Jump to content

Ateisti i proslava krsne slave

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

@Spooky

Svakako da je bilo sto obicnih vernika sto otaca koji su bukvalno shvatali genesis ali nisu svi

a daleko od toga da je to stav Crkve.

Ma nemoj pricati... A ne srecemo na svakom koraku "verujem u jednog Tvorca", "moj Tvorac", "Tvorac koji je stvorio svet".  Dobro, a zasto onda uopste stoji genesis u Bibliji?  whats da point?

Alegorija neka, a?  Mislim da ti tumacis to sto tamo pise onako po principu - Aquilio mensura.

Nisi ti taj koji odredjuje sta je alegorija a sta ne.  Bas izbegavas da se razjasnis na nekim mestima.

Подели на овим сајтовима

@Spooky

Svakako da je bilo sto obicnih vernika sto otaca koji su bukvalno shvatali genesis ali nisu svi

Ma nemoj pricati... A ne srecemo na svakom koraku "verujem u jednog Tvorca", "moj Tvorac", "Tvorac koji je stvorio svet".  Dobro, a zasto onda uopste stoji genesis u Bibliji?  whats da point?

Alegorija neka, a?  Mislim da ti tumacis to sto tamo pise onako po principu - Aquilio mensura.

Nisi ti taj koji odredjuje sta je alegorija a sta ne.   Bas izbegavas da se razjasnis na nekim mestima.

A ti jesi?

A to da verujemo u jednog Boga tvorca to povlaci sa sobom bukvalno tumacenje genesisa?

Подели на овим сајтовима

@Spooky

Nisi ti taj koji odredjuje sta je alegorija a sta ne.   Bas izbegavas da se razjasnis na nekim mestima.

A ti jesi?

A to da verujemo u jednog Boga tvorca to povlaci sa sobom bukvalno tumacenje genesisa?

Nisam ni ja.    stadaradim       

I never claimed such a thing.

A zasto bi se zvao Tvorac ako nije nesto stvorio i zasto bi ga ti zvao Tvorac ako to i ne mislis?

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/audio.php?cid=154&id=354&do=view

Предавање професора Догматике Његовог Преосвештенства Епископа браничевског др Игнатија на тему вере и знања.

Молим вас да ово преслушате па да видимо шта можемо из овога закључити.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/audio.php?cid=154&id=354&do=view

Предавање професора Догматике Његовог Преосвештенства Епископа браничевског др Игнатија на тему вере и знања.

Молим вас да ово преслушате па да видимо шта можемо из овога закључити.

Hvala na linku 4chsmu1.

Zaparalo mi je usi kada je pricao o subjektivnosti nauke (sic), ali jako razumljivo predavanje.

Jel ima nastavak?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...