мали марко Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Јадан човјек, сигурно је помислио да је Хришћанство нека дивљачка вјера јадник тјера мухе са свога идола мени га је жао... Мени је то смешно што је расхлађивао "божанство" и теро муве са њега... Хришћанство није дивљачка вера, али су кроз историју његови припадници показали много суровости... Нисам желио да омаловажавам Хришћанство, а коко би и могао ако сам и ја Православац! Само ми жао човјека па и он је Србин, каже да је прије био атеиста па онда као нашао самога себе он вјерује с љубављу штета само што та вјера није права... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 meni i nije moram priznati, kad daje glavu za nešto bez veze, kao d anije imao gde videti i čuti. kao da nije imao gdje čuti zvona naših Crkvi, pa ga nešto povuklo u indiju, gde su i krišne sekta, nisu oni ni tamo favorizirani, pa zašto bi bili u srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 И запамти: једини народ који није ратовао против Русије је Српски и Грчки народ. Ali smo zato jedini u Evropi (kontinentalnoj) koji su se zajedno sa Rusima tukli protiv nemaca u 2. ratu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 ovi sto su mu to radili su zaboravili da na krajeve tog krsta dorezu jos po liniju pod pravim uglom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 ovi sto su mu to radili su zaboravili da na krajeve tog krsta dorezu jos po liniju pod pravim uglomhoćeš da kažeš da su počinitelji ovog nedela fašisti ili si nešto drugo hteo reći? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ајд што оцрњујеш Образ...разумем те, ниси једини који је пао на антихристову пропаганду. Али што Двери омаловажаваш ме чуди...па скоро цјела јерархија СПЦ подржава Двери. Шта ћемо сад?Дал СПЦ подржава нацисте, а?Нике мео завео антихрист, већ сте ви отишли у јерес, заједно са свим свештеницима и владикама који пропагирају срп(б?)ство. То је јерес. Етнофилетизам је јерес. У српској цркви, поред осталих јереси влада и, заправо преовладава јерес етнофилетизма.А и мој владика подржава Образ и поносан сам на то. Мене је срамота таквих владика, заправо срамота ме је већине владика, али шта сад ту да радим, кад као хришћанин не смем да ропћем. Гледај то овако: ако устоличе Сатану за владику, и он је канонски владика...Додуше не знам какав је тај ваш владика, када би знао ко сте ви заправо можда вас и не би подржавао...мада шта ја знам има их свакаквих. Колико пута само поновљена реч јерес. Изгледа да је овде дозвољено да се прича да је СПЦ јеретичка организација, која има многа јеретичка учења ... Све клевета до клевете на рачун наше цркве, а нико да се осврне на то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 И запамти: једини народ који није ратовао против Русије је Српски и Грчки народ. Ali smo zato jedini u Evropi (kontinentalnoj) koji su se zajedno sa Rusima tukli protiv nemaca u 2. ratu. Е, ту сам те чекао. Падом Берлинског зида, завршен је период после Другог светског рата, т.ј. хладни рат, подела света. И не само то. Главно је то да је дошло до преиспитивања Другог светског рата. Све антифашистичке земље, оне главне су кажњене. То су, погађате ми и Руси. Данас у руским школским уџбеницима једва да пише да су Русим победили у Другом светском рату. Зато о САД колико оћете. Која антифашистичка земља није кажњена? И то сте погодили САД. Шта то значи? Иза Хитлера је стајао Џими. И онако знате да је Европска Унија изашла из Хитлеровог мундира. Имате оно из 1942. То је програм, да ли Гебелса или Химлера. ЕУ га је само преписала. Што то причам? Па да би знали шта нас чека. Зато роваре по Србији провокатори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 ovi sto su mu to radili su zaboravili da na krajeve tog krsta dorezu jos po liniju pod pravim uglomhoćeš da kažeš da su počinitelji ovog nedela fašisti ili si nešto drugo hteo reći? da hteo sam nesto drugo reci, mislio sam na naciste 1000000001010 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Е, ту сам те чекао. Падом Берлинског зида, завршен је период после Другог светског рата, т.ј. хладни рат, подела света. И не само то. Главно је то да је дошло до преиспитивања Другог светског рата. Све антифашистичке земље, оне главне су кажњене. То су, погађате ми и Руси. Данас у руским школским уџбеницима једва да пише да су Русим победили у Другом светском рату. Зато о САД колико оћете. Која антифашистичка земља није кажњена? И то сте погодили САД. Шта то значи? Иза Хитлера је стајао Џими. И онако знате да је Европска Унија изашла из Хитлеровог мундира. Имате оно из 1942. То је програм, да ли Гебелса или Химлера. ЕУ га је само преписала. Што то причам? Па да би знали шта нас чека. Зато роваре по Србији провокатори. Pa to je manje-vise sve tacno. EU se crta po granicama treceg rajha. A treci rajh po granicama svetog rimskog carstva. Rimokatolickog. Tako da je i drugi svetski rat bio u funkciji ispunjenja odredjenih ciljeva. A bedem tom cilju ( nepobediv) su postavili Rusi i Srbi. I nikko vise u evropi. Rusi i Srbi. I jedina dva naroda koji su Pravoslavni i Starokalendarci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Па они су православни Хришћани и словени су. Kao prvo i ne bitno bugari nisu sloveni. A drugo i bitno bugari nisu Starokalendarci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 molio bih vas da se držite teme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 живо ме занима како би се осећала та будала што је оскрнавила тог човека са овим знаком на телу и са сећањем урезивања тако нечег? ипак, за ово треба бити мало и ''уметничка'' душа, има криве линије. 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Јадан Живота! Правда за Животу! Све је фин некако....баш је...кул. Уместо да му украду " божанства" или млатарку којом их лади и тера муве...него некако ми он неозбиљно делује, шта кажете? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 ...а можда су му урезали крст да га подсете да је некад био крштена душа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 ...а можда су му урезали крст да га подсете да је некад био крштена душа.леба ти пољубим, откуд ти то да је био крштена душа? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука