Снежана Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 22 минута, Ћириличар рече Не може побјећи ако падне комбинација оучигарија и кесагатаме Џабе кад је девојчица стартна као Ајртон Сена на пол позицији. drvce је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Снежана рече Џабе кад је девојчица стартна као Ајртон Сена на пол позицији. Потцјењујеш брдске горштаке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 10 минута, Ћириличар рече I know А што је скромаааан.. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече А што је скромаааан.. Лрн јоур Сун Цу бетр, јанг гресхопер. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 3 минута, Ћириличар рече Потцјењујеш брдске горштаке таман посла, а двоје су се тако и смували Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 часа, Снежана рече таман посла, а двоје су се тако и смували Тру индиид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 @Ћириличар Da sam mladja...Ne bi ti meni dangubio pisuci po forumu Ћириличар and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Danijela рече @Ћириличар Da sam mladja...Ne bi ti meni dangubio pisuci po forumu Ишла би са мном по библиотекама тражећи историјске књиге? Ех, заиста не бих онда дангубио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 I gurali bi kolica sa bebom Ili dve "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Eh kad bi ovdasnje devojke znale kakva si ti prilika, tukle bi se za tebe "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Један од најбољих до сада, браво за питања и одговоре! drvce је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 часа, Danijela рече I gurali bi kolica sa bebom Ili dve Три или ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 1 hour ago, Danijela рече Eh kad bi ovdasnje devojke znale kakva si ti prilika, tukle bi se za tebe Океј, сад стварно се црвеним... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 Они су много јаки, згодни и неопходни - сваком форуму , они су вишеструки повратници и преступници, који доказују још једну сврху и смисао овог нашег форума, јер нам се увек врате нови, свежи, озбиљнији, одраслији и самосвеснији. Да ли су они bad guys Поука? КРАТОС МЛАЂОНИ 1. Ко је јачи од вас двојице? К: Čak Noris М: Challenge accepted! 2. ... а ко лепши? К: Nije na nama da o tome dajemo sud. М: Challenge accepted! 3. Имаш ли хоби, или се од настанка интернета тај сегмент живота преселио у ту сферу? К: Bilijar, fudbal, basket. Radim vežbe redovno sa bučicama i sklekovi, zgibovi. Čitanje knjiga. М: Sviram gitaricu. Motiv: 4. Шта је то у Поукама што људе увек враћа себи? К: Neka bude misao Svetoga Duha koja provejava kroz poruke pojedinaca povremeno. М: Kvalitetna ekipa ljudi. 5. Да ли су, колико и како утицале Поуке на твоје духовно узрастање? К: Jesu, naučio sam neke nove stvari o pravoslavnoj veri i Crkvi uopšte. Recimo shvatanje greha kao ontološke a ne moralne kategorije. М: Izuzetno puno, postao sam pravoslavac. Posebno bih hteo da se zahvalim za to Mladenu, Milojkovu, Grizliju, Cloudkingu, o. Ivanu, Dejanu Bicanicu, Crvenom Baronu - ti ljudi su najvise uticali na moje duhovno uzrastanje kao uzori i kao prepreke. 6. Зашто веровати у Бога? К: Zato što okrepljuje dušu. М: Zato sto je istina bitna. 7. Има ли Православље одговоре на сва питања савременог човека? К: Mislim da ima samo je pitanje koliko su savremenom čoveku ti odgovori zadovoljavajući a mislim da ipak nisu. М: Ne, mislim da pravoslabvlje na neki nacin ne treba da ima odgovore. Nije "udzbenik" pravoslavlje je za mene vise put/izazov. 8. Да ниси Православац, која би ти религија била најближа? К: Maloga Bude. М: Ateizam? (nije religija ali da nisam pravoslavac bio bih ateista) 9. Шта ми мислиш о сајтовима за упознавање? К: Ne mislim o njima. М: Nemam misljenje. Imao sam onaj badoo 15 minuta ali nije mi to - to. 10. Да ли би се оженио преко "Кане Галилејске"? К: Teško mada ko zna,sve je moguće. М: Otvoren sam za ideju ali dajem malu verovatnocu. 11. У чему би најрадије да будеш компатибилан са својом девојком/женом интелектуално, духовно или физички? К: Intelektualno,duhovno ali mora i da postoji fizička privlačnost da bi se do toga došlo. М: Iskreno - ne znam. Sada sam u nekom periodu konfuzije. Mislim da je balans bitan u sva tri pojla na neki nacin. 12. Јеси ли нарцис? К: Nisam. М: Nekada sam bio ali sam se oslobodio i te mane sada sam savrsen. 13. Имаш ли кочнице, да ли интернет трпи све или постоји граница коју никада не би прешао ма колико био заштићен ником и аватаром? К: Ugrađujem ABS postepeno. М: Rekao bh da postoji. 14. Шта презиреш? К: Izdaju М: Trudim se da ne prezirem nista, nisam zlopamtilo ali znam da eksplodiram ko vulkan na krace periode. 15. Шта/ко увек може да те освоји из почетка? К: Doslednost М: Ljudi. 16. Постоји ли нешто што себи не можеш да опростиш? К: Ako verujem u Boga koji sve prašta kako da ja onda sam sebi nešto ne praštam?Ne ide. М: Trenutno ne (u smislu da nisam uradio nista toliko lose) ali svakako da postoje stvari koje ako bih uradio ne bih mogao da orpostim sebi. 17. Колико и да ли ти је битна уметност? К: Ne nešto posebno. М: Izuzetno. 18. Препоручи музику, књигу или филм за кишно вече? К: Legends of Fall,film М: 19. Питање за Кратоса... Ко ти је омиљени члан/админ? К: Nemam ih. 19. Питање за Млађу... Ко ти је од чланова/админа рак рана на форуму? М: Trenutno nijedan, bio je crveni baron( kog pored toga postujem na neki cudan nacin). Sada ima ljudi sa kojima imam razlicite poglede na stvari i sa kojima nisam kompatibilan ali ne bih rekao da su rak rana jer mogu da "iskuliram" raspravu sa njima. Prvenstvno zbog toga sto ne verujem da su zlonamerni, samo mislim da su obe strane nesavrsene, pa eto - ne uklapamo se. 20. Постави питање свом двоћошкашу... К: Oće li bit WWW3? М: Nece biti ww3 jer niko nece imati interesa da bude, vreme siri previse informacija medju narodom i nema te propagande koja bi dozvolila ww3 М: Oces li da glasas za mene na izborima? Obecavam umanjenje javnog duga, ukidanje subvencija i dekriminalizaciju narkotika. :P К: Oću čim dođeš na vlast. 21. Порука за форумаше... К: Budite ljudi iako ste Srbi М: Samo napred, nema stajanja i nema predaje. drvce, Phoebe, geronymo and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука