Jump to content

Припаднику Харе Кришна у Јагодини урезиван крст на телу

Оцени ову тему

Препоручена порука

С обзиром да нема јасних доказа ко је починилац овог "дела" , сва нагађања су сада у оптицају...

Рецимо у рату у Босни се дешавало да неким Србима муслиманске војне формације уцртавају ножем крст на тело.

ТАко да је могуће да су неки Зукорлићеви вехабисти то урадили, мислим ко зна ...

Слажем се. Можда је и неки његов "брат" из те секте то урадио како би оптужили православне вјернике да су дивљаци...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Krajnje neljudski i primitivno. Drzava ce nadam se naci pocinioce i primerno ih kazniti. A ako se ispostavi da se radi o pravoslavnim onda bi i Crkva trebalo da ih kazni.

Не ради се овдје о православнима...сигурно.

Подели на овим сајтовима

Две ствари: Или провокација, или нека будала ( исфрустрирана и плус нема ни 20 година) , или коминација једног и другог.

Знајући нас Србе биће да је оно прво. Сетимо се шведског акционог с попом.

P.S. Јопет Џагодина - сити.

Рецимо, У Русији је кришнаит, одсекао главу свештенику и поставио на Престо. Али Русија је друго. Чини ми се има више оног другог. Например, овај тероризам јуче.  Опет сам промашио за сат лет.

Подели на овим сајтовима

Ja bih to najvise voleo. I nadam se da ce drzava naci pocinioce i pokazati da to nisu ucinili pravoslavni srbi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Krajnje neljudski i primitivno. Drzava ce nadam se naci pocinioce i primerno ih kazniti. A ako se ispostavi da se radi o pravoslavnim onda bi i Crkva trebalo da ih kazni.

Да , можда су неки фашисти ...

Подели на овим сајтовима

Јадан човјек, сигурно је помислио да је Хришћанство нека дивљачка вјера јадник тјера мухе са свога идола мени га је жао...   

Мени је то смешно што је расхлађивао "божанство" и теро муве са њега...

Хришћанство није дивљачка вера, али су кроз историју његови припадници показали много суровости...

Подели на овим сајтовима

Хришћанство није дивљачка вера, али су кроз историју његови припадници показали много суровости...

Па ако РКЦ сматраш као представницу Хришћанства...онда се слажем. Али никако РКЦ не може свједочити истинито Хришћанство. Код нас у Православљу нема суровости, већ само љубави.

Подели на овим сајтовима

Па ако РКЦ сматраш као представницу Хришћанства...онда се слажем. Али никако РКЦ не може свједочити истинито Хришћанство. Код нас у Православљу нема суровости, већ само љубави.

Да, да питамо оне Србе из првог и другог свецког рата о љубави Бугара према њима и оне Србе из Маћедоније који су ћерани у бугарску пц на силу по цену главе своје, или да питамо богумиле како им се свиђа љубав Немањића према њима итд.

Подели на овим сајтовима

Да, да питамо оне Србе из првог и другог свецког рата о љубави Бугара према њима и оне Србе из Маћедоније који су ћерани у бугарску пц на силу по цену главе своје, или да питамо богумиле како им се свиђа љубав Немањића према њима итд.

Sa ovim se slazem ali treba takodje previti razliku izmedju onoga sto rade drzave i Crkve. I ne pripisati Crkvi dela drzave.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Богумили су секта која се морала у коријен сасјећи...наравно, не треба никога физички уништавати.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...