коЖељ њацИ Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Да, да питамо оне Србе из првог и другог свецког рата о љубави Бугара према њима и оне Србе из Маћедоније који су ћерани у бугарску пц на силу по цену главе своје, или да питамо богумиле како им се свиђа љубав Немањића према њима итд. Sa ovim se slazem ali treba takodje previti razliku izmedju onoga sto rade drzave i Crkve. I ne pripisati Crkvi dela drzave. Бугари су радили у име своје цркве и државе , а и Немањићи исто тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ти Немањиће упоређујеш с Бугарима из Првог светског рата и Другог? Свака теби, брате, част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ти Немањиће упоређујеш с Бугарима из Првог светског рата и Другог? Свака теби, брате, част. Али и Бугаримо смо опростили...али нисмо заборавили "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ти Немањиће упоређујеш с Бугарима из Првог светског рата и Другог? Свака теби, брате, част. Нису ли Немањићи прогонили богумиле, нису ли им чинили по закону , читај каки је тад био закон и како се чинило са јеретицима ? Нису ли Бугари ћерали Србе да пређу у бугарску ПЦ по цену живота? Дакле . У чему је проблем ? Проблем је што сам их поменуо, или што сам их поменуо у исто време. На крају нису ли Бугари православне вере ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Бугари су нам браћа по вјери и по крви...најближи народ заједно са Русима. prstgore Кажеш присиљавали да Срби пређу у бугарску ПЦ...па зар нисмо једна Црква? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Бугари су нам браћа по вјери и по крви...најближи народ заједно са Русима. prstgore Кажеш присиљавали да Срби пређу у бугарску ПЦ...па зар нисмо једна Црква? Добро. Да ли сте некад разговарали с људима централне, јужне Србије, који су 1915-16 преживели Бугаре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Нисам. Али ту се показује ко је у јереси етнофилетизма а ко не...онај ко има фобију према Бугарима је у тој јереси, јер ми смо исте вјере па чак и исте крви. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Бугари су нам браћа по вјери и по крви...најближи народ заједно са Русима. Кажеш присиљавали да Срби пређу у бугарску ПЦ...па зар нисмо једна Црква? Бугари су нам браћа по вјери и по крви...најближи народ заједно са Русима. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Па они су православни Хришћани и словени су. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Бугари су нам браћа по вјери и по крви...најближи народ заједно са Русима. prstgore Кажеш присиљавали да Срби пређу у бугарску ПЦ...па зар нисмо једна Црква? Јесмо , то је оно што је најлуђе, али ово није рађено да би се попунио неки недостатак бугарске ПЦ , или зато што су нас сматрали јеретичком ПЦ, него просто због асимилације Срба у Бугаре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Нисам. Али ту се показује ко је у јереси етнофилетизма а ко не...онај ко има фобију према Бугарима је у тој јереси, јер ми смо исте вјере па чак и исте крви. Проблем је у вама Србима што сте сви локал патриоте. Они које су Бугари клали не контају ове што су их клали Хрвати и обратно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Нисам. Али ту се показује ко је у јереси етнофилетизма а ко не...онај ко има фобију према Бугарима је у тој јереси, јер ми смо исте вјере па чак и исте крви. Брате мој, нису сви Бугари лоши. Далеко од тога. Али ово брајко знај. Бију Бугари Србина, 25 ударца. Одједном стадоше. " Е, братко забројасмо се", и несрећника опет бију из почетка. А чувено бацање деце на бајонет? Па јел ти знаш ко је спречио да побијемо све, али све Бугаре 1918? Французи. Па јел знаш кад су наши упали у Бугарску и виде врапче и у њега пуцају само зато што је то "бугарско" врапче. А што? Шта мислиш? Читај документа. Ја имам код куће оригинале из првог светског рата. То што ја имам добре пријатеље у Бугарској а има ту и владика друга је ствар. А због Македоније шта ћемо?Помени им мало Македонију да видимо. И запамти: једини народ који није ратовао против Русије је Српски и Грчки народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ja nisam lokal patriota, i kontam sve rane moga naroda, širom vaseljene. a bugari nisu slaveni samo su se sa slavenima stopili, pa je ispao takav miks. ovo je ružno šta su uradili, ovom iz hare krišna, a ujedno pohvalno od ovih "vladinih" organizacija, kako brinu o ljudima. Ne znam, zašto se mi srbi ne uputimo na te organizacije, šta mislite dali bi nami pomogle??? dali bi pomogle onim nesretnicima kojima su vadili organe i prodavali po svijetu. ili to ove sojke rade selektivno, od slučaja do slučaja, nije mi jasno, ne živim u srbiji, možda vi bolje znate što živite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Србе знам. Ваљда знам. Имам и имао сам част да их упоредим с другим нацијама. С многим. Ово је провокација. Јер кад би тако били ми, они би овим демократама масовно урезивали звезду на чело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Србе знам. Ваљда знам. Имам и имао сам част да их упоредим с другим нацијама. С многим. Ово је провокација. Јер кад би тако били ми, они би овим демократама масовно урезивали звезду на чело. Е свака ти част , то си у праву потпуно ! prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука