Александар Милојков Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Здраво људи, има ли неко да окачи у електронском формату књигу од Георгија Флоровског - Црква је живот. Унапријед хвала!!! Ех, и мени то треба. Нема нигде да се купи. Чисто сумњам да постоји у електронском формату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Да, знам да нема нигдје да се купи али сам рачунао да је неко можда већ има па сам мислио да је пребаци у ел. формат и постави... Али добро, стрпићемо се још мало, ваљда ће се неко наћи ко је има... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ја је имам али не и у дигиталном формату. Ако неко има жеље да је дигитализује могао бих да му уступим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Шта да се ради... далеко смо... да бих ја то извео... а да те молим да то урадиш, превише је... Наћи ћу већ некако, хвала у сваком случају на труду и одговорима... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 http://www.scribd.co...-Florovski-2005 Нешто мало...негде сам видела на интернету ту књигу....немам појма где,ја је имам овако и радо је читам кад имам времена. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Здраво људи, има ли неко да окачи у електронском формату књигу од Георгија Флоровског - Црква је живот. Унапријед хвала!!! evo... http://www.scribd.co...-Florovski-2005 упс...нисам видела да је Валентина већ поставила... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Хвала браћо и сестре... .smesko. ... али овдје има само првих 12 страна ако нисте примијетили раније... акњига има пуно више... али у сваком случају хвала на труду... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Октобар 11, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Поздрав, ево мене опет. Наиме, скенирао сам књигу "Црква је живот" од о. Георгија Флоровског и припремио је за штампање, па да знате. Ако некоме треба, могу да му пошаљем, могао бих и да је поставим овако и мислим да би то било и најбоље али не видим опцију да је "аплоудујем" па не знам да ли је то изводљиво и каква је пракса постављања књига. Величина је неких 40-ак МБ. Поздрав!!! DankaM and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 11, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Поздрав, ево мене опет. Наиме, скенирао сам књигу "Црква је живот" од о. Георгија Флоровског и припремио је за штампање, па да знате. Ако некоме треба, могу да му пошаљем, могао бих и да је поставим овако и мислим да би то било и најбоље али не видим опцију да је "аплоудујем" па не знам да ли је то изводљиво и каква је пракса постављања књига. Величина је неких 40-ак МБ. Поздрав!!! Хајде постуј то што пре. Мени треба та књига, а нема је нигде у продаји. Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Пошаљи мени на мејл линк од књиге, па ћемо поставити код нас на каналу и рекламирати. Свака ти част брате, велику си ствар урадио. Мој мејл је [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Октобар 11, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Здраво Иване, послао сам фајл на мејл директно. Молио бих само за потврду пријема. Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Поздрав Александре, ако Вам се жури за књигу, пошаљите ми мејл па да Вам је пребацим... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Zato sto verujemo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 jer smo tako u mogućnosti Ignjatije and Vladimir Vlada је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Византијско богословље (књига) - протојереј Јован Мајендорф majendorf - vizantijsko bogoslovlje.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука