Jump to content

Папина крв као терапија

Оцени ову тему

Препоручена порука

0212_rolleyes greengrin greengrin

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

EXORCISMUS IN SATANAM ET ANGELOS APOSTATICOS

Jussu Leonis Pp. XIII editus Acta Sanctae Sedis vol. XXIII

Sequens exorcismus recitari potest ab Episcopis,

nec non a Sacerdotibus, qui ab Ordinariis suis ad id auctoritatem habeant.

http://www.traditio.com/office/exorcism.htm

The Traditional Roman Catholic Network

"The Independent Voice of Traditional Roman Catholicism since 1994"

And Virtual Encyclopædia of Traditional Catholicism

The First Site on the Internet for Traditional Roman Catholics

More Readers than Any Other Traditional Roman Catholic Site

http://www.traditio.com/

Hajd barem neke koristi od ovog zabavnog posta, "diskretna" reklama na katoličku zurlotariju, hahaha!

Nadbiskupa Dziwisza ja znam osobno, upoznao sam se s njim dok je još bio tajnikom - sekretarom Pape JPII.

Bili smo i na ručku zajedno i prilčali, izgledao mi je tada skroz normalan, ne znam šta mu sad bi! OMG!

:drugarstvo:

Prolupo valjda pod starost, nešto mu valjda sežralo te sive ćelije, pa ovakve stvari izvaljuje, pardon, izjavljuje!

Shvatite da smo mi ogromna Crkva, tih biskupa i nadbiskupa imamo mi ko vi šljiva po manstirskim šljivicima.

A mnogi valjda pod starost prolupaju, šta sad možemo, Ima toga i kod vas, vaši isto tako znaju lupit svašta!

Stanisław Dziwisz

http://cs.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Dziwisz

Hronološki pregled krakovskih biskupa i nadbiskupa:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_krakovských_biskupů_a_arcibiskupů

My Meeting And Dinner With Today`s Krakow Archibishop `92

Il mio incontro con il monsignore padre Stanislaw Dziwisz in Abbazia di Follina, agosto 1992

Devedesetih godina minulog stoljeća, točnije u kolovozu 1992 kao gost venecijanske servitske provincije sam se našao zajedno na objedu s današnjim primasom i nadbiskupom Krakovskim, tada tajnikom svetog oca Pape Ivana Pavla II ocem Stanislawom Dziwiszom u staroj cistercitskoj opatiji u Follini, provincija Treviso. Ja sam tamo boravio od 01.05.1992. do 01.10.1992. a pater Dziwisz se tamo našao nenajavljeno i na samo dva dana. To je bio njegov način provođenja slobodnih dana, kojih je s ogledom na funkciju tajnika Sv. Oca Pape imao očajno malo. Bez ikakve najave bi se samo našao u nekom od samostana u kojim je imao svoje poznanike i prijatelje i zadržao se tu jedan, maximalno dva dana. Znači inkognito, bez novinara i znatiželjnika, objed je bio zaista komorni, bili smo tamo prisutni samo 6 osoba uključujući i njega a po objedu kako je to običaj subotom ili nedjeljom smo se zadržali dosta dugo u razgovoru. Ja ga pri tom nisam uopće htio ništa ispitivati o Sv. Ocu Papi respektujući njegovu ljudsku potrebu da se od takvih priča odmori i isključi barem na dan ili dva. Zato smo vrlo dugo pričali o ratu u bivšoj Jugoslaviji koji je upravo bio u najvećem razmahu a nedaleko je bila vojna zrakoplovna baza NATO u Avianu iz koje su nam ti razni vojni avioni nadlijetali praktično nad glavom kad su letjeli na izvršenje zadataka nad našim zračnim prostorom. Osim toga se također interesirao i za fenomen Gospe Međugorske a neka moja zapažanja je prenio i Papi Wojtyli jer ga je interesiralo što obični hrvatski ljudi i vjernici misle o tom svemu. Gospodin Dziwisz bio je tada 18 godina mlađi, djelovao vrlo prijatnim ljudskim neposrednim dojmom, uz svoju veliku obrazovanost i školovanost je najviše podsjećao na seoskog ili prigradskog jednostavnog župnika kojemu nije problem uključiti se u razgovor s bilo kime, kako s kardinalima u Rimu tako i s poljskim zemljoradnicima ili rudarima. Djelovao je dojmom čovjeka koji se umije vrlo brzo i spontano odlučivati vodeći se često intuicijom i emocijama, zato me i ne čudi što je inicijativa o ulaganju posmrtnih ostataka Lecha i Marije Kaczinskih u krakowskoj katedrali najvjerovatnije prvotno potekla od njega samog kao onog koji o tom jedini može u funkciji krakowskog nadbiskupa kompetentno odlučiti. Dajući takvu čast njima omogućio je stovremeno na tom svetom mjestu simbolično otpočinuti i kostima više od 10.000 žrtava Katinskog masakra od travnja 1940.

Постављена слика

A ovdje smo se upoznali i bili na objedu, zadržao se tada dva dana.

Abbazia di Santa Maria a Follina - colli e prealpi trevigiane

http://www.magicoveneto.it/Trevisan/Follina/foto.htm

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Чекајте, дал то значи да католичка црква, приликом упокојења папа,истеку њихову крв у посебне ампуле,и после их употребљава у овакве сврхе... :cheesy:

prstgore  .mislise. .mislise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...