obi-wan Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Bog da ga prosti i useli ga u vecno svoje Carstvo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Обавестићемо вас о дану и времену сахране проте Радована. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midza Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ово ме је стварно потресло... Да те Господ настани у Царству своме, где праведници почивају драги мој професоре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Pokoj mu duši. Jedan od retkih sveštenika kome je uvek osmeh bio na licu. Često sam ga sretao na ulici i uvek je onako bio hitar, sa bistrinom u očima. Prvo predavanje njegovo koje sam slušao pre iha-ha godina i prvo trik pitanje koje je bilo "gde stoje u hramu muškarci, a gde žene?" I ako sam ga znao bilo putem medija ili iz viđenja sigurno 20 godina, uvek mi je bio isti. Nije se fizički promenio ič, jedino je brada počela malo da mu sedi pre neku godinu. Nisam šokiran njegovom smrću, ali znam da će nedostajati. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 ау! па ја нисам ни знао да је блестан. покој му души. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Da mu Gospod podari rajska naselja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Прочитајте другу реченицу ових вести на Б92 ... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=06&dd=01&nav_category=12&nav_id=614653 Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Бог да му душу прости! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ова тужна вест ме је изненадила.Отац Радован Биговић ће ми остати у лепим сећањима.Достојанствен,културан,веома образован човек. Драги оче,Господ да се смилује души твојој и да те препозна као свога што и јеси био,слуга Божији. +++ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Господ нека му подари Царство Небеско. Много ме је погодило, јер је о. Радован један од оних који су пресудно утицали на мој животни и условно речено професионални пут. Осећам да је део мене нестао... Да ли ико зна када је сахрана? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Стварно сам се изненадио. Још је умро и мој добар комшија...Александар.Нек им Бог подари покој и да се сви с Њиме сусретнемо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mira Kostic Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Мир и спокој души .амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Сад сам јавио његовом школском ... човек је у неверици, мисли да га зезам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Вјечнаја му памјат! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ево и детаљнијих података на сајту СПЦ: http://www.spc.rs/sr/upokojio_se_u_gospodu_protojerejstavrofor_dr_radovan_bigovitsh_profesor_pravoslavnog_bogoslovskog Оде нам отац Радован Биговић... Али, Бог зна. Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука