Ромејац Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Šest načina da te domaćini više nikada ne pozovu na slavu Svako od nas ima u životu ljude koje baš i ne voli preterano, a koji stalno zovu na razne događaje i svetkovine. A možda jednostavno spadate u one malobrojne koji nisu baš slavski tip osobe – ima nas svakakvih – a konstantno ih zovu na iste. U tim slučajevima, postoji nekoliko taktika čija primena će osigurati da tokom sledeće sezone slava budete pošteđeni poziva na slave. Ili će se bar drastično prorediti. Zadenite domaćici 1000 dinara u dekolte kad vam donese pivo Kada vam domaćinova žena donese pivo, nonšalatno joj ubacite 1.000 dinara u dekolte i namignite joj, a onda nazdravite domaćinu i ispijte pivo na eks. Ukoliko primetite da vas gleda popreko, dajte i njemu 1.000 dinara. Kažite za oslić da je pangasijus Svaki domaćin koji drži do sebe, na slavskoj trpezi će imati šarana ili bar hoki oslića, a po svaku cenu će izbegavati jeftinu kopiju oslića pod imenom pangasijus. On se jede samo tokom ostatka godine. Zato je jedna od najvećih uvreda za domaćina da mu kažete „Dobar ovaj pangasijus!“. Tu rečenicu možete upotrebiti samo ukoliko ne želite da vas domaćin pozove na sledeću slavu. Pitajte je li slavska pogača bezglutenska Tradicija je jedno ali zdravlje je nešto sasvim drugo. Svako moderno domaćinstvo mora voditi računa o prehrambenim navikama gostiju i slava tu ne sme biti izuzetak. Naravno, posle ovakvog pitanja ne morate da brinete da li će sledeća slava kod istog domaćina biti gluten-free ili ne, jer toj slavi nećete prisustvovati Pitajte koja je šifra za Wi-Fi Jedno od najnepopularnijih pitanja na slavama koje možete da uputite domaćinu je „koja je šifra za wi-fi“. Ako već morate da ga postavite, gledajte da se makar pre toga prekrstite i poželite srećnu slavu, biće još nezgodnije je ako to izgovorite na ulaznim vratima dok skidate kaput. Zapravo, jedina gora stvar koju možete da izgovorite je ako tokom večere pitate domaćicu gde se nalazi najbliži Mekdonalds. Obrazložite u detalje svoju teoriju da je Sveti Nikola zapravo Deda Mraz za siromašne Zanimljive teme za slavskom trpezom su neizbežan deo svake slave, tako da je ovo idealna prilika da iznesete vašu, možda ne baš tako popularnu, ali definitivno naučno utemeljenu teoriju o svrsi postojanja Svetog Nikole pored luksuznije verzije – Deda Mraza. Naravno, najpogodnija slava za to je upravo Sveti Nikola, koja se iz nekog razloga ne zove Deda Mraz. Upalite tompus na slavsku sveću Nakon što se dobro najedete i stigne vam kafa, izvadite tompus koji ste usput kupili na trafici. Provucite ga ispod nosa, glasno omirišite, potom usnama otkinite vrh i uz glasno „pućkanje“ pripalite tompus na plamen slavske sveće, a zatim dunite dim u facu domaćinu. Pazite da tompusom ne progorite jaknu dok vas budu izbacivali napolje. Ignjatije, Данче*, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 GAŠIĆ OBEĆAO OSTAVKU UKOLIKO NOVINARI KLEKNU I ZAMOLE GA BEOGRAD, 22. decembar 2015, (Njuz) – Bratislav Gašić je danas saopštio da će podneti ostavku na funkciju ministra odbrane ukoliko novinari kleknu i lepo ga zamole. On je tom prilikom objasnio da ne očekuje da baš svi novinari u Srbiji to urade, već da će biti sasvim dovoljno da kleknu samo oni koji se okupljaju na protestnim skupovima i traže njegovu smenu. -Meni nije nikakav problem da udovoljim novinarima i da podnesem ostavku. Evo javno obećavam da ću im izaći u susret kada to toliko žele, ali samo pod jednim uslovom, a to je da i oni urade nešto što meni veoma znači i u čemu neizmerno uživam, a to je da kleknu i lepo me zamole da odem – izjavio je Gašić. -Novinari koji kleče su moja velika slabost. Kada ih vidim u tom položaju potpuno se izgubim i teško kontrolišem emocije. Tada sam spreman da uradim i najveće ludosti, poput odlaska sa funkcije. Još kada bi me lepo molili bio bih spreman čak i da obećam da se više nikada neću baviti politikom – ispričao je ministar. Gašić je dodao da je on, za razliku od novinara, skroman kada su zahtevi u pitanju. -Oni od mene stalno nešto traže, čas odgovornost, čas ostavku, a ja od njih samo jedno, da kleknu, a njima je i to problem – rekao je on. Soko Sokolović Ignjatije, Милан Ракић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Vučić najavio da će Novu godinu dočekati skromno u krugu novinara na konferenciji za medije Vučić želi da Novu godinu dočeka sa ljudima sa kojima se najčešće čuo BEOGRAD, 28. decembar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da Novu godinu planira da dočeka skromno, u krugu najbližih novinara, na vanrednoj konferenciji za medije u Vladi Srbije, saznaje Njuz. Vučić kaže da nema ničeg lepšeg nego najluđu noć provesti u društvu ljudi koje si najčešće viđao tokom protekle godine i sa kojima si se najviše puta čuo. – Nisam više u godinama kada me privlače veliki dočeci, poput proslave ispred Skupštine ili neke kućne žurke. Sve što me sada čini srećnim je jedna govornica, mikrofon i 20-30 novinara – izjavio je srpski premijer i otkrio kako je došao na ovu ideju. – Pre nekoliko nedelja sam održao vanrednu konferenciju za novinare i kada sam napuštao salu čuo sam jednog novinara koji je prokomentarisao kolegi: ‘kakav je i Novu godinu će ovako da dočeka’. Odmah sam shvatio da je to zaista ono što želim, jer ima li šta lepše od praćenja stare i dočeka nove godine od priče o bolnim ali neophodnim reformama, borbi protiv organizovanog kriminala, suficitu u budžetu, tajkunima koji žele da pokažu da su jači od države, našim arapskim prijateljima koji će da izgrade Beograd na vodi, pruzi Beograd-Budimpešta koja će da skrati putovanje za nekoliko sati, i još nekim temama koja će mi u trenutku pasti na pamet – rekao je Vučić. Srpski premijer nije još hteo da otkrije satnicu ovog dočeka, ali je siguran da će svim posetiocima ovog događaja to biti jedinstven doček koji se neće moći porediti sa bilo kojim prethodnim. – Sigurno je da će pre mene novinare zagrejati neki političar. Neka imena su u igri, ali ne bih još da govorim o tome. Moj govor će početi nešto pre ponoći i trajaće do jedan, možda pola dva, kada će novinari imati priliku da mi postave pitanja – izjavio je premijer Srbije i napomenuo da će nakon ove vanredne konferencije za medije svi novinari moći da odu na “after parti“ u hol Vlade Srbije gde će im se obratiti srpski premijer Aleksandar Vučić. Marko Dražić Плутон and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 SKUPŠTINSKI RESTORAN ORGANIZUJE „ALL INCLUSIVE” NOVOGODIŠNJI DOČEK ZA POLA EVRA PO OSOBI Goste će zabavljati trubački orkestar Ivice Dačića BEOGRAD, 31. decembar 2015, (Njuz) – Restoran Skupštine Srbije objavio je da prima rezervacije za all inclusive doček Nove godine po ceni od pola evra po osobi. Skupštinski restoran svoju ponudu reklamira sloganom “Kod nas nema žu-žua!”. – U cenu je uračunat roštilj svih vrsta, 50 različitih salata i isto toliko vrsta čorbi, bečke šnicle, karađorđeve šnicle, bifteci u sosu od tartufa, tartufi u sosu od bifteka, pečenje, 35 vrsta dezerta, sve vrste pića, a to je tek mali deo ponude. Restoran garantuje da u toku večeri ni u jednom momentu neće nestati pića, a ako se to kojim slučajem desi, nezadovoljnim mušterijama vraćamo uplaćeni novac – rekli su za Njuz u restoranu. Rukovodstvo restorana kaže da će goste zabavljati probrani muzički zabavljači, a u ponoć se žurka seli u glavnu salu za zasedanje, gde će provod trajati do jutra. – U ponoć očekujemo trubače, konkretno “Trubački orkestar Ivice Dačića”, a gosti će tokom cele večeri moći da se zabavljaju na žurkama na tri nivoa Skupštine Srbije. Na jednom od nivoa će, između ostalog, biti upriličen tematski maskenbal pod nazivom “Izbori 2016”, tokom kojeg će se posetioci maskirati u političare koji će učestvovati na predstojećim izborima – rekli su nam u Skupštini. U tom restoranu kažu da cena dočeka nije najniža moguća, ali da je popularna i da očekuju da će vrlo brzo rasprodati sve ulaznice. – Očekujemo da će karte prvo kupiti 250 naših stalnih posetilaca koji dolaze ovde preko cele godine – zaključili su u restoranu. feeble, Adelaida and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 VUČIĆ PRVI DOČEKAO 2016. GODINU http://www.njuz.net/vucic-prvi-docekao-2016-godinu/ Снежана, Pancakes, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 SUBJEKTIVNI OSEĆAJ PUTARA JE DA SU ODLIČNO OČISTILI SNEG Ромејац, Снежана, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Saobraćajna policija kaznila taksistu jer nije okačio badnjak Saobraćajac momentalno napisao kaznu ovom neodgovornom taksisti BEOGRAD, 6. januar 2016, (Njuz) – Taksista iz Beograda Tomislav Simić dobio je danas kaznu jer na svom vozilu nije imao jasno istaknut badnjak. Njega je u centru grada zaustavila patrola saobraćajne policije, koja je u daljini ugledala da vozi bez okačenog badnjaka. – Mislio sam da je u pitanju neka rutinska kontrola i bio sam veoma opušten jer sam znao da nikakav prekršaj nisam načinio. Bio sam vezan, imam prvu pomoć, svetleći prsluk, sajlu za vuču i sve ostalo što je neophodno. Policajac mi je neko vreme gledao prednji branik, pa sam pomislio da mi možda ne radi svetlo. ‘Gde je’, pitao me je. Kada sam ga pitao na šta tačno misli, rekao je badnjak – otkriva ovaj taksista i dodaje da mu je policajac momentalno napisao kaznu. On kaže da su ga još jutros skoro sve kolege na stanici pitale gde mu je badnjak, ali da nije razumeo da je njegovo nošenje na braniku obavezno. – Nisam stigao da saznam koliko ovo nosi kaznenih poena. Još uvek sam zbunjen kada su mi letos napisali kaznu jer sam na više od 30 stepeni vozio bez peškira oko vrata – kaže ovaj taksista. Kako Njuz nezvanično saznaje, pregovori oko dolaska Ubera u Srbiju su stali upravo kada je dnevni red došla priča o nošenju badnjaka. Vozači ovog udruženja će, naime, moći da počnu da rade u Srbiji tek onda kada se pismeno obavežu da će nositi badnjak na braniku tokom Badnjeg dana. Marko Dražić Плутон, Ромејац, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Да не бих отварао нову тему... Badnji dan (jevanđelje po SNS-u) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Stiven Sigal dobio državljanstvo Srbije Poznati holivudski akcioni glumac Stiven Sigal, koji je više puta boravio u našoj zemlji, postao je državljanin Srbije. Šta mislite o tome? Rastko Radović (31) taksista za strane turiste Mislim da je ovo adekvatan odgovor na najave da ce Hrvatska kupiti balističke rakete. Goran Banatović (35) putujući prodavac Netflixa Pretpostavljam da je samo prvi korak ka konačnom cilju o kome se priča već neko vreme, a to je postavljanje Stivena Sigala za urednka filmskog programa TV B92. Zorana Kalimirović (66) baba pinkove zvezdice Ma znate šta, super što je dobio državljanstvo, ali ako se slučajno pojavi ovde u Zemunu ima da prođe kao Čak Noris. Mirko Lokner (70) vođa zviždača u Areni Te akcione zvezde dolaze u našu zemlju i uzimaju poslove našim lošim glumcima. Ako danas primimo Stivena Sigala, sutra ćemo morati i Dolfa Lundgrena, a svi znamo kuda to vodi - Van Damu. -Владимир- and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 FOTO NJUZ: ROGOZIN POKLONIO SRBIJI MAKETU JUŽNOG TOKA -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Istraživanje: Većina Srba živi od Vučićevog rada Vučićev doprinos standardu građana podjednako zastupljen u svim starosnim grupama bez obzira na pol i stepen obrazovanja CELA SRBIJA, 15. januar 2016, (Njuz) – Rezultati istraživanja koje je sproveo Institut za ekonomiju i preživljavanje iz Sremske Kamenice nedvosmisleno pokazuju da većina građana Srbije danas živi isključivo od rada premijera Aleksandra Vučića. Njegov doprinos standardu građana podjednako je zastupljen u svim starosnim grupama bez obzira na pol i stepen obrazovanja. – Posmatrali smo ekonomska kretanja u Srbiji u prethodnih nekoliko godina i došli do zaključka da je većina građana popunjavala svoj budžet zahvaljujući Vučiću i njegovom radu – istakao je dr Milan Jakovljević, predstavljajući rezultate do kojih je došao institut iz Kamenice – Ispitanici sa kojima smo razgovarali, listom ističu da bi bez premijerovog doprinosa odavno postali socijalni slučajevi i da ne bi imali za osnovne životne potrebe – kaže Jakovljević. Sreten Stojković, jedan od građana koji su učestvovali u ovoj anketi, potvrdio nam je da upravo Vučićev rad najviše utiče na njegov porodični budžet. - Završio sam fakultet pre nekoliko godina, a posla u struci nema. Supruga je nedavno dobila otkaz, a imamo dvoje male dece. Troškovi su svakim danom sve veći, pa sam prinuđen da radim dva posla kako bi nekako sastavili kraj sa krajem. Da nam nije Vučića i njegovog rada mislim da ne bi uspeli da preživimo ovo vreme tranzicije – rekao nam je on. Sa njim se slažu i penzioneri sa kojima smo razgovarali. Svi ističu svoju zahvalnost premijeru na tome što je pored svih svojih obaveza uspeo da odvoji vreme i zaradi njihove penzije. Bojan Savić -Владимир-, javor, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 feeble, -Владимир-, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Pad Tvitera umanjio delovanje srpske opozicije za 90 odsto feeble, Ромејац, obi-wan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука