Jump to content

Трибина "Папа у Србији - за и против"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немој да пишеш са великим словима. Трудимо се да будемо колико-толико писмени. Велика слова, по форумској етици, значе да на некога вичеш.

Ето , знао сам да си паписта. Чим човек нешто каже о папи ти га поклопиш како по форумској етици се дерња...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 266
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Kozak je nov, tek je pet poruka napisao. Stoga, dobrodosao, brate.

Тако је брате Саво (или сестро ко ће те знати ) поп је сељак, нема појма, полако али сигурно губи живце, Козак је нов и треба га приватити као новотарца на форуму.

Зато сам му и реко шта сам му реко. Наше је да поповима солимо памет док не погубе све живце , а онда ће се ваљда једаред оканути форума и бити само попови , а не сајбер попови, коме то треба, мени не треба.

Подели на овим сајтовима

Kozak je nov, tek je pet poruka napisao. Stoga, dobrodosao, brate.

Тако је брате Саво (или сестро ко ће те знати ) поп је сељак, нема појма, полако али сигурно губи живце, Козак је нов и треба га приватити као новотарца на форуму.

Зато сам му и реко шта сам му реко. Наше је да поповима солимо памет док не погубе све живце , а онда ће се ваљда једаред оканути форума и бити само попови , а не сајбер попови, коме то треба, мени не треба.

Шта је сад ово? Какав сељак, какав поп, какав Сава, каква сестра? Какво сољење памети, какви живци?
Подели на овим сајтовима

Све што сте икада желели да знате о папи, Ватикану и лукавштини латинској, а нисте смели или хтели да питате, можете прочитати у следећој књизи. Само једно мало упозорење: нека вас не завара привидна екуменистичка и политички коректна реторика. Професор Танасковић је познат по генијалном таленту да нека своја запажања, идеје и поражавајуће резултате својих озбиљних истраживања увије у фину културну обланду, како би избио оружје из руку потенцијалних критичара.4chsmu1

Nisam citao , nadam se da cu je negde nabaviti ako ne zbog cega drugoga onda zato sto je napisala vrlo obrazovana osoba.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

hvala na dobrodošlici

nisam novotarac ili ono drugo sem običnog čoveka u potrazi za voljom gospodnjom a u tu svrhu bi i da sačuvam zaveštanje što su nam ostavili naši stari

izvini ivane znaš da mi je to stara navika ali ne znači da vičem no ne primetim da nisam isključio velika slova

i nemam ništa protiv pape (bar ne efikasno he he he  mala šala naravno) jer nemrzim nijednog čoveka no greh koji isti čini a naročito ako radi i greši protiv gospoda jer sam naslov pape (negrešiv) je hula na gospoda jer samo gospod naš je bezgrešan a svi ostali su ljudi samo bilo oni patrijarski ,kardinali ,pape sveštenici i ostalo

pitanje dodatno

KOLIKO ČESTO SVEŠTENICI BI TREBALO DA SE ISPOVEDAJU

Подели на овим сајтовима

i posle postavljenog pitanja ostade mukla tišina  winter

jer onaj koji treba da uđe u oltar sveti mora biti čist duševno i telesno a i sveštenici su samo ljudi ipak

a mnogi bi zaključili da posle dugog vremena služenja to čine mehanički bezprisutno a to je već neprimereno

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...