Пајко Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 319.gif 1405_love girl_jumping Mileva odlično!Sagovornici bliss jeeee Ма иди. Изули опанке и обули патике и као они нешто dance67890 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 girl_jumping dance67890 dance67890 Mileva odlično!Sagovornici 319.gif Ма иди. Изули опанке и обули патике и као они нешто eheeeej Batke,patike na noge,opanci u srce... 1405_love bliss jeeee "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 319.gif Милевче, што уопште није изненађујуће од тебе stadaradim 4chsmu1 је и Шангај, а и мој брајко Пајко, једноставан, искрен, stadaradim Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Дивно Милевче... 0409_feel 1000000001010 :group111: .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 he... fina ova tema... 1000000001010 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 7896634 algabacaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 spavanje1 као у увек. Стварно 0110_hahaha за идеју. Само 1502_baby и dada . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 spavanje1 1502_baby 1500_baby Mileva odlično!Sagovornici dada 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 he... fina ova tema... prstgore Милева, кад ти мрачњак ово каже, онда можеш бити сигурна да је тако... klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Da znaš da sam počastvovana Mračnjak prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 he... fina ova tema... 0102_laugh Милева, кад ти мрачњак ово каже, онда можеш бити сигурна да је тако... :bla: hahaha prstgore klapklap 0102_laugh Ja sam ozbiljan, i uzivao sam u citanju... ostavio sam komentar da bi mi na onom linku "Прикажи нове одговоре на моје поруке" izlazio link svaki put kad neko nesto napise... cheers! bleh пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Ja predlazem da winter uradi Dvougao sa Mracnjakom i Midrashem. Mislim da bi to bio najinteresantniji Dvougao do sada. stadaradim Sta mislite o tome ? winter Darky ? Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 ja sam ZA facenew22222222 :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2011 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 girl_jumping Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука