Гости Guest - . . .- Написано Јануар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Многи су већ навикли да почетком сваког месеца се пшојави нови "ЖРУ" и са на нестрпљењем га чекају. Ево, први ја 0304_smile4 . Поставим га као позадину, видим када је који празник, када треба да се пости, да се мрси... ма ништа без ЖРУ календара 0442_feel Као и до сада, календар се ради у четири димензије: 800*600 А овде су остале димензије (кликните на линк) 1024*768 http://i51.tinypic.com/kah9vo.jpg 1600*900 http://i55.tinypic.com/14t0gmu.jpg 1680*1050 http://i55.tinypic.com/19wa5v.jpg (када вам се слика отвори кликните на њу десним кликом миша, па на save as и запамтите у вашем рачунару и потом поставите као позадину) Живели. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Хвала ''ЖРУ'' на новопојављеној страни фебруарској календарској... Веома лепо искреирано... Као и увек... algabacaju... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 hvala kalendar je super,jos i dzabe...sto je dobar ovaj zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 hvala kalendar je super,jos i dzabe...sto je dobar ovaj zru zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Препоручујем да скинете овај програм и да уз календар имате и снег који пада. Сеуер ефекат: http://www.freewarefiles.com/Animated-Snow-Desktop-Wallpaper_program_60913.html ...и ево како изгледа (код мене) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Као и увек прелеп календар :cheesy: :) facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 ...само ми нешто није јасно, како само четири посна дана у фебруару...? :cheesy: Знам за трапаву седмицу од 13-20, али 2. и 4.? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 Овај ми се свиђа, баш је онако "потаман" .please. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 Као и увек календар је екстра ! .please. facenew22222222 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 ...само ми нешто није јасно, како само четири посна дана у фебруару...? .mislise. 0409_feel Знам за трапаву седмицу од 13-20, али 2. и 4.? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 ...само ми нешто није јасно, како само четири посна дана у фебруару...? .mislise. 0409_feel Знам за трапаву седмицу од 13-20, али 2. и 4.? Да, ту је грешка. Трапава седмица је само од 13-20 фебруара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 E oče super ste. Sad nešto gledam ovaj vaš efekat sa snijegom, i oduševljavam se, i skontam djeca u nama nisu umrla radujemo seeeeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee girl_smiley Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 E oče super ste. Sad nešto gledam ovaj vaš efekat sa snijegom, i oduševljavam se, i skontam djeca u nama nisu umrla radujemo seeeeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee girl_smiley Ја знам да сам само велико дете. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee girl_smiley bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука