RYLAH Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 5 минута, sanja84 рече Supstanca je ista. Doze su različite. Није, пише у оном тексту са сајта ФДА који сам поставио горе пар порука изнад. ФДА званично написала да није иста супстанца. пре 2 минута, haveaniceday рече Мислим да медији намерно шире пропаганду и праве забуну. Исто као са оним хидроклорикином или како се зваше. Ево и дан данас га користе, изгледа има ок резулатте... Изашле су студије и за Ивермектин и за хлорокин. Ни један ни други немају резултате против короне, иако се за хлорокин у почетку и мислило да ће моћи да помогне људима. Много бих волео да имамо неки лек за ово, посебно зато што ми је отац почетком ове године једва преживео сусрет са короном, знам кроз шта пролазе. Али нема чаробних и скривених формула или лекова које ОНИ намерно крију од НАС. Имамо вакцине, раде како раде, и то нам је то. Макар за сад. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 Управо сада, RYLAH рече Изашле су студије и за Ивермектин и за хлорокин. Ни један ни други немају резултате против короне, иако се за хлорокин у почетку и мислило да ће моћи да помогне људима. Много бих волео да имамо неки лек за ово, посебно зато што ми је отац почетком ове године једва преживео сусрет са короном, знам кроз шта пролазе. Али нема чаробних и скривених формула или лекова које ОНИ намерно крију од НАС. Имамо вакцине, раде како раде, и то нам је то. Макар за сад. Драго ми је да ти је отац боље Ја колико сам видео хлорокин има, али у комбинацији са другим лековима или суплементима(цинком). А за овај Ивермецин стварно нисам истраживао, само ме нервира пропаганда коју медији фурају да је лек само за коње и да га узимају људи на своју руку, јер знам да су га и лекари преписивали својим пацијентима, макар за те студије које спомињемо. Мало глупа теоретска претпоставка, али рецимо неко добије секундарну инфекцију неког паразита коју може да третира Ивермецин, и онда крене да сумња у свог доктора који му препише иверицин јер је прочитао негде да је то лек за коње.... стварно је ружна пропаганда коју фурају. RYLAH and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 16 минута, haveaniceday рече тако да је најбоље да се прво разјасни о чему причамо.. ја знам да су доктори преписивали иверцин неким пацијентима за ковид (за шта имам студије да покријем) али свакако не желим да испадне да сам у некој причи где ја промовишем људима да купују дозе иверцина за животиње на своју руку. Не знам о којим студијама причаш, али изашле две студије о томе како Ивермектин не лечи Корону. И једна која је изашла која је показивала да лечи је повучена, и то од стране аутора, због тога што је један од псаца студије фалсификовао неке резултате. Аутор је сам изјавио када је поново погледао све резултате самостално, да је закључио да не постоји било какав доказ да Ивермектин помаже у лечењу Короне. На крају крајева, гутајте коњске пилуле и верујте у чаробне прашкове ако хоћете, ваша ствар. Само немој после неко да је причао како вакцине нису тестиране, да имају нуспојаве, и слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 Управо сада, RYLAH рече Не знам о којим студијама причаш, али изашле две студије о томе како Ивермектин не лечи Корону. И једна која је изашла која је показивала да лечи је повучена, и то од стране аутора, због тога што је један од псаца студије фалсификовао неке резултате. Аутор је сам изјавио када је поново погледао све резултате самостално, да је закључио да не постоји било какав доказ да Ивермектин помаже у лечењу Короне. На крају крајева, гутајте коњске пилуле и верујте у чаробне прашкове ако хоћете, ваша ствар. Само немој после неко да је причао како вакцине нису тестиране, да имају нуспојаве, и слично. Ама брате ја се не залажем низашта од тога. Нити сматрам да вакцине имају неке страшне нуспојаве, нити да нису тестиране, нити подржавам да било ко пије било који лек на своју руку. Само ми се не свиђа констатна медијска пропаганда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 1 минут, haveaniceday рече Ја колико сам видео хлорокин има, али у комбинацији са другим лековима или суплементима(цинком). А за овај Ивермецин стварно нисам истраживао, само ме нервира пропаганда коју медији фурају да је лек само за коње и да га узимају људи на своју руку, јер знам да су га и лекари преписивали својим пацијентима, макар за те студије које спомињемо. Проучили и видели да не даје резултате, јбг. А било би супер да даје (причам за хлорокин). Причали су на почетку пандемије да је ччудотворан против короне, Французи почели и да га користе на пацијентима да не би чекали вакцину. И онда се у том коришћењу ипоставило да нема тих ефеката о којима су причали. Значи, нема завере, француска медицинска струка користила хлорокин и дошли су до резултата да ипак не може. fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 7 минута, RYLAH рече Проучили и видели да не даје резултате, јбг. А било би супер да даје (причам за хлорокин). Причали су на почетку пандемије да је ччудотворан против короне, Французи почели и да га користе на пацијентима да не би чекали вакцину. И онда се у том коришћењу ипоставило да нема тих ефеката о којима су причали. Значи, нема завере, француска медицинска струка користила хлорокин и дошли су до резултата да ипак не може. не знам ја сам видео све и свашта. Ево једна студија која гледа комбинацију клоракина и цинка Ископираћу само закључак: Conclusion This study provides the first in vivo evidence that zinc sulfate in combination with hydroxychloroquine may play a role in therapeutic management for COVID-19. Just a moment... WWW.MEDRXIV.ORG Е сада на гугл сколару има баш много студија на те теме, свакако се слажемо да није ”чудотворан” али врло могуће да има позитивног ефекта у комбинацији са неким другим додацима. најбитније је да свако слуша свог лекара и прати његове савете... то је најбитније.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 11 минута, haveaniceday рече најбитније је да свако слуша свог лекара и прати његове савете... то је најбитније.. Avaksi: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 1 сат, RYLAH рече Није, пише у оном тексту са сајта ФДА који сам поставио горе пар порука изнад. ФДА званично написала да није иста супстанца. Never use medications intended for animals on yourself or other people. Animal ivermectin products are very different from those approved for humans. Use of animal ivermectin for the prevention or treatment of COVID-19 in humans is dangerous. ivermectin products..znači da je i dalje ivermectin samo ne onaj koji je doziran za čoveka, već za konja od 300 kg. ALI govorimo o aktivnoj supstanci ivermectin... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 2 часа, RYLAH рече Не знам о којим студијама причаш, али изашле две студије о томе како Ивермектин не лечи Корону. И једна која је изашла која је показивала да лечи је повучена, и то од стране аутора, због тога што је један од псаца студије фалсификовао неке резултате. RYLAH and fsa је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2021 пре 3 часа, sanja84 рече Never use medications intended for animals on yourself or other people. Animal ivermectin products are very different from those approved for humans. Use of animal ivermectin for the prevention or treatment of COVID-19 in humans is dangerous. ivermectin products..znači da je i dalje ivermectin samo ne onaj koji je doziran za čoveka, već za konja od 300 kg. ALI govorimo o aktivnoj supstanci ivermectin... Види, на сајту јасно пише то што пише. Ако ће нешто да ти значи да ти кажем да си у праву и да ови из ФДА не знају о чему пишу, и ако ће то да значи да ће да престане натезање око ствари које су јасно написане, ево, јавно признајем да си ти све у праву а ја нисам. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 17, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2021 Why COVID-19 is not so spread in Africa: How does Ivermectin affect it? Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Септембар 17, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2021 cloudking and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Октобар 6, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2021 Open Letter and Challenge for Rachel Maddow IVERMECTIN: Truth or Consequences Open Letter and Challenge for Rachel Maddow - by Diane Perlman, PhD - CoronaWise CORONAWISE.SUBSTACK.COM IVERMECTIN: Truth or Consequences Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Октобар 7, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2021 Mit o čudotvornom ivermektinu – dosije o lažnoj nadi Tamara Tančić5. 10. 2021. Lekovi koje zvanična naučna zajednica još uvek nije odobrila, ili je, pak, jasno odbacila, najstrastvenijim korona skepticima ukazuju se kao magični eliksir života. Tragom falsifikovanih i traljavo sprovedenih studija, uz propratnu medijsku orkestraciju i podršku modernih alhemičara, lek protiv parazita, prevashodno namenjen životinjama, uspeo se na tron alternativnih solucija za okončanje pandemije. Nisu ljudi širom sveta krenuli kod veterinara po lek za kovid jer su ludi, nego jer im je neko kome veruju tako rekao. Među protivnike vakcina ušunjala se jedna od najopasnijih stvari na svetu - lažna nada. Mit o čudotvornom ivermektinu - dosije o lažnoj nadi - Istinomer WWW.ISTINOMER.RS Lekovi koje zvanična naučna zajednica još uvek nije odobrila, ili je, pak, jasno odbacila, najstrastvenijim korona skepticima ukazuju se kao magični eliksir života. Tragom falsifikovanih i traljavo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Холцлајтнер Написано Октобар 10, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2021 Помаже Бог! Опростите ако некоме буде проблем овај пост, али чињенице (на овом дијаграму) говоре више неко речи. За детаљније погледајте на сајту FLCCC Праштајте Марко fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука