Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Ма obi-wan ево ја сам пре секунд био и отвара на форуму штагод хоћеш .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ма obi-wan ево ја сам пре секунд био и отвара на форуму штагод хоћеш .

http://forum.verujem.rs/index.php

Probajte link FORUMA...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени отвара нормално, једино нема чета.

Daj mi link samo jedne teme koju si otvorio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево брате мој пробај

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=18286.0

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

можда си ти и управу али ја сам обрисао и колачиће и отвара нормално .

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Onda nesto sa serverom nije u redu, jer ja dobijam istu poruku od jutros... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

јеси ли пробао да отвориш ово што сам ја поставио овде?

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

јеси ли пробао да отвориш ово што сам ја поставио овде?

I to i svasta jos drugo, nista ne prolazi...

Подели на овим сајтовима

JESAM PLAVA ALI.............. 0409_feel

Zanimala sam se u poslednje vreme naukom. Ispiti, faks i slicno....... nisam zadovoljavala dusu! Nisam bila na forumiima, pravoslavnim stranicama i slicno (sem sajta SPC)....

dakle cela ta vasa prica o kesu nije logicna za mene... Jer sam samo jednom bila na njihovom forumu...

A sada odem i na njihovu naslovnu i na njihov forum i VIDI CUDA.... sve normalno....

ajde molim vas sad da mi to neko objasni...

ja imam teoriju... ali posto nisam informaticar ne mogu da je potvrdim...

ja sam naime u inostranstvu... mozda to ima neke veze...

p.s. cisto informacije radi... sve linkove koji su postavljeni ovde mogu da otvorim .........

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...