Jump to content

Traže se fotke!Došlo je vaših 5 minuta!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I opet:

Cilj ove ideje je da se objavljuju vase fotografije i vase vidjenje ovog sveta i vase vidjenje Gospoda u svemu.

Te fotografije ce biti objavljivane na naslovnoj strani redizajniranog foruma.

Tudje fotografije podlezu zakonu o autorskom pravu i ne mogu se koristiti bez dozvole autora.

I opet!

мајкл

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Moje nisu - ako pocnemo da brojimo od pozadi - 1, 3, 4, 5, 6, 7 i 8, ali sam ucestvovala u izletu sa kog su one dobijene... pripadaju horu u kome pevam i mnogo su lepe... mislim da je neko na temi rekao da mozemo i tudje da postavimo ako se autor ne buni, zato ih stavih... bas su fine 4chsmu1  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Evo dve sasvim zute fotografije... kao sto se suncokret okrece ka Suncu, tako i mi ka nasem Izvoru Svetla...  moja mama dobila za rodjendan... klapklap

Постављена слика

Uploaded with ImageShack.us

Постављена слика

Uploaded with ImageShack.us

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Moje nisu - ako pocnemo da brojimo od pozadi - 1, 3, 4, 5, 6, 7 i 8, ali sam ucestvovala u izletu sa kog su one dobijene... pripadaju horu u kome pevam i mnogo su lepe... mislim da je neko na temi rekao da mozemo i tudje da postavimo ako se autor ne buni, zato ih stavih... bas su fine dada  klapklap

fotografije koje se stavljaju na ovu temu treba da budu licno vase a ne nekog drugog iz razloga sto ce se te fotografije dalje koristiti na novom forumu. tudje fotografije nisu vase vlasnistvo po zakonu o autorskom pravu i delu i stoga se ne mogu koristi u javne svrhe kao sto ce da bude gore pomenuta (novi forum)

zato je ova tema i pokrenuta jer medju korisnicima foruma ima talentovanih ljudi koji sad imaju prostor da se dokazu.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...