Jump to content

Припаднику Харе Кришна у Јагодини урезиван крст на телу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јадан човјек, сигурно је помислио да је Хришћанство нека дивљачка вјера јадник тјера мухе са свога идола мени га је жао...   

Мени је то смешно што је расхлађивао "божанство" и теро муве са њега...

Хришћанство није дивљачка вера, али су кроз историју његови припадници показали много суровости...

Нисам желио да омаловажавам Хришћанство, а коко би и могао ако сам и ја Православац! Само ми жао човјека па и он је Србин, каже да је прије био атеиста па онда као нашао самога себе он вјерује с љубављу штета само што та вјера није права...
Подели на овим сајтовима

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

И запамти: једини народ који није ратовао против Русије је Српски и Грчки народ.

Ali smo zato jedini u Evropi (kontinentalnoj) koji su se zajedno sa Rusima tukli protiv nemaca u 2. ratu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ovi sto su mu to radili su zaboravili da na krajeve tog krsta dorezu jos po liniju pod pravim uglom

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ајд што оцрњујеш Образ...разумем те, ниси једини који је пао на антихристову пропаганду. Али што Двери омаловажаваш ме чуди...па скоро цјела јерархија СПЦ подржава Двери. Шта ћемо сад?Дал СПЦ подржава нацисте, а?

Нике мео завео антихрист, већ сте ви отишли у јерес, заједно са свим свештеницима и владикама који пропагирају срп(б?)ство. То је јерес. Етнофилетизам је јерес. У српској цркви, поред осталих јереси влада и, заправо преовладава јерес етнофилетизма.

А и мој владика подржава Образ и поносан сам на то.

Мене је срамота таквих владика, заправо срамота ме је већине владика, али шта сад ту да радим, кад као хришћанин не смем да ропћем. Гледај то овако: ако устоличе Сатану за владику, и он је канонски владика...

Додуше не знам какав је тај ваш владика, када би знао ко сте ви заправо можда вас и не би подржавао...мада шта ја знам има их свакаквих.

Колико пута само поновљена реч јерес. Изгледа да је овде дозвољено да се прича да је СПЦ јеретичка организација, која има многа јеретичка учења ... Све клевета до клевете на рачун наше цркве, а нико да се осврне на то.

Подели на овим сајтовима

И запамти: једини народ који није ратовао против Русије је Српски и Грчки народ.

Ali smo zato jedini u Evropi (kontinentalnoj) koji su se zajedno sa Rusima tukli protiv nemaca u 2. ratu.

Е, ту сам те чекао. Падом Берлинског зида, завршен је период после Другог светског рата, т.ј. хладни рат, подела света. И не само то. Главно је то да је дошло до преиспитивања Другог светског рата. Све антифашистичке земље, оне главне су кажњене. То су, погађате ми и Руси. Данас у руским школским уџбеницима једва да пише да су Русим победили у Другом светском рату. Зато о САД колико оћете. Која антифашистичка земља није кажњена? И то сте погодили САД. Шта то значи? Иза Хитлера је стајао Џими.

И онако знате да је Европска Унија изашла из Хитлеровог мундира. Имате оно из 1942. То је програм, да ли Гебелса или Химлера. ЕУ га је само преписала.

Што то причам? Па да би знали шта нас чека. Зато роваре по Србији провокатори.

Подели на овим сајтовима

ovi sto su mu to radili su zaboravili da na krajeve tog krsta dorezu jos po liniju pod pravim uglom

hoćeš  da kažeš da su počinitelji ovog nedela fašisti ili si nešto drugo hteo reći?

da hteo sam nesto drugo reci, mislio sam na naciste 1000000001010

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Е, ту сам те чекао. Падом Берлинског зида, завршен је период после Другог светског рата, т.ј. хладни рат, подела света. И не само то. Главно је то да је дошло до преиспитивања Другог светског рата. Све антифашистичке земље, оне главне су кажњене. То су, погађате ми и Руси. Данас у руским школским уџбеницима једва да пише да су Русим победили у Другом светском рату. Зато о САД колико оћете. Која антифашистичка земља није кажњена? И то сте погодили САД. Шта то значи? Иза Хитлера је стајао Џими.

И онако знате да је Европска Унија изашла из Хитлеровог мундира. Имате оно из 1942. То је програм, да ли Гебелса или Химлера. ЕУ га је само преписала.

Што то причам? Па да би знали шта нас чека. Зато роваре по Србији провокатори.

Pa to je manje-vise sve tacno. EU se crta po granicama treceg rajha. A treci rajh po granicama svetog rimskog carstva. Rimokatolickog. Tako da je i drugi svetski rat bio u funkciji ispunjenja odredjenih ciljeva. A bedem tom cilju ( nepobediv) su postavili Rusi i Srbi. I nikko vise u evropi. Rusi i Srbi. I jedina dva naroda koji su Pravoslavni i Starokalendarci.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

живо ме занима како би се осећала та будала што је оскрнавила тог човека са овим знаком на телу и са сећањем урезивања тако нечег?

ипак, за ово треба бити мало и ''уметничка'' душа, има криве линије.  0110_hahaha

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Јадан Живота! Правда за Животу! Све је фин некако....баш је...кул. Уместо да му украду " божанства" или млатарку којом их лади и тера муве...него некако ми он неозбиљно делује, шта кажете?

Подели на овим сајтовима

...а можда су му урезали крст да га подсете да је некад био крштена душа.

леба ти пољубим, откуд ти то да је био крштена душа?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...