Jump to content

Трибина "Папа у Србији - за и против"

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote author=Бартендаз link=topic=11284.msg370196#msg370196 date=12987560

...а ако је то нека екипа,онда се може рећи да играм заједно у тандему са syd-oм  4chsmu1

stvarno!!!!, nisam znao!!!!  319.gif

Onda i mene morate uzet u tu vašu ekipu ko navalnog igrača, hahaha, danas sam skoro popio ban zbog Syda braneći ga na Verujem!

:drugarstvo:

U sv.Roti to se zove ?????? advokat, čiji?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 266
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Брате, сви су они исти...... Како Бенедикт, тако и они који су му претходили. Сви имају један-исти задатак.

Bogu hvala nadje se jedan kako treba - slazem se sa tobom 100%, Pozdrav majstore
Само реално, брате.....

ај фино покрените гласање, ставите рок од пар дана, када рок прође сагледамо резултате и видимо како форумаши размишљају па ћемо онда дискутовати овако је по мом мишљењу без везе јер један каже ДА други НЕ и онда расправа, која по мени не може да покаже чињенично стање?! :)

Објаснио коментар!  :drugarstvo:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Oћу и ја у екипу код Сида. greengrin :) kolo2

Имам лепе штуцне... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />

Да будем ја везни, да играм ја леву полутку, имам добар волеј... :)

А је  л'  играмо против папе?  greengrin

А је л' можемо на припреме на Свету Гору...? ;)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Neka syd oformi svoju ekipu, vidim da mu je i dusha dosao, ima semberca, uzeo je zvecanac-a, bartendaz-a. Ja sam za sada sam protiv vas, ali dajte to glasanje pa da vidimo.

PS, sto se mene tice i fudbalska utakmica izmedju pristalica dolaska Pape u Srbiju (nas) i vas protivnika moze da se organizuje. Utukli bi smo vas sa 0. Pozdrav svima eheeeej

Подели на овим сајтовима

Oћу и ја у екипу код Сида. eheeeej 0442_feel greengrin

Moze. Nego, ispovedas li ti istinu da je rimski papa jedan opasni jeretik? To ti je conditio sine qua non ulaska u ovu moju ekumenisticku druzinu.

I za stucne ne brini. Dres treba da bude zut, suknja bela, stucne zute, kopacke bele.

I da se ovde konacno prizna da sam ja najveci ekumenista na forumu.

Подели на овим сајтовима

Upozoren sam da ništa od moje odbrane na golu.

Naime rečeno mi je da ni protivnik neće imati golmana, zato će imati zatarabljene golove visokim , debelim zatvorenim dverima da kojim slučajem jeretička lopta ne uleti u go.

Sa druge strane, mi nećemo imati uopšte golove pa nema potrebe za golmanom.

Još par igrača:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

... Nego, ispovedas li ti istinu da je rimski papa jedan opasni jeretik? ....

Ko te ovo slagao?
Ava Justin.

Ali, nikada nije kasno da se covek oslobodi predrasuda o papistickoj jeresi, narocito onih predrasuda koje su rasirili takvi kao sto su svetitelji Crkve, ti beznacajni neobrijani starci sto po manastirima sede i nista ne rade.

Jer sta zna Ava sta je jeres, kada je tu p. Chianti?

Sada je trenutak, posto sam tebe sreo na forumu, pater Chianti, da se oslobodim predrasuda i da spoznam ekumenisticku/stepincevsku/papisticku istinu.

Gukni golube. Tvoja rec je kao kap vode u pustinji.

Подели на овим сајтовима

Oћу и ја у екипу код Сида. :group111: nasznak kolo2

Moze. Nego, ispovedas li ti istinu da je rimski papa jedan opasni jeretik? To ti je conditio sine qua non ulaska u ovu moju ekumenisticku druzinu.

I za stucne ne brini. Dres treba da bude zut, suknja bela, stucne zute, kopacke bele.

I da se ovde konacno prizna da sam ja najveci ekumenista na forumu.

Исповедам...Како не бих исповедала? sv-maksim

Е, а, ел ће буде нешто из кондикторске индустрије, у полувремену,...?

Кондикторска, сине Сиде, кондиција. bliss jeeee

НАЈВЕЋИ СИ. :sherif:

Аааа, кажи Завиши да обуче дрес, очију ти... sokiran

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...