w.a.mozart Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Preklinjem vas sklonite ovu temu, nabasace neko dete bas na nasem :229229229: na ove spodobe... ne bih sam da sklanjam ali ću odmah upisati u administraciju tvoj predlog 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 link=topic=10908.msg408283#msg408283 date=1302397968] Preklinjem vas sklonite ovu temu, nabasace neko dete bas na nasem :cheesy: na ove spodobe... ne bih sam da sklanjam ali ću odmah upisati u administraciju tvoj predlog :229229229: 0205_whistling И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 И педери су нажалост наша браћа у старом Адаму, како рече владика Григорије у једном свом интервјуу.... Нажалост, то значи да су они људска бића и да осећају потребу за потомством, наследницима....... Ово се ето дешава, будући да природа не може да им подари, јер су такви људи потпуно не природни, потпуно анти природни и потпуно извитоперени, дакле природа не може да им подари децу, потомство и сама природа сведочи да они нису по природи, већ противприродни.... Дакле, не може се нешто назвати сексуалним опредељењем а да ти сама природа не ускрати сексуално опредељење, може се чак рећи да смо ми потпуно не слободна бића у односу на нашу природу, али да смо позвани на потпуну слободу да ту природу ослободимо од ње саме, у смислу превазилажења њених могућности, смрти, болести..... Добро је да једна оваква тема буде на оваквим форумима, јер ми треба да дамо наш допринос на овакве теме, али не сме он да буде у виду презира, већ пре у виду сведочења........ Када је већ једном светска здравствена организација одлучила да прогласи да хомосексуалност није болест, а при томе се није консултовала са природом, онда је морало да се деси ово... а то је, хомосексуалце морамо да не дискриминишемо, да их запошљавамо, ускоро их морамо имату и влади, морају бити јавни учесници власти и слично. А све зарад тог неког хуманизма.... Мислим да њих најпре природа дискриминише, не дајући им потомство, а онда све остале пошасти које им даје, а које нормалан човек нема.... Како спречити природу да не дискриминише хомосексуалце??? Интервенцијом човека.... Да ли сте чули да научници већ покушавају да направе женску сперму, како би жене, лезбо, могле да буду самосталне мајке, без мужева..... Чули сте и за случај мушкарца који је носио бебу у себи, ваљда је оперисан, али је споља остао мушкарац...... И шта све ова људска интервенција неће учинити...... Чини се да је човек безобразан до те мере да поново покушава да буде Бог над природом без благодати и Благослова Божијег, само овај пут преуређујући створен свет... Авај, шта ће бити Бог сами зна..... А свако дете чији су родитељеи хомосексуалци, ма колико они нису педофили и ма колико се чинило да има и супружника који су извитоперени, садо мазо и слично, наследиће једно геј васпитање, и унапред је извршен атак на његово слободу, те ће исто да мисли да је геј брак једини истински и природни, узвишени у односу на приматски који има цео свет око њега...... И тако даље и тако даље.... И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Kome, bre, da čestitam? Jedva čekam da sa lica zemlje nestanu ovakve moralne spodobe da bi normalni ljudi mogli da žive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Preklinjem vas sklonite ovu temu, nabasace neko dete bas na nasem 0442_feel na ove spodobe... Tako je, brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Kome, bre, da čestitam? Jedva čekam da sa lica zemlje nestanu ovakve moralne spodobe da bi normalni ljudi mogli da žive. Kaкви су то говори мржње сестро? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Сваки говор мржње је нехришћански: "Ако ћутиш - ћути из љубави. Ако говориш - говори из љубави. Ако опомињеш - опомињи из љубави. Ако опрашташ - опрости из љубави. Унутрашњи корен нека буде љубав, Из овог корена може да израсте само добро." - Блажени Августин Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Сваки говор мржње је нехришћански: Из овог корена може да израсте само добро." - Блажени Августин Из корена ова два мамлаза,не може да израсте беба,нити то може бити добро! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Из корена ова два мамлаза,не може да израсте беба,нити то може бити добро! Само Бог познаје срца људска, ми не смемо ни судити, нити осуђивати јер смо и сами многогрешни, а могуће и грешнији од те двојице...а приде је суђење кршење Христове заповести "Не судите..."... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Из корена ова два мамлаза,не може да израсте беба,нити то може бити добро! Само Бог познаје срца људска, ми не смемо ни судити, нити осуђивати јер смо и сами многогрешни, а могуће и грешнији од те двојице...а приде је суђење кршење Христове заповести "Не судите..."... Мудро збориш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Из корена ова два мамлаза,не може да израсте беба,нити то може бити добро! Само Бог познаје срца људска, ми не смемо ни судити, нити осуђивати јер смо и сами многогрешни, а могуће и грешнији од те двојице...а приде је суђење кршење Христове заповести "Не судите..."... Мудро збориш Никада не смемо заборавити да је покајани разбојник био први који је ушао у Царство Небеско, као ни причу о царинику и фарисеју...а ти фарисеји су били морално савршени, али су уједно били и гордељивци и осуђивали су друге људе...гонили хришћане, говорећи да су јеретици и да хуле на Бога...и све то верујући у своју праведност. Такође сетимо се Христових речи "Који је од вас без греха нека баци први камен." која је за ову ситуацију баш прикладна, јер је у питању био неки закон о каменовању прељубника... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Александар @ Занимљиво,да ниси био тако милостив према оним скорашњим ликовима из образа. Препознао си њихова срца,осудио и протерао. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Александар @ Занимљиво,да ниси био тако милостив према оним скорашњим ликовима из образа. Препознао си њихова срца,осудио и протерао. Нисам. Никако их нисам осудио. Само сам био против тога да они износе своје хуле на форуму, позивајући се и кријући се иза Цркве и тврдећи да они износе православне ставове. А и поређење ти је скроз лоше, јер ова двојица нису чланови форума, и нису никога увредили лично... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 @Зосима: Приде заборављаш да су претили руководству сајта, те да су и Ивицу отерали са форума, уз малтене подршку администратора... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Kome, bre, da čestitam? Jedva čekam da sa lica zemlje nestanu ovakve moralne spodobe da bi normalni ljudi mogli da žive. :cheesy2: Ај мајке ти, узми тај камен и баци га, кад си већ тако безгрешна (ко оно зачеће код католика...). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука