Jump to content

Папина крв као терапија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Бизарна терапија за пољског возача

За Кубицу папина крв!!!

Понедељак - 14.02.2011

Кад ништа друго не помаже, ту је кап крви покојног папе Јована Павла Другог. Бизарну терапију је пољском возачу Роберту Кубици, који је једва преживео удес на релију у близини Ђенове, предложио кардинал Станислав Ђивиш.

Постављена слика

Он сматра да би му то убрзало опоравак и повратак у Формулу 1, а крв покојног папе чува се у специјалној ампули. Кубица се тренутно налази у болници у Пијетру Лигуреу.

- Не сећам се удеса, али осећам руку и раме. Желим да се још ове године вратим на стазу, а обећавам свима да ћу бити још бољи. Цела моја породица је дошла из Пољске како би била уз мене, као и пријатељи - рекао је Кубица.

http://www.alo.rs/sport/35677/Za_Kubicu_papina_krv

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Чудотворна и супер моћна крв која даје неописиву снагу,исцељује од свих људских слабости и болести,васкрсава и продужава живот...папа му дође нешто као "Blade"...."daywalker" jе међу нама.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Гости

ем што није нормално, ем ме занима колико мора да плати? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0442_feel

А шта да ради са том крвљу? Да је попије, утрља или нешто треће?

Подели на овим сајтовима

ем што није нормално, ем ме занима колико мора да плати? dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0442_feel

А шта да ради са том крвљу? Да је попије, утрља или нешто треће?

Их бре "утрља"...није то крема за шуљеве. confused

Подели на овим сајтовима

Odvratno!Svašta! Da pije papinu krv?Ili šta god već,da radi sa njom. 0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Боже ме сачувај.

Иначе, велика је харанга и овакве су им ствари потребне да би се издејствовало посвећење ЈП.

Тај Кубица је римокатолик и када се скршио прошли пут, изнуђивали су му признање да му се ЈП јавио и да му је помогао. Тип је био нормалан и рекао је да се то није догодило. Сада је поново под притиском (нема вести да је он ту крв тражио, већ само да му је шаљу): све је то њихова пропаганда која користи раширену сујеверицу. А коначни циљ је опет политички, као и увек.

Подели на овим сајтовима

Чудотворна и супер моћна крв која даје неописиву снагу,исцељује од свих људских слабости и болести,васкрсава и продужава живот...папа му дође нешто као "Blade"...."daywalker" jе међу нама.

clapc clapc clapc

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Нема бре овај Пољак појма,глуп је ко ноћ...боље би му било да је у колима имао ово,после несреће мало грицнуо и одмах би се исцелио,верујте ми!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Чекајте, дал то значи да католичка црква, приликом упокојења папа,истеку њихову крв у посебне ампуле,и после их употребљава у овакве сврхе... clapc

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

clapc clapc clapc

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mislim, vrhunac. Нема даље. Овоме је раван само ,,душни брав" али то иде ако не помогне папина крв па овај крене Богу на истину.

П.С. А могли су му дати и мали прст да грицне, да га ,,причесте" под оба вида...  greengrin 0212_rolleyes greengrin

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li da se  greengrin ili da  0212_rolleyes

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...