Биљана Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 @@Драшко, Драшко, ово је супер! Одушевљена сам! :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Ова ме тема увијек орасположи и настави са овим! Ако ти се нико не јави за кандидата овог двоћошка, ево ја се јављам! Mилена КШ, Плутон, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 @@Драшко, Драшко, ово је супер! Одушевљена сам! :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Ова ме тема увијек орасположи и настави са овим! Ако ти се нико не јави за кандидата овог двоћошка, ево ја се јављам! E da znaš da sam baš tebe htela da predložim za sledećeg "dvoćoškaša"...samo nisam smislila protiv koga!? Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 за Кеку и Срђана.....и наравно, гл.уредника....хахаха Срлету је велики пропуст што до сада ниједној девојци није купио цвеће....надам се да ће после Дралетовог питања почети да размишља о томе.... ...такође, желим му да буде одлучан и иницијативан... :good2: ...а Кека да нам буде више присутна на њеном дневнику са рецептима.... Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Уредник је могао и боље, тек сад ми "сињавају" неке идеје :.mislise. Хвала Кеки и Сркију на учешћу, хвала и Беркуту (иако банованом) што је приложио питања и "зачинио" keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 тек сад ми "сињавају" неке идеје искористићеш их за следећи двоугао..... Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 uh... vidim ja da smo dobro prosli Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 vidim ja da smo dobro prosli негро..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 негро..... Најбоље ми иду ова ситуативна питања (индивидуална) Ал ова редовна морам да разрадим keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Сетих се за ову прелепу причаоницу хехехе наше Милеве па велим чек да видим дал би има неко ко ви се латио овог лепог и занимљивог "посла", да поново заживи овај двоћошак - ка оно, на моје велико иненађење, тема је већ поодавно активирана...а ја то тек сад да видим :fmqmtx: :jelenk11: @@Драшко, Драшко, баш си ме обрадовао, свака ти част на овом труду и што си решио да се побринеш о овој теми, волео бих да и даље тако наставиш са што чешћим двоћошцима Зорка се баш трудила да све то одради, јурила нас тамо-амо хехехе и све је увек било фантастично одрађено. Како би Драшку било олакшано одабирање чланова, волео бих да се укључе и остали чланови са предлогом ко би могао да учествује у двоћошку. Дајте предлоге, а Драшко ће одлучити за дуелисте. Ево ја бих предложио женски дуел хехехе... госпођице - госпође секане Биљана - nana Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ова тема, заправо читава прича, је фентастична. Обавезно је наставити. Зока, наша сестрица (искушеница сада у Жичи) је ово са великом љубављу радила. Биљана, Драшко, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Мислим ако се Драшко неће наљутити да би било добро да имамо још једног "спикера" рецимо жемског који ће такође радити двоћошак. Милан Ракић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 On 9/12/2013 at 20:47, Жељко рече Мислим ако се Драшко неће наљутити да би било добро да имамо још једног "спикера" рецимо жемског који ће такође радити двоћошак. значи нисам довољно добар ок, немам ништа против дапаче победићу своју сујету (ако успем) и ..... нек дође та спикерка On 9/12/2013 at 19:47, Martirije рече Драшко, баш си ме обрадовао, свака ти част на овом труду и што си решио да се побринеш о овој теми, волео бих да и даље тако наставиш са што чешћим двоћошцима хвала Марти улепшао си ми вече Биљана, Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ДРАЛЕ, МИ ТЕ НЕ ДАМО......ДРАЛЕ, МИ ТЕ ВОЛИМО...... Милан Ракић, Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ДРАЛЕ, МИ ТЕ НЕ ДАМО......ДРАЛЕ, МИ ТЕ ВОЛИМО...... Хвала Џес Али добро, ако има неких "елемената" који желе да ме склоне, а еуфемизам "још један спикер" им је алиби....нека нека Поднећу ја то (уз две три ракије) .kov. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Поднећу ја то (уз две три ракије) ма пусти ти ракију....крени одмах са новим дуелом..... Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука