Jump to content

Нове књиге за бесплатно преузимање на ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Здраво људи,

има ли неко да окачи у електронском формату књигу од Георгија Флоровског - Црква је живот.

Унапријед хвала!!!

Ех, и мени то треба. Нема нигде да се купи. Чисто сумњам да постоји у електронском формату. :(

Подели на овим сајтовима

• Одговори 460
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да, знам да нема нигдје да се купи али сам рачунао да је неко можда већ има па сам мислио да је пребаци у ел. формат и постави...

Али добро, стрпићемо се још мало, ваљда ће се неко наћи ко је има...

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

Шта да се ради... далеко смо... да бих ја то извео... а да те молим да то урадиш, превише је...

Наћи ћу већ некако, хвала у сваком случају на труду и одговорима...

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

http://www.scribd.co...-Florovski-2005

Нешто мало...негде сам видела на интернету ту књигу....немам појма где,ја је имам овако и радо је читам кад имам времена.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Здраво људи,

има ли неко да окачи у електронском формату књигу од Георгија Флоровског - Црква је живот.

Унапријед хвала!!!

evo...

http://www.scribd.co...-Florovski-2005

упс...нисам видела да је Валентина већ поставила...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Хвала браћо и сестре... .smesko. ... али овдје има само првих 12 страна ако нисте примијетили раније... акњига има пуно више... али у сваком случају хвала на труду...

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Поздрав,

ево мене опет. Наиме, скенирао сам књигу "Црква је живот" од о. Георгија Флоровског и припремио је за штампање, па да знате. Ако некоме треба, могу да му пошаљем, могао бих и да је поставим овако и мислим да би то било и најбоље али не видим опцију да је "аплоудујем" па не знам да ли је то изводљиво и каква је пракса постављања књига. Величина је неких 40-ак МБ.

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

Поздрав,

ево мене опет. Наиме, скенирао сам књигу "Црква је живот" од о. Георгија Флоровског и припремио је за штампање, па да знате. Ако некоме треба, могу да му пошаљем, могао бих и да је поставим овако и мислим да би то било и најбоље али не видим опцију да је "аплоудујем" па не знам да ли је то изводљиво и каква је пракса постављања књига. Величина је неких 40-ак МБ.

Поздрав!!!

Хајде постуј то што пре. Мени треба та књига, а нема је нигде у продаји. Хвала!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пошаљи мени на мејл линк од књиге, па ћемо поставити код нас на каналу и рекламирати.

Свака ти част брате, велику си ствар урадио.

Мој мејл је

[email protected]

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 9 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...