Jump to content

Grcka Pravoslavna crkva u Limi (Peru)

Оцени ову тему

Препоручена порука

-6 casova u odnosu na vreme u Srbiji (15:04h trenutno)

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Neuporedivo bolja! Bar meni...

Pretpostavljam da nisi jos obisao zemlju  :policeman: kriminalac

Lako je svugde biti stranac ( recimo britanac/amerikanac u Beogradu) ; ali biti domaci; pa jos u unutrasnjosti...Uz Boliviju, Peru je najjadniji u Juznoj A.

U svakom slucaju mnogo srece, i misionari malo  te katolike. sFun_bat

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Jos uvek si brutal kerino  eheeeej! Sto si morao to da napises  eheeeej! Ljubi te brat!

0102_laugh bleh 0304_smile4 0304_smile4 algabacaju

буди добар у Божјој мудрости - одвео те преко пола планете да ти покаже да ћеш љубав према ближњем наћи у истом Богу а међу странцима и католицима  4chsmu1

биће од тебе лепе мошти  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da nisi jos obisao zemlju  0110_hahaha 0110_hahaha

Lako je svugde biti stranac ( recimo britanac/amerikanac u Beogradu) ; ali biti domaci; pa jos u unutrasnjosti...Uz Boliviju, Peru je najjadniji u Juznoj A.

U svakom slucaju mnogo srece, i misionari malo  te katolike. 0110_hahaha

Уз дужно поштовање, радо бих мењао роботизованост Северне Америке (нарочито нелатинског jужног дела Северне Америке) за ту ”јадност” Јужне Америке. Мене је занимала чисто економска ситуација у Перуу и мислим да нешто не штима у Покајниковом искуству. Али што се тиче живота у целини са свих његових страна и људи као таквих, не видим да су јужноамериканци ишта јаднији од остатка света. Мука ми је од евроцентризма, а нарочито ми је мука од USA-центризма. Као да само људи из западне цивилизације знају да живе, а сви остали су дивљаци.

Елем, Перу није најјаднији и Јужна Америка није јадна. Можда су им економије такве какве су и увек су биле, због менталитета врло сличног нашем, али то не значи да је неко јадан. Није све у томе.

Подели на овим сајтовима

биће од тебе лепе мошти  0110_hahaha

Брак са Перуанком - јаког ми мучеништва.  0110_hahaha

нисам мислио на брак  0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da nisi jos obisao zemlju  dobar decko:)

U svakom slucaju mnogo srece, i misionari malo  te katolike. :)

Nisam naravno, posto je ogromna. Peru je veci (povrsinski) od svih evropskih zemalja izuzev Rusije.

Kako mislis najjadniji??? Mislim da gresis... Ja ono sto sam video (kako ljudi zive, kako se oblace, sta voze, kakve kuce i stanove imaju) mi ne govori bas to.

Kada sam u septembru 2010 godine krenuo za Buenos Aires svi su mi govorili: ''Cuvaj se brate, tamo je ludnica, vade organe, otimaju...''. Kada sam dosao video sam nesto sasvim drugacije. Za mesec dana nisam ni jednom cuo policijske sirene, a akamo li da sam video neki incident. Isto tako je bilo i kada sam u Peru krenuo, ali kada sam stigao... Da, peru izgleda jadno, kada pogledas infrastrukturu kuca pomislis da si u geto usao, ali kada zaviris u te kuce zabezeknes se.

Priobalje deluje siromasno jer je pustinja uglavnom, pa se svima cini da je ocaj.

p.s. Posle zovljenja u Srbiji i Kambodza ti je dobra...NAZALOST!!!

Misionarim, zena se krsti useptembru u Srbiji, takodje krsticemo i dete tada. Misionarim, sta si mislio brate greengrin

Подели на овим сајтовима

Мене је занимала чисто економска ситуација у Перуу и мислим да нешто не штима у Покајниковом искуству.

Елем, Перу није најјаднији и Јужна Америка није јадна. Можда су им економије такве какве су и увек су биле, због менталитета врло сличног нашем, али то не значи да је неко јадан. Није све у томе.

Ma stima brate, druga je prica sada. Saradnja sa Japanom i USA nikome nije nanela stetu (ekonomsku naravno).

Ponavljam ja sam u Limi, ostali gradovi su druga pesma...Dize se Peru veoma brzo. Sto se tice ostalih drzava...Kolumbija, Bolivija, Ekvador...mnogo je losija situacija. Najbolje je u Cileu. Brazil zivi lepo, ali samo u velikim gradovima (ne zaboravite favele).

Slazem se sa drugim pasusom, mentalitet je problem.

evo jedna slika zalaska sunca, playa ''Poulpos''

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Jos uvek si brutal kerino  crutches! Sto si morao to da napises  0110_hahaha! Ljubi te brat!

0102_laugh bleh greengrin greengrin :drugarstvo:

буди добар у Божјој мудрости - одвео те преко пола планете да ти покаже да ћеш љубав према ближњем наћи у истом Богу а међу странцима и католицима  4chsmu1

биће од тебе лепе мошти  :group111:

Kojim katolicima? Ona je Pravoslavka  0110_hahaha

Ne brini bratac  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Padre Jose Roberto (desno)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ambasador Grcke

Подели на овим сајтовима

Jos uvek si brutal kerino  :bla:! Sto si morao to da napises  :)! Ljubi te brat!

0102_laugh bleh :drugarstvo: :291291291: algabacaju

биће од тебе лепе мошти  :group111:

Kojim katolicima? Ona je Pravoslavka  0110_hahaha

Ne brini bratac  algabacaju

мислио сам на околину  :bla:

ниш ја не бринем откад си одабрао тај путић  dada

Подели на овим сајтовима

Bratepotpuno ste me pogresno razumeli.Kada sam rekao jadno mislio sam na egzistencijalni nacin jadno; peruanci su divan narod, ponosan i pitom.Medjutim, kada sretnes ljude koji bukvalno ali bukvalno nemaju sta da jedu; kada sretnes majku koja bi svoje dete od 14 godina dala da s e prostituise za porodicni ticket za USA onda shvatis koliko se tamo lose zivi.Kada te prodje euforija shvatices da je Srbija , California za Peru veruj mi. Uostalom raspitaj se za IOCC programe u Peruu, pa malo obidjhi ljude izvan svog sveta da vidis kako zive, zaviri im u kuce ; pitaj ih sa koliko dolara dnevno zive i slicne stvari.

Ne bih se bas slozio da je bolje nego u Kolumbiji; stavise siguran sam da nije.Narocito jer je Kolumbija zadnje dve godine poprilicno napredovala. Cile jeste najbolji, posle sloma Argenitine od pre dvadeset godina iako je Argentina jedina zemlja u South Americi u kojoj bih razmislio da zivim; barem od onoga sto sam video.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...