Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ал нисам сазнала јеси ли мамин син  ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ал нисам сазнала јеси ли мамин син  greengrin

да си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски  ;)

ја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност greengrin

Подели на овим сајтовима

Ал нисам сазнала јеси ли мамин син  greengrin

да си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски  greengrin

ја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност :)

Далеко од тога да те питам за ауторитет мајке над тобом, него оно знаш како маме мазе синове, па зато питам. Палма  ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ти си имао своје услове, а он своје (ове ВИП особе стално имају неке захтјеве  confused1) - његове сам и написала тако да није пристајао на другачије  joooj А казна - само навали  ne_shvatajoooj joooj

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ал нисам сазнала јеси ли мамин син  bleh

да си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски  :(

ја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност :bla:

Далеко од тога да те питам за ауторитет мајке над тобом, него оно знаш како маме мазе синове, па зато питам. Палма  :drugarstvo:

а ћалци не мазе ћерке?  :)

исто ти је то ...

Подели на овим сајтовима

Милевче, за твоју тему, твоје саговорнике, и тебе  4chsmu1 klapklap klapklap. zru

:drugarstvo: zru srcee srcee srcee srcee

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve  klapklap zru zru

U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka  :drugarstvo: 4chsmu1 klapklap

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...