nis. Vise sam za to da je nasa drzava obezbedila bespaltnih 500 autobusa, za svakog ko hoce da ide u Osijek da vidi papu, jer im je to 2 sata voznje, a do Nisa 6-7 sati. Kada bude dolazio u Hrvatsku,svrati do Osijeka, do katedrale, do hipodroma, drzava Srbija obezbedi 500 do 1000 autobusa, besplatnih(cudo ako bi napunili i 10 ali ajde lepo zvuci) i svi zadovoljni,nema ga u Srbiji, ni je prvi episkop, narod se ne guzva do Nisa da ga vidi, Hrvati se raduju svojoj braci,i sveopsta ljubav. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Фино, мало по мало па брат језуита изгуби стрпљење и изјави овако нешто добронамерно. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Цитат Цитат Цитат Ma naravno da se nista nece desiti. Svako cudo za tri dana. To ce biti poslednja tvrdjava pre Moskve koja ce pasti, ali najverovatnije posle famoznog sabora, pa ce to u stvari biti promocija Pape kao prvog medju jednakima. Na saboru ce se odraditi krucijalne stvari, i onda ce ravenske i druge komisije reci, ''eto sta mozemo, sabor je ipak vrhovno telo,i usvojio je to sto je usvojio''. Sve ce biti pacifizovano, nece biti ni mitinga ni talasanja. To ce biti hepening u nasem izvodjenju,a mi volimo da smo kao nesto glavni u svetu, ta sklonost prema nesvrstanima, glavnoj ulozi, internacionali, nas nije nikada napustala(otuda i takva eksplozija ljubavi prema ekumenizmu medj srbima)..prenosice sve stanice, doci ce vece, dnevnik ce to staviti u prvi plan, snimice par osisanih i reci ce, protiv pomirenja i suzivota su samo nacisti i ekstremisti, pravoslavni talibani, i sve ce pasti u vodu vec sledeceg dana. Posle ce globalizacija da gazi svojim tokom, broj ateista ce se povecavati, agnostika takodje, nove ideje ce sve vise ulaziti u Crkvu, dok to ne preraste u formu anglikasnkih liberala. Vladike ce se birati iz svestenstva, zbog velikih potreba, a malog broja KVALITETNOG monastva. Kada osinu u zid, onda cemo se sresti u katakombama, sa vladikama koje su najurene, kao ksenofobi, zastareli, ili sa onima koje su oni rukopolagali. To je cela prica. P.S. u ovoj prici nisam zaboravio glavni faktor ''srpski narod'' koji je umrtvljen i zombiran, ali nikada se ne zna. p.s.Zeebedee, rimokatolika najvise ima u Subotici, Senti i Kanjizi, gde su nadpolovinca vecina, pa ne razumem potrebu dolaska u Nis. Vise sam za to da je nasa drzava obezbedila bespaltnih 500 autobusa, za svakog ko hoce da ide u Osijek da vidi papu, jer im je to 2 sata voznje, a do Nisa 6-7 sati. Kada bude dolazio u Hrvatsku,svrati do Osijeka, do katedrale, do hipodroma, drzava Srbija obezbedi 500 do 1000 autobusa, besplatnih(cudo ako bi napunili i 10 ali ajde lepo zvuci) i svi zadovoljni,nema ga u Srbiji, ni je prvi episkop, narod se ne guzva do Nisa da ga vidi, Hrvati se raduju svojoj braci,i sveopsta ljubav. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Фино, мало по мало па брат језуита изгуби стрпљење и изјави овако нешто добронамерно.Ili strpljenje ili koncentracija mu zafali ponekad. Covek glumi na forumu, a nije ni cudo posle toliko postova, da mu se omakne da kaze sta stvarno misli. Ranije su jezuiti bili isti kao i on, samo obrazovaniji i strpljiviji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Vi ne razumete kontekst i nemojte ni da se trudite, jer ne znate ništa o regionalizaciji, Mudrovu je upućeno a on će za razliku od vas razumeti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 oprostite, samo jedno pitanje, ali stvarno sam ozbiljan. Da li ste vi Gospodine Zavisha onaj Srbin oficir, sto je presao u rimokatolicanstvo i sada je svecenik? Ako niste izvinjavam se jer sam pobrkao nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ne treba ga napadati odmah.Moje mišljenje je da je mislio na veoma lošu političku situaciju u Srbiji kada bi svaka"manjina" da se odcepi a država ne reaguje.Zato,ne treba napadati odmah na prvu loptu,i videti nešto loše u nečijem pisanju. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука