JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 напокон успела...ово су стварно фотографије сликане мојим апаратом... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 bravo Jessy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Хм, питање је да ли сам уопште успела да поставим слику... хех.. Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Успела сам изгледа... 4chsmu1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Тепих из епископског двора у Карловцима... и неке сукње... 4chsmu1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us 170fs799081 Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Ново Хопово... Давидова је реаговао/ла на ово 1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 moj omiljeni cvet (pored kale) antoneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Дунавчић... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука