Zeebedee Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Ne brate, ja sam u U S of A Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 U bre! Ima nas mnogo sa ove strane sveta... Lepo, lepo... isus-sinai И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Vaskrs u crkvi Svete Trojice u Limi Potrudili smo se... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 facenew22222222 zbog ovoga. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука