Зорица екс Милева Написано Фебруар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Bolje ovo drugo 1000000001010 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 link=topic=11081.msg356486#msg356486 date=1296938830] svaka pravoslavna tašta da ih poželi... naravno,svi znamo da je pravoslavna tašta ipak,pre svega tašta pa tek onda pravoslavac 319.gif 1000000001010 Моцарте, краљу! greengrin bendoff :) браво Милева, момци свака ви час' :cheesy2: greengrin 4chsmu1 bendoff Морам да признам да је ово једна од најлепших тема на форуму, а која се не бави "тешком" теологијом. Такође, срећан сам што је на многе ово наше место утицало да заволе Литургију јер све ово због тога и постоји. Хвала Вама оче! Сигурно сте поносни на своју духовну децу у овој виртуелној парохији! :cheesy: Милева, Мирођија и Лидија 1405_love Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Сложићете се са мном да су двије моје данашње гошће заиста кротке и благе сестре, Господ их је заиста обдарио умјереношћу и љубављу према другима. Одавно су са нама, можда не довољно експониране (бар не у оној мјери у којој бих ја то жељела), али ипак вјерне овој виртуелној заједници. По први пут о себи на теми ЖРУ двоугао говоре Lidija: и JESSY:. vs 1. Кад кажем Љубав помислим на... JESSY: своју децу и на Господа, наравно... Lidija: на моју породицу, на све ближње, на радост, и на Оног који ми је све то даровао Господ isus-sinai и на матер Његову .Bogorodica. ,на жртву - љубав њихову. 2. Као што знаш форум је прије пар дана хакован. Како си се осјећала кад се још увијек није знало колика је штета направљена? И зашто? JESSY: прво изненађена, затим љута, о онда тужна...мислила сам да ништа неће бити сачувано...толики труд да оде у тренутку...толико лепих ствари да буде уништено... Lidija: било ми је жао, наравно, али сам знала да ћемо направити поново.Кад смо се скупили на ф.б.,било ми је као за време бомбардовања-у невољи,а никад ближи,сложнији. 3. Шта значи данас бити и себе сматрати Православним хришћанином? JESSY: не може се то кратко описати, али...најважније, научити волети док смо у овом свету...остало се само надовезује... Lidija: тежити обожењу, волети ,праштати, бити пожртвован, не судити ближњима... 4. Које ти је омиљено јело? JESSY: има их неколико...можда спанаћ. Lidija: уз ризик да ме Роги нападне-месо (роштиљ,печење....),такође и слане пите. 5. Шта те највише нервира на себи? JESSY: и ту има доста ствари, али рецимо мој темперамент који ми је камен спотицања у духовном напредовању... Lidija: то што се дуго премишљам, преопширно се изражавам, да не би дошло до неспоразума,и без обзира на то, неретко забрљам. crvenilo 6. Сигурно имаш неки неостварени сан, ако смијемо да питамо - о чему се ради? JESSY: то је много тужно и болно, не бих могла да причам о томе... Lidija: кућица на периферији,мој чича и ја гледамо синове наше и снаје и буљук унучади како се смеју, воле,славе Господа,славе живот. 7. Ко ти недостаје од форумаша који више нису с нама? JESSY: стварно не бих могла да се сетим овог тренутка... Lidija: Лазарица,Маша,Деда,Хајдегути Нандор,Никола Стојановић..... 8. Шта цијениш код своје саговорнице? JESSY: мислим да је једна веома храбра жена... Lidija: мислим да је пуна топлине,да воли да помогне,да уме да утеши, и,заиста,ми се много допао њен одговор на теми : Шта је пријатељ за вас? « Одговор #12 послато: 17. Јануар , 2011, 22:41:25 » 9. Шта јој замјераш? JESSY: не познајем је толико да бих могла да судим... Lidija: Баш ништа, за сада. 10. Шта би јој поручила? JESSY: да и даље буде храбра и истрајна у борби.... Lidija: 10 ћевапа са луком и пивце bla. 11. Кафа или топла чоколада? JESSY: кафа. Lidija: топла чоколада. 12. Достојевски или Толстој? JESSY: Достојевски. Lidija: Толстојевски prevrtanje ocima (Преферирам Кронина). 13. Мала или велика дјеца? JESSY: нема разлике. Lidija: и мала,и велика. 14. Дан или ноћ? JESSY: дан. Lidija: ноћ ми доноси смирај и време које могу да посветим својим интересовањима. 15. Руже или гладиоле? JESSY: руже. Lidija: гладиоле-делују крхко, ломно,али носе по неколико цветова. 16. Браћа или сестре? JESSY: сестре. Lidija: мени су исто. 17. Село или град? JESSY: град. Lidija: село. 18. ББЦ или ЦНН? JESSY: е то стварно не знам... Lidija: Б-92 bleh. 19. Ленон или Елвис? JESSY: Ленон. Lidija: Елвис. 20. Значке или салвете? 4chsmu1 JESSY: салвете. Lidija: салвете. Надам се да сте уживали бар у оној мјери у којој је мени овај интервју био задовољство. Срећна сам сваки пут кад урадим интервју са вама браћо и сестре. Захваљујем се у своје и у име администрације саговорницама на издвојеном времену и љубави коју су ми учиниле дајући м и овај интервју, а вама цјењена браћо и сестре, читаоци ЖРУ двоугла свако добро од isus-sinai. До наредног интервјуа збогом. 0102_laugh 0102_laugh 4chsmu1 bighugbighug bighugbighug bighugbighug Драшко, Лидија Миленковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ova tema je sjajan nacin da se svi malo bilje upoznamo 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 superiška... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Сјајне сте, симпатично ми је како сте у неким питањима давале баш супротне одговоре (или-или) prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ех, баш дивно, моје омиљене сестре давале одговоре... prst ka dole confused1 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 winter 0442_feel Tema: prstgore Mileva: klapklap klapklap klapklap ladan 319.gif 319.gif 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 klapklap klapklap klapklap 1000000001010 superrrr 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Аууу која тема..свака част 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 dada . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 tema je extra! samo tako nastavi dada facenew22222222 i da, sjajan nacin da se upoznamo malo bolje facenew22222222 "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ооооооооооооо колико коментараааааааа тако сам срећна 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel хвала драги моји. Ово ми даје елана да још боље радим на овој теми. Навише ипак су дале наше сестре. Тако да њима хвала. 1405_love А вама осталима 0102_laugh 0304_smile4 dada bendoff dada 0442_feel 319.gif 319.gif :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 генијално, ја сам одушевљен све више 0102_laugh ekstra :cheesy2: klapklap bendoff 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука