Зосима Написано Октобар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Право да ти кажем,не волим овакве фенси крстиће и те чудне облике. :- Волим класичан крст,попут овог мог dada Него шта кажеш за мајицу,знам да волиш... ccvige Ambasador је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Da fiin krstić zaista - oldschool. Opala, ni manje ni više nego u Train of Thought!Posle Metropolisa II i početka te neke čudne ere to mi je najdraži album.Stvar sa tog albuma "Endless Sacrifice" (ali u live verziji koja je 5 x bolja od studijske u Budokanu) je potpuno preokrenula moj muzički ukus u ovom moru muzičke dezorjenatacije. Gdje si uzeo majicu?Da slučajno nisi bio na koncert u okruženju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2011 Moram sam, jače je od mene Brka i krstić Sinergija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Imam jedno pitanje. Da li treba osveštati krst koji se nosi oko vrata. Ja nosim drveni, kupljen u crkvi- da li da ga osveštam? Ambasador је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Imam jedno pitanje. Da li treba osveštati krst koji se nosi oko vrata. Ja nosim drveni, kupljen u crkvi- da li da ga osveštam?Не, крстови, свештени сасуди, иконе итд. се не свештају. Ambasador је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Moram sam, jače je od mene Brka i krstić мени је нпр. овај крстић сасвим цоол. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Је ли то бизнисмен ставрофор :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Sofija pravi veoma lepe krstice. Ovakav je moj, ne kao mindjuse, vec kao privezak za oko vrata: https://www.facebook.com/pages/Sophies-World-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/539100786167357?sk=photos_stream Човек Жоја, Maja Pavlovic, Ambasador and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ово је крстић који имaм већ 25 година. Прост да простији не може бити, баш као и мој персоналити.Hаравно, од жутог злата, јер сам ја пре свега једна госпоџа. dada 982 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ручни рад. Хиландар АлександраВ and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Јул 22, 2018 Пријави Подели Написано Јул 22, 2018 Rašo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 Godinama ga nosim Neša_, obi-wan and Ambasador је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 пре 1 минут, Ambasador рече gde ste ga kupili? у Храму Св. Саве Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 Стигао из Белорусије, давних дана АлександраВ, Ambasador and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2018 Пријави Подели Написано Јул 23, 2018 пре 41 минута, Ambasador рече dimenzije krsta? одокативном Христоом методом, према мојој мери :) Veliki Marko, Ambasador and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука